Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babocza

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyeremény tehát ismert, a részletes leírást lásd a beharangozó posztban. Aki harcba száll a nyereményért, arra komoly feladat vár. Először is meg kell néznie ezt a Mahindra Verito hirdetést. Nem, nem az érdekel, hogy mely román gyártmány rokona a fent említett jármű. Ezt…..
hagyma Az ágy 2011.08.09 00:36:00
Vettünk egy ágyat a múlt héten. Ezek az amerikaiak baromi magas ágyakon alszanak, szóval a matrac jó vastag és még alatta egy doboz is van. Maga az ágykeret olcsóbb mint a matrac, lehet ez senkinek nem újdonság, nekem az, főleg hogy ez az első igazi fekvőhelyünk. Szinte…..
Naiv ügyfél azt gondolta, ha valamilyen időpontot egyeztet a futár céggel, akkor azt a kiszállításnál is figyelembe veszik. Tévedett, csomag pedig - többszöri telefonálgatás, egyeztetés után is - ment vissza a feladóhoz. DHL futárszolgálat magyar módra.Egyik délután egy DHL-es…..
Belsőség Meg vannak barmulva 2011.05.18 06:00:00
A sors fintora, hogy miután elintéztem a dolgomat, egy sarokkal odébb éppen elém került, így a piros lámpánál szépen ki is szálltam a kocsiból, hogy megvitassuk a kérdéseket. Vélemények az azonos című írásunkról...
Babocza 2011.05.18 06:33:07
V8. Ez a karakterpár annyi erőt sugároz, mint talán semelyik másik két írásjel így együtt – na jó, a japán, kínai és egyiptomi jeleket nem számítva –, képzeljék hát el, mire lehet képes az ital, amely magán viseli. Ki is próbálhatják, mit tesz az emberi…..
Babocza 2010.12.11 11:00:50
A nagy autószalonokon a kiállított kocsikhoz gyönyörű hoszteszeket is állítanak. A figyelmük felkeltésének egyik módja, hogy kérdezünk tőlük. Bandinak ennyire futotta: – Mit is mutat pontosan a Power Reserve műszer? Sajnos a választ nem tudta megmondani a kiválasztott…..
Babocza 2010.12.11 10:44:18
Kínai gyártmány, japán minőség. Azt hiszek, nem létezik? Pedig de, csak ügyesen, alaposan definiálni kell a megrendelést. Igaz, a kultikus MX-5-öt még nem Kínában gyártják, de ez a szépen kidolgozott, mondhatni félprofi modell megéri a pénzét. Persze a Hiéna ingyen adja, elég…..
Babocza 2010.12.11 10:21:55
A Genesis Coupe alapjaiban rengette meg az amerikai piacot. Ilyen egyszerűen történt minden, az első mondat nem hazudik. Hátsókerekes, jól néz ki, és két motorja közül a gyengébbik is 210 lóerős. A 3.8 V6 pedig 306. Sperrdifi, kupéforma és bazári ár (odaát). A Hyundai…..
Valentino Rossi legendásan babonás. A verseny napjára már hetekkel korábban kiválasztja a megfelelő alsónadrágot, zoknit, és még soha nem vette le más sorrendben a lábáról a papucsokat a futam előtt, mint élete első győzelme után. A boxból való kisétálás és a motorra való…..
Babocza 2010.12.11 08:52:03
Örök vita, hogy mit hívunk az autósport királykategóriájának: a ralit vagy a Forma-1-et? Sajnos az utóbbi években döntések sokasága olyan szinten lehetetlenítette el mindkét sportágat, hogy egyre többen emlegetik vissza a múltat. Szerintünk meddő a vita, hiszen mindkettő…..
Babocza 2010.12.11 08:44:29
  Aki érdekes autókról akar olvasni, nyomja ki a jobb felső sarokban az ikszet, és menjen ki az utcára. Bárhol is legyen lakóhelye, biztosra veszem, hogy ezen az átlagos december negyedikén maximum tíz percet kell várnia, hogy valami sokkal autószerűbb, izgalmasabb, kedvesebb…..
