Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargailles

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk panaszára (ha jól tudom) a mai napig nem érkezett válasz csak egy visszaigazolás érkezett, holott a tértivevény szerint július 13-án átvették levelét a bankban.Panaszbejelentés2008. augusztus 27-én Z.B. és Z.K. kölcsönszerződést kötöttek az ERSTE Bankkal xxxx…..
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
  Ha magyar Manhattan-ről van szó, akkor az általában Csepelt jelenti (annak ellenére, hogy húsz éve csak tervek vannak), bár olykor-olykor angyalföldi és ferencvárosi felhőkarcolókról is keringtek hírek. Közben pedig felröppent, hogy Érd happolja el a kitüntető címet -…..
vargailles 2009.06.24 09:49:15
@Házmesterbloghu:

Kulturált szép időtöltést mindenkinek!

Azt írod: "Egy félművelt, lelkes amatőr, magát építésznek tartó faszi rajzolgatta, de semmi köze a valósághoz. Soha nem is volt ilyen terv, csak az ő agyszüleménye az egész, amivel fontoskodni akar."

Hát, házmesterünk szép hangszínt ütött meg. Az engem ért jelzőket nem kívánom cáfolni (nyilvános adatbázisokból aki akar meggyőződhet az ellenkezőjéről), ám hogy soha nem is volt ilyen terv, azt cáfolni vagyok kénytelen. Azon építész kollégák, akik a tárgyi építészfórumon ott voltak, illetve a szabályozási terv módosítása kapcsán észrevételezték a tervet, azok bizony tudják, hogy házmesterünk vagy nem tud, vagy direkt dezinformál.

A 3D-s képeket én követtem el, mert a terveket olvasni nem tudó laikusok nem voltak tisztában azzal, hogy mit is tartalmaznak a tervek. A város vezetése ugyanis mélyen hallgatott (hallgat most is) az elképzelésekről. Ezt jelenti nekik a társadalmi egyeztetés.

Mivel a városi honlap átalakult, a régi linket beszúrni nem tudom, ahol a tervek fent voltak. A szabályozási tervlapot feltettem hát ide:
archi.hu/erdlako/dokumentumtar/szabterv_kozpont_0902/kozpont_SZABALYOZASI_TERV_VKP_M4000.pdf

A magasságokat erről a tervlapról vettem át:
www.archi.hu/erdlako/dokumentumtar/szabterv_kozpont_0902/szabterv_vkp_0901.jpg