Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D-verse

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
Weith Katalin Ukrajna és az egér 2018.10.14 15:07:56
Mottó: “Az egér és az elefánt megy a hídon. Megszólal az egér: – hogy dübörgünk!” A kialakult külpolitikai helyzet megosztó, egyre mélyebben vagyunk a diplomáciai kátyúban, miközben büszkén húzzuk ki magunkat, hogy legalább akkorát csapunk vissza, mint amekkorát mi kapunk az orcánkra. A túl sok…..
  A blogíró élete nem fenékig tejfel.Miért írom ezt?Mert nem minden könyv érdekli egyformán a tollából élő embert. Vannak - lesznek - kedvenc műfajai az irodalmon belül is, és akadnak "nemszeretem" műfajok is, amelyeket ugyanolyan magas szakmai alázattal kell (illik) kézbe venni, mint a…..
Újabb felfoghatatlan zenészhalál: 46 éves korában elhunyt Dolores O'Riordan, a The Cranberries énekesnője. Halála okát egyelőre nem közölték, egy londoni hotel szobájában találtak rá. Dolorest férje és három gyermeke gyászolja...
D-verse 2018.01.16 13:59:54
Talán még sokan emlékeznek Soproni Ági, az egykor népszerű színésznő rejtélyes eltűnésére, majd sokkoló megkerülésére. Ahogy arról a korabeli sajtó nagy részletességgel beszámolt, a színésznőt saját kamasz fia ölette meg egy barátjával, majd a holttestet egészen bizarr módon próbálták…..
D-verse 2017.11.30 19:36:59
@Krisz101: Nem kizárt, hogy a fiú antiszociális, de az anya nem az. Lehet akár BPD is, de nem pszichopata.
„Hat évet intézetben töltöttem el, tíz esztendős koromtól másodikos gimnazista koromig, mert elváltak a szüleim, és össze-vissza dobáltak...”
„Három éves korom óta színész akartam lenni. Hogy miért? Minden gyerek szeretetéhes. Valószínűleg ez a mohó, beteljesületlen szeretetvágy vitt a színpadra. És hogy fontos legyek valakinek. Az egész életemet ezzel küszködtem végig.”
„Tíz éves koromtól halálvágyam volt, a fölöslegesség érzésétől szenvedtem, negyvenhét éves koromig.”
„ Huszonnégy évesen megkíséreltem öngyilkos lenni , és két-három óra híján majdnem sikerült is.”
„Vadóc voltam, és most is vad vagyok, csak most el vagyok vadulva, akkor pedig szelidítetlen vad voltam. Azt gondolom, hogy mindenkiben hét-nyolc-tizennyolc féle ember létezik.”
Forrás: www.filmkultura.hu/regi/2002/articles/profiles/sopronia.hu.html
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
Tisztelt Ő I!Karcsi vagyok Budapestről. Lakást adok ki albérletbe. Olvastam az "Ezek nélkül ne írd alá a lakásbérleti szerződést!" cikket: link.Abban azt írják, hogy a közös költség felújítási alapba fizetendő részét a bérbeadónak kell fizetni és nem a bérlőnek. Hadd kérdezzem meg, hogy ezt milyen…..
Nem, nem vagyok vérben forgó szemű, gyilkos vágyaktól hajtott homofób, aki otthon órákat tölt vasvillák, kések és egyéb szúrószerszámok élezésével. A címben szereplő mondatot még idézőjelbe is tettem, nehogy egyesek részéről csuklóból ez a vád érjen. Aki kicsit is ad magára a filmes ízlés…..
D-verse 2017.03.12 12:43:14
@Alec Cawthorne: Hát, örülj csak nyugodtan. Nyugi, mon cheri, azért beleolvastam itt-ott, tudom, miről szól. Szomorú képest fest a szerzőjéről.
D-verse 2017.03.12 13:50:29
@Alec Cawthorne: Ne röhögtess, minek is érveljek, mikor ez a poszt minden, csak nem vitaindítás. Mert neked kérlelhetetlenül"igazad" van. :) Ráadásul itt vagyok én, akire rávetítheted a dühöd és az ellenségképed. Valaki megbántott téged, ugye?
Most annyira primitív, rossz, bayerzsoltis dumát tolsz, tényleg nem akarlak meggyőzni semmiről. :)
Audrey Hepburn Hollywood egyik legszebb színésznője volt, pedig sosem számított klasszikus szexbombának. Hatalmas őzike szemeivel és huncutságával mégis elvarázsolta a nézőket, mert mindig volt benne valami izgalmas titokzatosság. Utóbbit ismerte fel nagyon hamar Mark Shaw, a Life magazin fotósa,…..
D-verse 2017.02.23 21:51:07
Legutóbb Kristen Stewart vezette a Saturday Night Live című tévéműsort, hivatalosan azért, hogy az iTuneson épp nyolc éve elérhető Alkonyat-filmjeit népszerűsítse, de hál' istennek ennél azért sok izgalmasabb dolog is történt a műsorban, pontosabban már annak pár percnyi bevezetőjében. Érdemes a…..
D-verse 2017.02.06 21:46:53
@consul: Spontánnak ható, de természetesen alaposan betanult és elpróbált műsor, senki nem állította az ellenkezőjét. Akkor kivel is vitatkozol? Stewart színésznő, ami nem azt jelenti, hogy saját gondolatok és személyiség nélküli papagáj. Hanem azt, hogy profi előadó. Nekem kifejezetten szimpatikus itt, nincs kétségem afelől, hogy ezek a saját szavai.