A vasárnap esti műsorsáv úgy néz ki, hogy az álszenteskedésre van fenntartva, a Heti hetes populista böffeneteivel csak Hajdú Péter tud versenybe szállni. A Frizibi műsorvezetőjének egyébként eddig nem is ment rosszul: komoly arcot vágott a leghülyébb celebhírhez is, és akár…..
Érdekes sztorit dobott be a blog postaládájába Tamás. Egy állítólagos polgárőrrel keveredett összetűzésbe, legalábbis a szélvédő sarkában látott Matrix Police matrica alapján erre következtetett, ám a szervezet elnöke számára ismeretlen volt a levélírónk által küldött…..
Vitatható, hogy a lenti képek alapján Nóra mennyire jogosan kapta a helyzethez képest nem igazán alacsony összegű büntetést, de a rendőrök fotóján elég egyértelműnek tűnik a helyzet, az meg nem életszerű, hogy ők forgatják a táblát, hogy aztán arathassanak. Szintén…..
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
  Egy ötvenezret futott, turbódízel Touareg, amit ráadásul még a sivatagban is meghajtott két fiatal csaj? Autó ez még, vagy már atomjaira bomlott a Volkswagen-technika? Vélemények az azonos című írásunkról...
Volt már öt és hat is, de tulajdonképpen a remek időtöltéshez négy különbség is elég. Gyönyörű képek, zenének annyira nem is nevezhető akkordok a háttérben, és persze az eltérések. Meg jó ötletek arra nézve, hogyan lehet ezt az amúgy statikus műfajt dinamikussá tenni.…..
A Pencilkids ismét csinált egy aranyos grafikájú, nem túl nehéz point'n'click játékot, a Droppyt. A főhős kissrácot 10 pályán kell felvidítani, hogy a végén aztán kiszabadíthassa barátnőjét. Amiért érdemes végigjátszani, az a sztori végén lévő csattanó - ezt a később…..
Babocza 2009.12.28 16:41:52
Babocza 2009.12.29 18:42:57
@Maratka: Köszi!
Tiszta bőr filofax, kemény dobozban, a márkája pedig mindent elmond: Mont Blanc, tehát a legendás, és még annál is elegánsabb írószereiről elhíresült gyárt terméke, kis extrával. Kia-logóval.   Azé az olvasóé, aki tudja, hogy: Mit válaszol bármilyen, még a…..
Babocza 2009.12.12 20:01:49
Belsőség A Škoda őrzi a lóvét 2009.12.12 18:15:00
Hoppá. Olvasom a hiénanap beharangozó posztjának a kommentjeit, s egyértelmű, hogy a Škoda-cuccokra nagy az érdeklődés. Van is itt egy szép kis bőr pénztárca. Identitását csak a belsejében lévő apró Škoda-felirat jelzi, illetve FBI-módra az elején lévő körvonalat…..
Babocza 2009.12.12 18:16:56
16
Babocza 2009.12.12 18:18:25
17
Belsőség Le a tetővel 2009.12.12 14:30:00
Aki szereti az Opel Astrát és a kabriókat, annak nyilván nagy örömet okoz majd ez az apró makett. Az előző szériás, de egyelőre még a legújabbnak mondható, nyitható tetejű Astra, a TwinTop látható rajta, ami már tisztán német gyártmány, de nem volt ez mindig így. Aki meg…..
Babocza 2009.12.12 14:30:28
Az 1 gigabájtos Transportrer-pendrive jópofa dolog, mint maga a névadó jármű, ami egy nagyon univerzális szerkezet. Tévéasztalt még ugyan nem láttam belőle, de pl. versenyautó-szállításra is tökéletesen alkalmas.A kérdés csupán az, hogy milyen versenyautóról is van itt szó? A…..
Babocza 2009.12.12 13:45:42
Babocza 2009.12.12 13:49:46