Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szamóca 007

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A jövőben szeretnénk olyan szolgáltatásokat, kedvezményeket kérni támogatóinktól, amivel a törzstagoknak tudunk majd kedvezni. Ezért létrehoztuk az úgynevezett törzstagságot. :)Mindig az utolsó 10 túrát nézzük, olyan módon, hogy az lehet törzstag, aki az utolsó 10…..
Blogkocsma Gombapaprikás 2012.11.03 07:00:00
Itt az ősz. A Természet nagylelkű volt idén, az indián nyár eltartott október közepéig, volt azért eső is, szóval minden körülmény kedvezett az őszi gombáknak. Az erdő-mező ilyenkor ontja a kései fajtákat: fenyőpereszkét, csigagombát, akácosban a fülőkét, és ha az ember gyermekének szerencséje van,…..
Kis biscotti történelem: A biscotti hazája Olaszország. Neve a bis és cotti szóból ered, ami a nálunk is használt kétszersült (főtt) megfelelője. Elkészítése valóban kétszeri sütéssel jár, egyszer a nyers hosszúkás lapos alakúra formázott tésztát,…..
Webisztán Elérhetetlen a Facebook 2010.08.31 14:13:00
update 14:31 Közben - fél óra mélykóma után - elkezdett magához térni a Facebook. Halleluja. Az európai felhasználók tömegesen jelentik, hogy elérhetetlenné vált a Facebook, körülbelül délután 2 óra magasságában. Egyelőre a visszajelzések alapján lokálisnak…..
A sok új arcnak itt az első bejegyzés, hogy mi is ez itt. http://gasztrogyerek.blog.hu/2009/09/12/zsiros_deszkasok_szevasztok ..