Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gesa2

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A palacsinta az egész család kedvence, de elég macerás az elkészítése és az egész konyhát felforgatja a tészta elkészítése. Van azonban egy tuti módszer, amivel időt, vizet és fáradtságot is spórolhatunk. Az egész lényege az, hogy ahelyett, hogy egy tálat koszolnánk be a…..
gesa2 2016.06.15 14:46:20
Ugyanazok az emberek, ugyanazok a jogvédő szervezetek ugyanazok a liberális gondolatok, amelyek termelik a hajléktalanságot, azok felszólalnak, és kikérik ezt a hajléktalansági állapotot! Az a liberális válási gyakorlat ami Magyarországon gyökeret vert, az nem más mint a családot…..
gesa2 2013.09.27 09:56:30
@Link elek: Na ez itt a fő igazság!
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
gesa2 2013.06.18 10:34:53
@Venyigeszu: Így igaz!
Elment az öszöd? Válasz Orbán lejárató filmjére. Gyurcsány III. Öszödi beszéde Nagy Imre házánál. Az elmult hét a beszédek hete volt. Hogy van különbség beszéd és beszéd között, az bizonyíítja legjobban, hogy ki hiteles és ki az, aki csak a hatalomért száll…..
gesa2 2013.06.17 21:05:24
@Joee72: Ez így kevés.....lózung.....indok és tény esetleg utalások, hogy értsük mire gondolsz.
Minden útnak vége van egyszer, de van ami csak akkor kezdődik el igazán amikor megérkezik az ember.Ilyen érzése volt a fáradt gyaloglónak amikor úgy gondolta elérte a célként kitűzött pontot. Ez csak a menetének a megérkezését jelentette amikor véget ért a gyaloglás,azonban az…..
Most amikor törvényalkotási szünet van, és annyira jól mennek az országban a dolgok hogy már majd csak aratni kell a kormánypárti "nagyon jó" kormányzás eredményeit, Gabika úgy érezte ebből a sikertörténeti mesedélutánból neki is ki kell venni a részét, hiszen a kormánypárt…..
Nem a dicsőség napjai ezek Kedves Vezetőnknek és a nernek. Leminősítés, alaposan megnyírt uniós kassza kilátásba helyezés után úgy hozták nullára a hétvégét, hogy a Gyurcsány párt húzott két strigulát, a Jobbik egyet a hétvégén megtartott időközi választásokból.…..
gesa2 2012.11.26 11:52:54
@Kacatka: A történelembe visszatekintve mindig csodálkoztam, hogyan fajulhattak dolgok odáig, amikor is egy irtózatos népharagnak kellett helyre rakni a dolgokat. Meddig mentek el a mindenkori hatalmak abban, amikor már a vakság vezérelte őket és nem látták az alsó néposztályt milyen állapotba sodorták. Sok helyen jártam és amikor látom, hogy emberek és családok hogyan élnek, mérhetetlen düh önti el a szívemet, a magam módján próbálok segíteni, anyagiakban és adományokban, ami nemcsak ruhából áll hanem mindenből, ami létezik a világon....kár hogy a televízió nem ad le naponta egy egy filmet családokról, akkor megtudnák hogyan élnek emberek százezrei.....
gesa2 2012.11.26 14:37:37
@épészmérnök: A 82 település, egy választókerület településének a száma. Itt kell mindenhol keresni embereket, akik a DK mellé állnak.Nagy munka de sok ember mindent megtesz ezért.
gesa2 2012.11.26 14:59:03
@Spániel: Sok embernek szüksége van egy lórúgásra vagy egy pofán vágásra, hogy visszazökkenjen az agya. A bizonytalanok számát azért tartják fontosnak, mert azt hiszik sokan vannak. Ez nem igaz, csak azért mondják, hogy még nem tudják, mert nem akarják másokkal tudatni, inkább kibúvónak válaszolják a kérdésre. Tudom, mert sok olyan embert ismerek, akik a NAV miatt, meg hasonló dolgok miatt nem mondják kire fognak szavazni......
