Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paya

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsz esztendőnk hatalom, húsz esztendőnk nem adom. Tiszta szívvel folytatjuk a Rorschach pályafutást, kétségbeesetten keressük Susant, valamint popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi, sporttárs,…..
paya 2009.08.05 18:10:52
Jégkorong Mostantól Mol Liga 2008.09.09 06:51:00
Kedd este hét órakor a káposztásmegyeri Jégcentrumban az NZ-Stars és a Dab.Docler mérkőzése jelenti az igazi hokiszezon kezdetét. Előtte szurkolói klubtalálkozóra kerül sor, ide hívja az Ötödik Sor az érdeklődőket. Hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar…..
Kedden 19 órakor az NZ-Stars–Dab.Docler találkozóval kezdetét veszi a Mol Liga és az OB 1 2008/09-es idénye. Összeállításunk első részében a magyarországi csapatok kereteit ismertetjük. Közöljük minden játékos mezszámát, ismertetjük pályafutását. Utolsó frissítés…..
Ahogy közeledik a rajt, úgy válik egyre halványabbá a szívünkben lakozó bizonytalanság kétségbeejtő érzése. Miközben az angolos és németes kollégák már a bejegyzések hozzászólásait számolgatják, mi még jósolni sem merünk a La Liga 2008/2009-es szezonjával kapcsolatban.…..
Kicsit megcsúsztunk a szezon beharangozásával, így most rohamléptekben következik az átigazolási szezon értékelése, az érkezettek és a távozók felsorolása, valamint egy kicsit az esélyek boncolgatása, mielőtt holnap már az aktuális fordulóhoz poroljuk le az üveggömböt.…..
Folytatódik a Bundesliga csapatok tüzetes bemutatása, átigazolásokkal, számokkal és némi esélylatolgatással tudunk szolgálni - a Bayern, Werder, Schalke dobogó után, most a mezőny nagyja kerül vasvilla tekintetünk kereszttüzébe. Mivel a jóslatokat - érdemei elismerése mellett -…..
Szavunk sem lehet, minden kincstári optimizmust és egyéb pártoskodó jóindulatot félretéve mondhatjuk, kiváló fordulóval kezdődött a Bundesliga, az új edzők bemutatkozásával is elégedettek lehetünk. Azzal meg különösen, hogy az egyre ínségesebb időkben (TV6 – BL,…..
Nou San Trafford Óda a sporthoz 2008.07.31 13:00:00
Az 1912-es stockholmi olimpián jelent meg először a művészeti verseny, Pierre de Coubertin külön bejáratú lobbija. Elképzelése szerint öt kategóriában – irodalom, építészet, szobrászat, festészet és zene – lehetett versenyezni, eleddig nem látott, sport témájú…..
Ha mindjárt az alaptézisnél hibás egy feltételezés, az abból levont összes következtetés és jóslat helytelen lesz, ami jelen esetben azt jelenti, hogy Spanyolország a beharangozóban leírtakkal (szöges!) ellentétben előbb lazán eret metszett Oroszországon, majd még mielőtt…..
Amíg itt bent készül a SportGéza ünnepi, euro2008-as kiadása (pár órán belül élesedik közben már éles is), a web más szegleteiben is találunk érdekes oldalakat, amiket érdemes lesz ropogtatni a foci Eb alatt. (Amúgy jöhetnek a kommentjeitek az új sportGézáról. Kíváncsi…..
paya 2008.06.08 22:59:53
Lassan elkezdődik az év futballeseményének kikiáltott torna, amelynek keretében Európa legjobb csapatát legpihentebb és legmotiváltabb játékosállományát koronázzák meg. Bár szkeptikusak vagyunk a mostani megmérettetés várható színvonalát és a látványos játékot illetően,…..
Ferenczi Pistitől ments meg uram minket! 5 magyar 7 gólt szerzett az elmúlt másfél hétben, ez egymást közt szólva is világcsúcs-gyanú. Ferenczi mindenkit leigáz, Rajczi Petinek egy perc is elég, Huszti pimaszul jól lövi a tizit, Hajnal gólpasszos, Torghelle agya menetrendszerűen…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..
Lehet, hogy van egy új elméletünk: minél rosszabb hangulatú és pitiánerebb csipkelődés előz meg egy futballmeccset, annál lehangolóbb lesz, ami majd a pályán történik. A hipotézis még bizonyításra szorul, abban viszont már biztosak vagyunk, hogy minden olyan esetben igaz, amikor…..