Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilabori

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Lego vs. szülő 2011.11.14 16:22:00
Gondolhatnánk, hogy végre egy jó ötlet, amivel megszüntethető a lego darabkák és szülői talpak állandó konfliktusa minden gyerekes háztartásban, ám ne reménykedjünk. A szülők talpának evolúciójával oldható csak fel ez az ellentét, előbb-utóbb biztos az lesz, hogy…..
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
   A bögrés sütiknél nincs egyszerűbb a Földön: ez a változat szinte elronthatatlan, és garantáltan készen van fél óra alatt. Friss gyümölccsel még nyáriasnak is tekinthető, bár kalóriaszegénynek a csoki és a mandula miatt semmiképpen. Én nyírfacukorral készítettem, hogy a legnagyobb…..
Úton-útfélen csak a fenti jelzővel illetik a Silver Cross babakocsijait, hát muszáj volt megnéznem már, mit is tudhatnak, mivel adnak többet, jobbat. Mert arannyal bélelt babakocsit láthattatok már itt nálunk - ja, de az is Silver Cross volt -, meg designőrülteknek valót is, de…..
Levélírónk fia, Gergő kálváriáját írta meg nekünk, aki diszlexiás és disgráfiás, valamint egyéb területeken is fejlesztésre szorul. Levélírónk úgy érzi, hogy a tanárok kijátszák őt, valamint törvényt sértenek csak azért, hogy megszabaduljanak a fiától. Tisztelt…..
Gyerekszoba IKEA-mentes IKEA ház 2010.04.29 09:39:00
Rég jártam már az IKEA hacker háza táján és milyen jó tettem, hogy most benéztem. Mert már volt ugyan szó itt a blogon IKEA katalógusból készült házra, de ez egy csöppet továbbfejlesztett változat, térben is terjed, minden egyes porcikájábak az IKEA katalógusából készítve.…..
lilabori 2010.04.29 14:35:54
Gyerekszoba Zsírkréta-recycling 2010.02.04 09:25:00
Tegye fel a kezét, akinél otthon tele a lakás aprócska, maradék zsírkrétadarabokkal! Köszönjük, gondoltam, hogy globális jellegű a probléma a gyerekes családokban. Személy szerint gutaütést kapok, ha a szőnyegbe sikerül egy óvatlan pillanatban beledöngölnöm a piros…..
Az ugye kiderült tegnap, hogy az iPadben nincs se usb port, se SD-kártya slot. Mit tesz az egyszeri júzer, aki mégis feltöltené képeit a gépre? Kiegészítőket vesz. Méghozzá kettőt, mely usb portot és kártyaslotot varázsol a gépre. Persze pénzért, egészen pontosan 29 dollárért.…..
Jó húst venni nem egyszerű. Nem elég ugyanis, ha a zöld és nyálkás nem megy át a rostán, a hús minősége függ az állat korától, tartásától, vágási módjától és attól, hogy melyik részébõl való. Rögtön mennyivel könnyebb, ugye?  Azért, hogy a hentespult előtt ne…..
...most van egy kicsit hosszabb időm, így leírom: reggel megnézem az e-mail címem, 44 levél...  sosem voltam matekból jó, de hamar rájöttem, ehhez nem elég 1-2 olvasó, persze, pillanatok alatt megnéztem, hogy a subba volt. Nem érdekel.   Viszont két részre bontanám a…..
Szerintem minden családban bevett szokás, hogy a nagyszülőket Karácsonyra az unokával kapcsolatos ajándékkal lepik meg a szülők. A Nagyi szeme fénye bögrén, pólón, naptáron, fotóalbumba szerkesztve – biztos boldog és könnyes felmenőszemeket eredményez. A gond csak az, hogy…..
Budapesten, a Duna közvetlen közelében, egy kis utca aprócska üzlethelységébe beköltözött Két Egér. Így, nagybetűvel. Mert a Két Egér nemcsak két kisméretű rágcsálót jelent ez esetben, de egy boltot is. Egy könyvesboltot, hiszen az Egerek, főleg az itt szóban forgó…..
lilabori 2009.11.27 07:10:20
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
Gyerekszoba Karton etetőszék 2009.11.20 17:59:00
Láttunk mi már sokféle etetőszéket itt a blogon, de ilyet még sosem. Kartonból készült a Belkiz etetőszék koncepciója, ami nemcsak azért jó, mert eleve újrahasznosított az alapanyag, és majd megint bezúzható, hanem azért is, mert könnyű - de azért a szerkezetének…..
Most, hogy már beköszöntött a november, bizony, megkezdődött a visszaszámolás is: hamarosan Karácsony, ami valljuk be, a legtöbb felnőttnek nyűg, ám a gyerekeknek maga a csoda. Ám ha az ember időben lekezd készülni, a nyűgből felnőttként is csoda lesz, ha nem az ünnep előtti…..
lilabori 2009.11.04 19:08:38
@VirgArt: A radír szuper ötlet! De lehet aszalt gyümölcsből készült édességet, mogyorót, kulcstartót, gyöngyből karkötőt, hajgumit, hajcsatot (ha lány, gondolom a fülbevaló miatt az). Játék kupont, amit beválthat csokievésre vagy valami másra. Saját készítésű malom játék készlethez bábukat majd később az alapot. Azt lehet rongyra varrni. Könyvjelzőt.
Megérkezett a hazai kínálatba is a főzős realityk stréber, eminens jó tanulója, a Mesterszakács, amiben tényleg, és valóban, és igazán. És nem celebek röfögnek egymás tányérjába, és nem fog kiderülni senkiről, hogy civilben pornós, maximum annyi, hogy civilben szalmonellás.…..
Tanácstalan vagyok, mit kell mondani az állami cégvezetők nyilvánosságra hozott fizetési listájára. Biztos vagyok abban, hogy mindenki sejtette, kb. milyen számokat olvashatunk majd, de abban is biztos vagyok, hogy ép észű tanulságot ebből levonni nem tudunk. Tulajdonképpen ezek a…..