Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zélet

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás beküldése tulajdonképpen nem is véleményes, hanem a "nem fordította" kategória:Shotgunnal lőtte szét tévéjétIndex2010. november 18., csütörtök 10:49 Tizenöt óra után adta meg magát a rendőröknek egy wisconsini férfi, aki shotgunnal lőtte szét a…..
Zélet 2010.11.26 02:48:14
@M. Péter: Nem tudok egyetérteni, összesen egyféle shotgun van. Lehet vele madárra/apróvadra vadászni, de amire vadászpuska címszó alatt gondolsz, az mégis inkább a (hunting) rifle lesz.
Zélet 2010.11.26 13:34:54
@armitage: Vegyes? A duplacsövűekre gondolsz? A kérdéses fegyverről annyit sikerült kiderítenem, hogy egycsövű, képet nem találtam sehol. Rural Wisconsinról van szó, tehát tőlem vadászhatott is, de azért a shotgun stabilan Amerika legnépszerűbb home defense fegyvere (is).
a Zélet a bokarágók 2009.06.29 12:51:00
Születtem volna magasnak inkább... Nyilván nem lenne fenékig tejfel, közel háromméteresen gyakran meggyűlne a bajom egy apró világgal, de legalább nem kellene mindig berogyasztott térdekkel járnom, és talán kevesebb törpe ugrálna folyamatosan körülöttem, hogy énvagyokamagasabb,…..
Termelő vállalat, a maga területén piacvezető. Szakszervezettel, üzemi tanáccsal, kollektív szerződéssel. Minden alkalmazott teljes bérre bejelentve, béren kívüli juttatások minden alkalmazottnak bérük függvényében. Nem teljesítménybérben dolgoznak, a munka jellege ezt nem…..