Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolvanovsky

3 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
4l3Rt Ezúton is bocsánatot kérek minden kedves olvasótól és szerkesztőtárstól, hogy keveset írtam eddig, de most ünnepélyes keretek között megígérem, hogy ez meg fog változni. Szóval, most egy olyan italt tesztelek, amit normális körülmények közt nem tudok nyugodtan iszogatni…..
Hamarosan Brëndon (az az szerény személyem) tesztelése alá kerül az alábbi néhány termék. A mai napon nagy-nagy energiaital beszerző körtórtúrára mentem, kisebb segítség is járult hozzá, van néhány saját beszerzés is, de végül jópár termékhez hosszájutottam.Angel Pizza,…..
a kistestvérEgyre jobban terjed az őrület, és már a Maxx energiaital is piacra dobta saját Shot-ját. És hogy miért kistestvér? Mert a Shot pontosan ugyan olyanra sikeredett, mint a testvére, a sima Maxx.A sima műanyag dobozos maxx nem a legjobb, ez tény; kicsit savanykás…..
Ilyen interaktív miújság található a youtube-on, ahol a videóra kattintva meg kell keresnünk a Red Bull Energy Shotját. Így próbálva az internetező kedvét fellendíteni, hogy adjon ki nem kevést pénzt a termékéért. Az ötrészes videók végén rákell kattintani a shotra, amivel…..
(head)shotEgyre népszerűbbek a nemrég megjelent shottok, ez tény és való, és már az Adrenalin is piacra dobta a saját, Power Shot néven futó kis löketét. A shotokról tudni kell, hogy ezek PET palackos 60ml-es energiaitalsűrítmények, szénsavmentesek, amelyek általában 60mg…..
Lenyúlták az ötletemet. Dörzsölgetem hüvelyk és mutató ujjamat, ami a pénz hiányára utal, pedig ha lett volna behoztam volna hazánkba az italt, és már monstersok pénzben fürödnék? Nyereségvágy? Igen, de most térjünk át a minőségre. Már korábban az egyik kommentben GMan…..
Nem, nem pang az energiaital piac. Sőt, most indul csak be. A már korábban tesztelt shot italok, most jelentek meg hivatalosan itthon. Máris egy szörnyű nagy - hogy mondjam - idiótasággal állunk szemben. A Burn Energy Shot és Red Bull Energy Shot termékek ismét hallattatják magukat - na…..
Tegnap füleltem a rádióban hallható híreket, amikor energiaital fogyasztásáról beszéltek, fel kaptam a fejem. Ez a hír? Rám nézve nem egészen igaz, az ott hallható infó, mert már több napja nem ittam energiaitalt. Szégyen, gyalázat... Egy piackutató mérései szerint egy…..
Ismét egy hírszerű dologgal jelentkezem, midőn a Hell energiaital komolyan gondolja. Most speciel a Hell Vodka & Whisky italokat reklámozza (ami ugyan nem igazán energiaital, sőt, mindazonáltal tutti-frutti ízű). A miskolci Corában járva a minap hangos napjaink népzenéjére lettem…..
Mert ez is létezik !Már sok tesztelő írt energia rágógumikról de erről még senki, pedig Olasz országban több mint 2 éve lehet kapni. A fényutcai piacon vetem egy olasz import boltban ahol 500 magyar pénzt kértek ellenében ez picit sok de szerintem megéri. Nem számoltam meg…..
mert megteheted!Létezik. A múlthónapban egy kommentben találkoztam vele az oldalon. Nem hittem el, hogy kapható, sőt, azt gondoltam, hogy valaki annyira utálja az energiaitalokat, hogy készít egy ilyen poén "anti" energiaoldalt - mert naiv voltam. Gondoltam is, hogy dobok vissza…..
kolvanovsky 2010.03.23 20:53:27
Üdvözlöm a kedves edrink olvaskat!Éppen az MX Minimum tesztjét írogattam, és feltűnt hogy nem is igazi energiaital(!), csak egy tutti fruttí ízű, vitamin tartalmú "lötty"....Szóval most azon filózok hogy legyen-e teszt, vagy ne legyen, hiszen a blog valójában…..
beeeinghNagyon sokszor mentem már el mellette, a boltok polcain vakon. A pezsgőtabletták egyébként is nagyon sok boltban kaphatóak, szinte mindegyikben, ezért felsorolom, mennyünk biztosra:  Auchan, CBA, Coop, Cora, Interfruct, Interspar, Kaiser's, Metro, Reál, Spar. Igaz nem olcsó a…..
