Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Posztoló

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélírónk félti a hátsóját az esetleges rugdosástól, ezért azt kérte, a nevét tartsuk titokban. Cserébe ugyanezt kérte a történetben szereplő másik autó rendszámával kapcsolatban is, hisz ha olvassa a vezetője a lenti nyílt levelet, jó eséllyel magára fog ismerni. Az…..
Posztoló 2009.06.24 15:42:46
@megint:
1. Előttem a leállósáv halál üres volt
2. Amikor visszasoroltam, mert végleg elfogyott az út, én azonnal beálltam a fenntartott (!!!!) helyemre, míg a baromarcú tojotás csak x kocsival hátrébb tudott bekuncsorogni.
3. Esélye nem lett volna senkinek kiszállni és lepofozni.
4. Van telefon, kamerás, a kilépés pillanatában fotó, plusz mellettem álló rendszámok, tanúnak.
5. Nem vagyok egy nagylegény, bár faszfejekkel tán elbánok, de ma már a fizikai terror sok-sok tanú előtt gázos.
6. Arról nem is szólva, hogy előtte tényleg beszéltem a rendőrökkel, talán elhinnék nekem, hogy a sávomba (!) erőszakosan betolakadókkal volt konfliktusom és nem a leállósávban, mert akkor nyilván megvártam volna őket...

Eghyéb kérdés?
Posztoló 2009.06.24 16:33:30
@Ratnet: IP kizárólag a beírt posztból rakosgatja össze a dolgokat, gondolom elmentette és rákeres a szavara ha írnak neki hogy azt hihessék, ő az igazi.
Én vagyok a Posztoló.

Viszont sajnos nekem is meg kell kérdeznem, ha nincs dugó és én a leállósávban hattal döcögök a következő segélyhívóhoz vagy parkolóhoz, akkor törvénytelen önbíráskodó lennék?

Nem? Tényleg csakis azért, mert nem (az egyébként fenntartott) helyemen mentem, hanem egy kicsit (hmmmmm) mellette, viszont senkit nem előztem, pláne nem jobbról, ettől mindjárt "törvénytelen" lettem?

Nem az a törvénytelen, aki ötvennel akar elmenni jobbról mellettem?

Ha én betörök hozzád, te szólsz ugyan a rendőröknek de azok nem jönnek, erre te, nehogy törvénytelen önbíráskodó légy még elém sem állsz (!) hanem hagyod hogy kirámoljam a lakásod? (Miközben én nem fenyegetlek csak szidom az anyádat és ujjal mutogatom mit kéne mivel csinálnod... :-)

Vagy az mááááás?

A sorban a postán elédállót szó nélkül beengeded, meg a másikat is meg a harmadikat meg a negyediket is, szólsz az őrnek de az szarik rád, hasonlóan, a következő bunkó tolakodó elé nem állsz ki?

Mégis mi a különbség a szituációk között?

A kreszben nem az van hogy a leállósávban állni tilos, hanem folyamatosan haladni.
Én 3 kilométer után visszasoroltam, akkor most folyamatosan haladtam vagy sem? 2 kilométer még lehet de 3 már nem? 5 km/óra az "haladás" vagy vánszorgás vagy miafene?
Posztoló 2009.06.24 16:37:01
@Ratnet: Kiraktam volna elakadásjelzőt fasza lettem volna?
Akkor ennyi a bűnöm? Nem volt villogás? Nem raktam ki háromszöget a kalaptartóra?

Ennyi, tényleg csak ennyi?
__________________________________________
Nem kell gondolkodni, teljesen nyilvánvaló hogy én vagyok a Posztoló, mások hülyeségeiért nem felelhetek, szándékaikat meg nem tudhatom!