A filmtörténet legbizarrabb halálesetei felvetik a kérdést: miért is nem vetik a rendezőket, producereket, gyártásvezetőket előzetesen pszichológiai alkalmassági vizsga alá? Cápa- és oroszlántámadás, hőguta, tűzveszély, életveszélyes allergén anyagok - csak néhány azok közül a veszélyek közül,…..
Az Aranyélet második évadára az HBO étvágya és a nézők elvárása is megnőtt. A kábeltévé az első etap sikerét látva emelni akart a téten, és amellett, hogy továbbra olyan sorozatot szerettek volna letenni az asztalra, ami megállja a helyét az abszolút összehasonlításban is, rá akartak tenni egy…..
D-verse 2016.12.09 12:48:41
@abzuggyurcsany2: Nekem sem tetszett az indokolatlan brutalitás. Kicsit identitászavaros a sorozat második évada. Egyszer súlyos dráma, hogy meghatódjunk, aztán hitelen valami kis vicces marhaság ("comic relief"), majd hirtelen egy liter vért meg agyvelődarabkákat kapunk a képünkbe, és zakatol a body count. Ez részleteiben szórakoztató ugyan, de egészében nagyon hatásvadász és komolytalan.
42. születésnapja alkalmából összegyűjtöttük azt a 7 filmet, amiben a legjobban szeretjük ezt a karizmatikus színészt. 7. A part Leonardo ebben a filmben nem más, mint a mai fiatalság vátesz költője. A filmben olyan átéléssel játssza el a mennyországra rátaláló, majd abból kiutasításra kerülő…..
D-verse 2016.11.12 20:32:16
@szempontcsuzli: Ostobaság. Nicholson, Pacino, Penn, Hanks, De Niro, Day-Lewis, Streep, Foster… – egyikük sem zsidó, mégis megszórták őket Oscarral.
Kíváncsi vagyok, fel tudnál-e sorolni fejből öt díjazott, zsidó származású színészt.
D-verse 2016.11.13 19:51:44
@szempontcsuzli: Olyan bájos, amikor valaki azt kommenteli, hogy 'no comment'.
Vannak tapasztalt, géplekésésben verhetetlen utasok, a legnagyobbak be is számolnak a hőstettükről, leginkább a Homáron - köszönjük is nekik az inspirációt ehhez a poszthoz. De egy fergeteges lemaradáshoz nem kell túl szofisztikáltnak lenni, mi is néhány tök egyszerűen kivitelezhető megoldással…..
Michael Keaton tegnapelőtt töltötte be hatvanötödik életévét. Az egyik kedvenc színészem, évtizedek óta a személyes panteonom ötös elit klubjának atombiztos tagja. Ennek teljesen egyszerű az oka: amilyen változatos a repertoárja, olyan egyenletes a teljesítménye, méghozzá az annak keretet adó…..
D-verse 2016.09.08 13:15:56
@David Sumner: Nem vagyok érintett ebben a csörtében, de ez a sértett hangú kioktatás a modorosság csimborasszója (ehhehe). (Az ordenáré jelentése egyébként: ízléstelen, közönséges.)
Rémlik, hogy tavaly indult ilyen belharc, amikor a filmes bloggerek kölcsönösen basztatták egymást stílus vagy stílustalanság miatt. Lám-lám, azóta sem csitultak el a kedélyek.
Adrienne Salinger fotós a kilencvenes évek elején az amerikai nyugati parton - Seattle-től Los Angelesig - fotózta végig az átlagos tinédzserek szobáit lakóikkal együtt. Érdekes korképet láthatunk a húsz évvel ezelőtti tinikről és közvetlen környezetükről, amiket maguk alakítottak...
Nem lep meg, ha fiatalabb férfit látok érettebb korú nővel, és az sem, ha fordítva, fiatal nőt nála legalább tíz évvel idősebb pasival. Mert hogy ki kibe legyen szerelmes, és miért, mindenkinek magánügye, a szex meg különösen az. Ennek ellenére persze hajtott a kíváncsiság, hogy mi tartja elevenen…..
Felrobbanó autóval, sötét sikátorokban eldördülő lövésekkel és egy mindenféle érzelmet látványosan megélő Benedict Cumberbatch-csel érkezett meg a hétvégén a Sherlock negyedik évadának előzetese, aminek épp ideje volt már, mivel két és fél éve véget ért az utolsó teljes sorozatévad. A videó alapján…..
  Avagy ha már bunyózunk, akkor edzünk is úgy, mint egy bunyós...
Leóról már levan a gond, ideje azokra a színészekre fordítani a figyelmünket, akik már régen megérdemelték volna az Oscart, de eddig még nem vihették haza a szobrocskát. Joaquin Phoenix vitán felül nemzedékének egyik legjobb színésze, rengeteg filmben bizonyította a klasszisát, eddig mégsem sikerült…..
D-verse 2016.07.09 15:05:02
Az HBO tegnap este leadta a Trónok Harca hatodik évadának nyolcadik részét mi pedig most is összeszedtük a legfontosabb eseményeket az epizódból. Spoilerek a tovább mögött...
Ha megkérdezünk nyolc feketeöves Trónok harca-rajongót, mármint olyat, aki a könyveket is olvassa, hogy mégis, mi a legközpontibb rejtély ebben a történetben, tuti, hogy legalább hat különböző elméletet kapunk vissza, és az is, hogy félórán belül anyázás lesz a dologból. Ilyen mértékű és szintű…..
D-verse 2016.06.13 13:26:22
@-petter-: Jópofa gif, de már láthattuk (például a színházas jeleneteknél), hogy arrafelé minden második lány haja így van befonva.