Proszektúra Lehet más az LMP? 2012.10.30 09:45:10
Jobbulást kívánt a riporter ma reggel a köztévében a Fideszes képviselőnőnek. Tudják az a londiner kinézetű ürge, aki az interjúalanyainak még a levegővételt is alázatosan megköszöni. Még a szocialista politikusoknak is. Csak nekik kicsit kedvetlenebbül. A Ma Reggel…..
Proszektúra Kukatudorok alkonya 2012.11.10 19:39:25
Azon siránkozik a Népszava, hogy följelentették a kommentelőit, mert állítólag sértegették a Fideszes Papcsák Ferencet, Zugló polgármesterét. "Én, magam három unokám nevében tiltakozom minden további adó, illeték, sarcolás ellen!! Szemét, aljas mentalitásra vall, ha…..
Szarrobbantó Moderál a faszom... 2010.04.29 11:34:00
gesa2 2011.12.24 20:28:30
@mistertwister: Most kellene idetolni a nagy büdös pofád és és fröcsöghetnél nem a "nyóc" évről csak arról a másfélről, amit ezek a "szajházijak" csináltak. Vissza múltba, egész jól haladunk a diktatúra bugyraiban, a sokszor szidott komcsi világot mégsem tudta a felcsúti KISZ-titkár elfeledni annyira tetszett neki.
Frissítve!"A médiatörvény ürügyén támadást indítottak Magyarország ellen. A támadást visszavertük. A támadók érveit nevetségessé tettük. Velünk nem fogják feltörölni a padlót, mint ügyefogyott és szerencsétlen elődeinkkel tették. Brüsszel nem Moszkva.…..
Szarrobbantó Verebes fail 2010.02.11 12:44:00
gesa2 2010.03.05 10:26:45
gesa2 2010.03.05 10:11:02
@Nórcsi88: Tudod, szerintem a humorhoz is fel kell nőni. Vannak filmek amiken valamikor jót "röhögtünk", most szánalmasnak érezzük ha látjuk, már pedig látjuk, mert csupa ismétlés minden csatorna. Igaz, az ismétlés a tudás anyja. Ahogy telik az idő egyre igényesebb poénra vagy gegre vágyik az ember.(már amelyik). Igazán jót nevetni csak a már génjeikben is azzal születetteken lehet, akiknek van stílusuk. Kevés ilyen van. A környezetünkben meg még kevesebb(nem találkoztam még ilyennel).Az, hogy milyen poénokra fogékony az ember nagyban függ attól, milyen a napi szar az életében.
gesa2 2010.01.14 16:29:58
@Vorg a Halhatatlan Báró: Csak a bolondnak mindegy Persze ez általánosítva és nem konkretizálva! Tehát nem mindegy.
gesa2 2010.01.14 16:31:25
@Vorg a Halhatatlan Báró: A bolond amúgy sem érti maga körül a világot, ezért ők a legboldogabbak.
gesa2 2010.01.14 22:34:49
gesa2 2010.01.13 18:26:18
@kis ani: De sikerül neki mindég a megfelelő helyen és időben alkalmazni és ezért nem lehet rá különösképpen fujjolni.
gesa2 2010.01.13 18:55:02
@Szarrobbantó: Ja, még annyit, remélem tényközlés volt és nem kérkedés. Különben csalódnék.
gesa2 2010.01.11 22:10:39
@Szarrobbantó: Éppen ez az, hogy ízekre szeded, de nem jó ha sokáig rágod, mert túlcsordul az emésztésed. Bimbit zárd jó mélyen a szívedbe,aztán engedd el. Érted mire gondolok? Onnan kezdve más ember leszel, nem akarsz mindenkit kardélre hányni.Kivel nem vagy kibékülve? Magaddal vagy másokkal? Kíváncsi leszek, ha egyszer elérsz majd egy Jing és Jang egyensúlyt, milyenek lesznek az írásaid. Lehet, hogy unalmasak? Elolvasom minden írásod, mert kíváncsi vagyok az egyéniségedre, az igazira. Nem vagy egyértelmű számomra és megakarlak "oldani". A barátaimnak nagyon nem tetszenek az írásaid, de engem valahogy megfogtak. Lehet, éppen a választott név miatt.
gesa2 2010.01.12 11:44:29
Helló!