GyámpoljáááA mai és egyben az első tesztem alanya az én egyik kedvencem az adrenalin, for kids ed. A Moszkvatér-től 5-600 métere vetem egy szimpatikus abcben és ott 145(!) magyar pénz elenében adták oda. Faszán néz ki a doboz, szép vörös meg minden, de rajtavan hogy kid…..
bikarúgás Sokat hallatott már magáról a tesztben foglalt energia löket-ital, és most megjelenik az oldalon is. Nap-mint nap elmegyek az üzlet mellett ahol kapható, de még egyszer se jártam bent (ahol egyébként kapható Burn Energy Shot is). Ezen a linken meg mutatom, hogy hol lehet…..
rémálmaim okozója...Egy 3 órás energiaital beszerző túra alatt akadtam rá a XII. kerületi rendőrkapitányságtól nem messze egy Reál boltban. Nagyon drága, 399,- forint, ennyit nem ér.A doboz picit eltér a szokásos Red Bull dizájntól, kék-piros doboz, magyar leírás csak egy…..
zacskós sárkányA Coop áruház polcairól biztos sok embernek ismerőses cseng ennek az igen érdekes "zacsis energiaitalnak" a neve. Nem kell nagy kémikusnak lenni, hogy elkészítsük az italt, gondolom mindenki látott már hasonlót, csak beleöntjük egy pohárba rá egy kis…..
kolvanovsky 2010.02.09 20:53:27
Üdv Mindenkinek! Szal' help - is over! Köszöntsük új szerkesztőnket!..
kolvanovsky 2010.01.21 20:06:48
@vwpolo: RB cola: angliában ittam olyat valamely' szupermarketben kábé 1 éve
egy hemel hempstead nevü városban ... DE NAGYON S--R VOLT !!!
kolvanovsky 2010.02.08 20:17:21
@brëndon: esetleg én is irhatnék ? már csinálni akkartam egy ilyen e.drink blogot csak te gyorsabb voltál és egy két teszt már van is a gépemen...
ha
pölö: részletesen a kék monster,go,rockstar
és képet szerkeszteni is egem a tudok szoval fel tutom irní egy doboz alá hogy edrink.blog.hu
(és van regem a blog.hu-n)
kolvanovsky 2010.02.09 20:52:18
nem csak rágógumiMár korábban kóstoltam, kétszer is tesztelni akartam, de valami mindíg közbe jött. Elfogyott / elosztogattam / volt mást mit tesztelni. Most már fogy a tesztelni való dolgok sora, ezért beütemeztem a kicsi időcskémbe a rágót. A Go Fast! energiaitallal már…..
az év pozitív csalódásaNem gondoltam volna azt, amikor elemeltem a Fitt mellől, hogy ilyet fogok mondani, de a Spar Budget márkanév alatt futó energiaital jó. De azért ne legyen ilyen egyszerű, keressünk benne hibákat. Negatív oldal:- naggyon csúnya a doboz! Oké, hogy budget már…..
A Monster Lo-Carb cukor light, alacsony kalóriatartalmú termék. Érdekssége, hogy nem rontja el annyira az ízét a terméknek az édesítés, mint általában a többi energiaitalnak. Nagyon hasonlít az illata és az íze a normál, Monster Energy termékhez. Kűlsőleg nem választja el a…..
kolvanovsky 2009.12.11 20:00:38
@brëndon: ha csak az addatok kellenek a kék monster dobozrol akkor azokat begépelhetem ha kell ... van egy 6 darb kék monster doboz a szekrényemen ...
emberek hülyítéseNem energiaital, nem is cigi, leginkább semmi. És ezt fanyalodott képpel mondom, gondolhatjátok.Vegyes gyümölcs ízhez véletlenül sincs köze. Inkább C vitamin bomba, savanykás-műanyag és romlott-gyógyszer keveréke eme kedves termék jellemző íze, ami egyébként…..
Még mindig nem nagyon fogom fel, mik ezek a modok, attól függetlenül tetszik és köszönöm a készítőknek munkát :)  ..
kolvanovsky 2009.12.09 20:18:42
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
A lassan 5 éve működő Legdurvább blog nem túl sokat árul el a bloggerről, aki saját bevallása szerint még csak nem is blogger, de mivel már évek óta kíváncsiak vagunk, mégis mi készteti arra, hogy minden reggel leüljön a gépe elé és mint valami önagymosást begépelje, hogy…..
kolvanovsky 2009.11.27 22:13:06