Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elite beat agent

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár itt szögezné le, hogy értelmetlen fogyasztás ideoda, elhatárolódik azoktól, akik olyan hirdetésekre kattintanak komoly vásárlási szándékkal, ami a bolti ár huszadáért kínál termékeket. Nyilván valami trükk lesz mögötte. Petyabaa a yoodli.hu oldal mesés áraira…..
Az első 24 órában 2-szer vertek át, 300 Ft értékben. :)..
A csapnivaló kezdet után Kunio megszerette Magyarországot. Ugyan ellopták motorját és holmijának egy részét, de az olvasók és a szívesen jött támogatók segítségével újra kistafíroztuk a világutazót. Tegnap délután szemerkélő esőben gurultunk ki a Red Baronba. A Honda…..
Volt ez a poszt, ahol a fényképen úgy tűnik, hogy a kisebbik székesfehérvári Tesco előtt a mozgáskorlátozott vásárlók számára fenntartott helyeken parkol a Quad Light két reklámkocsija. A cég vezetője szerint nem, hiszen nincs felfestve jelzés az aszfaltra, illetve szerinte a…..
elite beat agent 2010.08.05 19:29:33
M. vette észre, hogy az Aldiban az Univerzum legjobb jégkrémeit árulják. Olyan jókat, hogy azokra a fejletlenebb bolygól matekja nem is vonatkozik. Mi a vízes citromfagyit szeretjük, úgyhogy a fotelben hátradőlve, kellmesen hűvös szájszervvel szemléljük a számok elkeseredett…..
Zorkát a harmadik születésnapja alkalmából egy Disneyland kirándulással leptük meg. Hajnali ötkor  tortával ébresztettük (kérésének megfelelően mazsolással – ez azt jelentette,  hogy a gyümölcsös tortát teleszórtuk mazsolával), majd összeraktuk a két gyereket…..
Darina után Ferkó, Zorka most meg én is megbetegedtünk. Ferkó és Zorka már kifelé, én sajnos befelé tartok a náthába. Darina pedig csaknem gyógyultnak mondható. Szerencsére gyors lefolyású, a nagyobbak pár nap alatt átvészelték. A megfázások miatt, az elmúlt napok csendesen…..
elite beat agent 2010.03.15 13:44:22
Étkezés Leginkább a helyi kifőzdéből hozzuk a mindennapi betevőnket – itt az ebédre gondolok. Kb. 5-6 féle főételből, valamint 6-7 féle salátából lehet választani. Itt nagyjából 3x étkezünk egy héten. Hosszú távon ez is elég unalmas lesz. Próbálkoztam a helyi…..
elite beat agent 2010.03.02 23:56:42
Sziasztok Gergő vagyok :)

Utána kérdezgettem a szüleimnél néhány dolognak kaja ügyben. Sajnos az említett dolgok valóban beszerezhetetlenek japánban. Sőt zeller és kelkáposzta sincs.

A karalábét álljtólag lehet pótolni Daikon-al

www.theworld.org/wp-content/uploads/Daikon.Japan_.jpg

Vagy Kabu-val

z.about.com/d/japanesefood/1/0/H/5/kabu1.jpg

Persze mivel ezek retkek, nem lesz tökéletesen ugyanaz de kísérletezni lehet velük gondolom... :)

A petrezselymet azt mondják lehet találni. Paseri néven fut.(parsléj? aztszem ennek hivatalosan fodros levélpetrezselyem a magyar neve vagy mi, de nem értek hozzá :) Persze ez sem ugyanaz, de hajaz rá. Állítólag a régi népi konyha használta is :)

www.afc.jfc.go.jp/matching/upload/img/sellers_00000458.jpg

Vannak nemzetközi élelmiszerekkel foglalkozó boltok, ha találtok ilyet akkor keressetek olasz paseri-t (italian paseri) az állítólag már majdnem ugyanaz mint az itthoni petrezselyem :)

Fehérrépát meg pasztinákkal lehet helyettesíteni, ilyet is láttak már az ilyen nemzetközi élelmiszerekkel foglalkozó boltokban. Sajnos ennek a japán nevét elfelejtettem...

Vegeta helyett meg Konsomme-t ajánlanak:

yappi.cocolog-nifty.com/photos/uncategorized/2008/09/09/ap1.jpg

Persze ez sem vegeta ízű, de pótolja valamennyire ... azt mondják :)