Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargyai

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bringing Up Baby New Years 2010.12.30 13:14:00
A blog márciusi indulása után eszméltem rá, hogy ezután kimondatlanul is kötelességem lesz több figyelmet fordítani a friss megjelenésekre. Ez, persze, nem azt jelentette, hogy árgus szemekkel vadásztam a híreket, hogy hol, mikor és milyen újdonság bukkan fel, egyszerűen csak…..
 2009, mint ahogy azt már megírtam, szerintem kurva jól sikerült. Legalábbis, ha a magyar punkzenét nézzük, volt pár olyan teljesítmény, amire érdemes volt odafigyelni. 2010-ben ezek a dolgok viszont rejtőzködnek, és ez nagyon idegesít. Persze a jó, minőségi munkát nem…..
vargyai 2010.08.13 19:29:04
@Chinaski: nagyobbat csak a jovoben, ami biztosnak latszik, hogy a jovo heten felveszunk egy masodik demot.
Trevor Andrew egy snowboardos arc, aki szereti a Black Flag-et, Tupac-et, és a Beach Boys-t. Szóval elég király izlése van annak ellenére hogy elég szar zenét csinál. De volt egy jó pillanata. Ez itt. Megunhatatlan bakker. ..
GoodBye Paris Circle Pit 2010.05.11 20:45:00
Ausztáliában valami elpattant, mert szaporodnak a jobbnál jobb zenekarok. Ennek az egyik jeles példája a Circle Pit névre hallgató páros Angela Bermuda és Jack Mannix projekte. Zenéjük a zajos pop-hoz húz erős Sonic Youth hatásokkal. A csapatnak nem rég jelent meg bemutatkozó albuma,…..
Kezdetben vala...Amikor 12 éves voltam, azért kezdtem punk zenét hallgatni, mert „a nagyobbak” azt mondták, hogy a deszkások ezt a stílust szeretik. Akkoriban kezdtem el gurulgatni a frissen kapott, Pécskő áruházos 2500Ft-os hallap deszkámon. Tudjátok, ezeknek a lapoknak az…..
Kids like us records Kevin!!! 2010.01.19 08:00:00
A Sonic Youth-ról nem hiszem, hogy bárkinek is kéne akár egy sort is írnom, így vagy úgy biztos találkozott a zenekarral. Nem feltétlen azért, mert annyira jó (az amúgy is szubjektív), hanem mert egyszerűen aki jobban beletemetkezik az olyan zenék hallgatásába, amivel például ez a…..
Vannak azok a koncertek, amikről utálok beszámolót írni. Ez is ilyen volt. Nem azért, mert olyan fergeteges és durva lett volna, hogy "aki nem volt ott, az úgyse értheti", hanem mert nekem személyesen többet jelentett/jelent mint egy "koncert", és ezt írásban…..
Üdv mindenkinek!Ilyen még nem volt, mert híróra fog következni. Mármint a kiadóval kapcsolatban. Durva, mi?AJÁNLOTT KIADVÁNYOK:PFA - Yellow WaterNagyon fasza kis lemez, most jelent meg. A korongon tizenkettő szám található, mind ez nyolc perc alatt lezavarva. Négy színben…..