Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csobolade

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért ennek a negyedik szériás fignek van egy elég szomorú olvasata mostanság.Brutális őszinteség..
csobolade 2011.03.27 22:10:31
@geegee: Szerintem a Lego-nak nincs olyan erős motorja, ami felvenné a versenyt a direkt erre építettekkel. Nincs olyan nyomatéka, sem fordulatszáma. Még a Power functions XL motorja sem képes gyors haladásra ösztökélni egy egy kiló feletti modellt. Driftelésre meg csak gumi nélküli csupasz felnikkel képes. Amúgy a terepezést is jól bírják az alkatrészek, a vizet természetesen nem. Youtube-on lego trukc trial-ra vagy Mazowia-ra keresve sok jó video-t találsz. Az a maximum, amit ki lehet hozni Lego-ból.
Ostoba poénnal kezdhetem úgy, hogy az MTV jóvoltából már nem kell Jack Sparrow kapitány képeivel kalózkodnunk, végre remek minőségben láthatjuk, mire számíthatunk az újabb licenszelt vonalon. Engem annyira azért meggyőzött, hogy az érdekesség kedvéért lesz ilyen…..
1958-ban a mai napon szabadalmazták a modern legókockát. Boldog szülinapot!A Karib-tenger kalózai készletekben legalább 30 féle minifig lesz, ráadásul Jack Sparrow minden készletben más arcát mutatja majd. Kezdhettek spórolni. (via Brickset) Sajnos csak kevesen értettétek meg a…..
Bár számok nem állnak rendelkezésemre, megkockáztatom, hogy a játékpiac egyik legnagyobb dobása volt a tavalyi évben a LEGO társasjáték-garnitúrája. (Bár 2009-ben jelentek meg az első dobozok, az igazi áttörés tavaly volt.) Egész biztos vagyok benne, hogy rengeteg dobozt tettek…..
csobolade 2011.01.06 12:55:51
@sDavid: Szerintem pont a rosszakkal kezdted. Nekem már van 6 Legó társasom, és mind nagyon jók: Shave a sheep, Magikus, Monster4, Minotaurus, Ramses Pyramid, Creationary. Az olcsóbbakkal annyi kényelmetlenség adódik, hogy egy parti nagyon rövid, jellemzően a dobozra írt 10-15-20 perc helyett 5-10. Azonban sokszor újrajátszhatóak, és nekem századszor is tetszenek. Az ára sem vészes, főleg ha sikerül valami jó akcióban kifogni őket. A Minotaurus és a Ramses 5.500,- Ft-os áron nagyon jók, egy sima táblás játék is ennyibe kerül, mondjuk a Ramses-ért 9.000,- Ft-ot - amennyiért itt-ott látni - nem adnék. A 2011-es sorozatból előbb-utóbb a Ninjago kivételével mind be kell szereznem. A nálunk még nem kapható 2010-esekből is tetszetősnek tűnik az Atlantis és a Meteor strike, esetleg a Harry Potter (bár nem vagyok Harry Potter fan, talán egy részt láttam filmen és egyet sem olvastom könyvben). Ha esetleg van rá igény, alkalomadtán végigjátszást is írok valamelyikről, vagy mindről, ami megvan. Addigis, ha gondoljátok itt a fórumban írjátok meg, hogy melyiket szeretnétek először olvasni, és megírom. Vagy lehet, hogy más már írja/rég meg is írta?
Eddig úgy gondoltam, hogy a karácsony leghaszontalanabb folyománya az, hogy a gazdasági élet szereplői (de szépen fogalmaztam!) őrült késztetést éreznek arra, hogy ügyfeleiknek, partnereiknek, hűbéreseiknek és kitartóiknak mindenféle nemjó ajándékot küldenek. Annyi szar bor,…..
Drága Olvasók! Régóta sejtettük már, talán kicsit készültünk is rá, mostanra pedig eljutottunk arra a pontra, hogy meg kell tennünk: eleget téve a LEGO Fair Play szabályainak hamarosan megváltoztatjuk a blog nevét. Mivel pontosan tudjuk, hogy a sok-sok olvasó nélkül…..