Tudod mindig azt mondom, az élet nem is bonyolult, míg mi azzá nem tesszük, mert ez már genetikailag kódolva van bennünk. Ettől válunk azzá amik vagyunk. Megcsináljuk magunknak a problémát, aztán nyöghetünk, míg meg nem oldjuk. Amennyiben hibázunk, akkor meg életünk végéig azzal kínlódunk, hogy kijavítsuk a tévedéseink. Mi emberek már csak ilyenek vagyunk. Nagyon jó az a gondolat, hogy csak értelmezés kérdése minden. Probléma vagy feladat? Ez tetszik. Van aki neki gyürkőzik van aki elfut előle. Gyávaság vagy tehetségtelenség? Nem mindegy.
Mutass nekem egyetlen embert, akinek nincs szorongása valami miatt, vagy valamiért.Aki azt mondja, neki nincs szorongása, az hazudik, saját magát csapja be védekezésképen.
Legjobb minél hamarabb megszabadulni tőle, de nem kell megkönnyebbülni, mert úgyis elfoglalja a helyét egy másik kis mocsok, amit megint nem győzöl kitakarítani magadból.
Egyéni függő ki hogyan oldja ezt meg. Te kiírod magadból, ez jó! Van aki öngyilkos lesz, más az "agresszív kismalac" szerepét játssza el van aki magába roskad és elfelejt közben élni. Te a jó utat választottad. Írj ameddig jól esik. Én itt vagyok, potenciális olvasóként és elolvasom azt amit írsz.
Szerintem sem vagy panaszkodós ember, legalábbis nem az az örök fajta, akitől szeppukut követnék el inkább, mint hogy hallgassam naphosszat. Ki az aki nem panaszkodik? Jól esik ha találunk egy megértő embert, aki meghallgat és megnyugtat és ha tud segít. A magáért tenni nem akaró emberek mennek az agyunkra attól becsavarodik az ember egy idő után és inkább menekülésre fogja a dolgot Tetszik a céltudatosságod, azt hiszem az fogott meg leginkább. Mindig kedveltem a határozott embereket.
Úgy látom azok a dolgok amiket utálsz, együtt utáljuk. A közöny, a nagyképűség(akár jogos akár jogtalan)és a hazugság amit rohadtul nem bírok elviselni. Még a következetlenség úgy ahogy néha megbocsájtható(?)egy kis ideig, de csak rövid távon.
Nem vagyok százas toleranciában. Viszont hol van az elő írva, hogy nekem nem szabad utálnom egy hímringyót meg hasonlókat, meg miért kell nekem minden olyan embert szeretnem, akiktől borsódzik a hátam.
Te még fiatal vagy, én már megettem a kenyerem javát, de nem esem abba a hibába, hogy elhitessem magammal és másokkal, hogy bölcs lettem, mert a bölcsesség nem egyenesen arányos az évek előre haladtával. Azt viszont mondhatom, hogy tapasztaltabb. Néha egy fiatalban több bölcsesség van , mint sok hülye vénemberben, akik ragaszkodnak a szemellenzőjükhöz. A bölcsességhez éles szem kell, jó meg és rálátás. Igaz, a veleszületett intelligencia azért nem elhanyagolható tényező.
Örülök, hogy "megismertelek" Szarrobbantó(Úr? elvtárs?):--))))))))
gesa2 2010.01.11 14:07:18
Most úgyis mindenki a karácsony lázában ég, kicsit beszéljünk ennek a hátteréről, meg hogy miről kellene szólnia!   Eleve, mit jelent az, hogy „karácsonyi láz?” Maga a karácsony önmagában véve egy elég ellentmondásos ünnep, s erről legkevésbé szegény Jézus…..