Ennyire rémisztő címet még nem kapott poszt ebben a blogban. Teljesen olyan, mintha valami komolykodó fórumbejegyzésbe kezdenék, ahol megvitatjuk a legújabb legótömlők csatlakozásának 417 verzióját.Pedig sokkal menőbb dologról lesz most itt szó, a villamosok után legkedvencebb…..
Leggazdagabbnak lenni és a legnagyobb hatalommal bírni nem egészen ugyanaz a dolog. Ízlés dolga melyik burzsuj mire hajt inkább, de a Forbes szerencsére mindkettőt listázza. Az utóbbi kategória élén álló név csak első olvasásra meglepő, aztán persze egészen világos az oka. A…..
A TechnicBRICKS és az eddig nyilvánosságra került képek jóvoltából már (majdnem) minden világos a jövő évre várható Technic készletekről. | Forrás: TechnicBRICKS - klikk a nagyobb képért! | Egyelőre ezt lehet tudni: 8065 Mini konténerszállító - pár hónappal az előd…..
Május 21-én ünnepelte a film a 30. születésnapját, így utólag is boldog születésnapot kívánunk neki. Kissé megkésve, de töretlen lelkesedéssel ugrunk neki a második tematikus hétvégének (Indiana Jones volt az első), és így utólag, megpróbáljuk bemutatni a klasszikus…..
Space Valahogy úgy vagyok vele, hogy egészen addig, amíg azt olvasom, hogy Space Port / Space Launch Pad valahogy ez a készlet ugrik be és nem a jövőre megjelenő 3368 Space Port / Space Launch Pad, képek alant. Kicsit csalódott vagyok. Csalódott, mert ennél sokkal de sokkal többet…..
Hölgyeim és uraim: íme a tökéletes burzsuj lakás! Igen, tudom, hogy nagy szavak ezek, mégsem tudok ellenállni a késztetésnek, hogy így aposztrofáljam a napokban gazdát cserélt laza 1600 négyzetméteres penthouse-t. Az ominózus ingatlan ugyanis nem máshol, mint Monacóban…..
csobolade 2010.09.16 10:00:31
@MVMV: Jól látod a helyzetet. Mikor ott voltam Monaco-ban, kíváncsiságból megnéztem egy ingatlanközvetítő kirakatát. Egy 60m2-es lakás ára 3.300.000,- Euro volt. Semmi extrát nem tartalmazott. Ott annyi egy olyan.
A Domsjö expedíció mindkét egysége rendíthetetlenül hatol előre az éjszakában. Bendééknél partihangulat van, éppen most tették meg az ötezredik kilométert, valahol Prága alatt. Pozsonyban találkoznak a kopaszra borotvált Pistával, erről poszt is születik majd. Aztán visszaviszik a tréleres srácokat…..
csobolade 2010.03.07 23:12:25
@biker_kolee: Ha még gyúrna is, a finn kamionosok is félnének tőle!
Belsőség Ínséges idők 2010.03.05 17:08:00
Bármennyire is várjuk, csak nem jön friss infó Csikóséktól. Minden valószínűség szerint úton vannak, legutolsó telefonos beszélgetésünk során Bende annyit mondott, hogy a kárfelvétel megtörtént és indulnak tovább, Katinak el kell érnie a repülőgépét. Állítólag készül beszámoló a mai délelőttről,…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
csobolade 2010.03.04 23:05:32
@Hammer: Szerintem jó lett a levél!
csobolade 2010.03.04 23:23:10
@ommm: Természetesen veszem megfele a könyvet!! Mikortól, hol lehet hozzájutni? És filmet is kell belőle csinálni!
Ezt még ebédnél láttuk a Mekinél. Egy sárga Volvo V70 (S80?) Höglandet felépítménnyel. Bámultuk bambán, mondanám, hogy az állunkat a pincér hozta utánunk, amikor az Insigniához indultunk utána, de mindenki tudná, hogy hazudok, mert a McDonald'snál köztudottan nincsenek pincérek. Nézzék ezt a dögöt.…..
csobolade 2010.03.03 23:55:30
Michael Schumacher lomtalanít: garázsából mindent kidob, ami ósdi, vacak és számára értéktelen. A hétszeres világbajnok többek között két motort is eladna, mindkettő olasz, és 90 fokos hengerszögű blokk hajta. Az egyik a tavalyi év csúcsgépe, a speciális kivitelű Ducati…..