Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t0thl

0 bejegyzést írt és 464 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy sikeres zenekar működése és működtetése igen hamar üzleti vállalkozássá válik: vannak benne tulajdonosok, alkalmazottak, menedzser, fizetett session-zenész, marketinges, turnészervező, céges jogász és különböző kapcsolt projekttársaságok, mindez természetesen egy valóban kézzelfogható…..
2021-ben elég nehéz már elhinni, de a '80-as évek végétől a '90-es évek közepéig az amerikai progresszív metal csapat, a Queensryche az egész rockszíntér egyik legszimpatikusabb, legintelligensebb, legelőremutatóbb és legszerethetőbb zenekara volt. Ma azonban szinte tankönyvjellegű példájává váltak…..
t0thl 2021.10.19 10:44:13
1979 egyik nyár eleji szombat estéjén az "Egymillió fontos hangjegy" c. zenei műsor egy egész adást szentelt a semmiből nagy hirtelenséggel felbukkant supergroup-nak, a Dinamit Együttesnek. Felcsendült az első szám, a "Tinédzser dal" és rohantam az ablakhoz, hogy az bérházunk udvarán lebzselő…..
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
Milyen film az, ami szó szerint kinyír egy stúdiót? Aki szeretné megtudni, az feltétlenül nézze meg Renny Harlin rendezését, mely akkorát zakózott, hogy azzal a Guinness Rekordok Könyvében is helyet követelt magának. Szép teljesítmény, ami többek közt a szinte nem is létező reklámkampány, a…..
Alig egy héttel azután, hogy Bochkor Gábor és István Dániel addig szekálták női műsorvezető társukat az Önindító című reggeli műsorukban, hogy az végül kiszaladt a stúdióból, most új társat kapnak. A Bors szerint azonban a két eset között nincs összefüggés, már korábban is az volt a terv, hogy egy…..
t0thl 2016.12.06 15:11:02
@Kishableany: A zene miatt ? na ne :D Amilyen zenék ezekben mennek....
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
Minden idők egyik legnagyobb bűnözője, a Kokain Királya olyan mértékben uralta saját piacát, mint talán soha senki. Pablo Escobar fénykorában a világ egyik leggazdagabb embere volt, aki gyakorlatilag bármit megengedhetett magának. És meg is engedett. A szegény kolumbiai…..
Hivatalos közleményt adott ki a nemrég súlyos motorbalesetet szenvedő Rékasi Károly családja, írja a Bors. A közleményből kiderül, hogy Rékasi magához tért, nincs lélegeztetőgépen és a fejsérülése javulóban van. A színész a fejsérülése mellett eltörte a bokáját, a…..
t0thl 2015.07.02 08:13:17
@zaturek: Ezek után tuti nem szavalok Wass Albertet .... :D
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
Az AMC egyik legnagyobb sikerének nálunk elég mostoha sors jutott: a sorozat kapott egy rettenetes magyar címet (Totál szívás), az RTL Klub pedig a tartalom miatt nem vetíthette le normális időben - a késő esti sávban viszont nem tudott olyan nagy közönséget bevonzani, amit…..
Van egy amerikai cég, aki megpróbálja fenekestül felforgatni az androidos telefonok piacát. Valamennyi gyártó jelentkezett olyan megoldással, amire beindult a nyálelválasztásunk, igaz? Aztán közelebbről megnézve kiderült, hogy valamiben gyengébb, mint vártuk; nem egy gyengeséggel,…..
  Ez egy elég súlyos dilemma minden HR-t és emberi tényezőt komolyan vevő cégnél/cégvezetőnél/döntéshozónál. Axiómának tűnik, hogy emberséges elbocsátás nincs, legalábbis elbocsátott ember nem tartja emberségesnek az elbocsátását sosem. Talán enyhíthető a rossz…..
63 éves korában eltávozott Robin Williams, kit elsősorban színészként, humoristaként jegyeztek. Szavakba önteni nehéz azt a hiányt, melyet halála okozott. A "nagyok" között tartották számon, gyorsan hozzáteszem, méltán. Munkássága maga volt a művészet, ha kellett bohóc volt,…..
t0thl 2014.08.14 07:13:25
@maxval a bircaman: Minek nézel meg heti 15 filmet, ha nem figyelsz ?
Tegnap este elhunyt Bajor Imre színművész, akinek a halála minden számottevő sajtófelületen kiemelten szerepelt, legyen szó a Tényekről, az Echo TV híradójáról vagy akár az MTI-ről. Egyedül a Hír TV és az M1 érezte úgy, hogy a színész halálhíre nem fér el a kormány…..
Egy kiakadt pultoslány erős felindulásból íródott levele új taget eredményezett: Pizzagirl 2. Az egész sztori nagyon gáz. Ahol alkalmazottak csinálnak valamit, az meg különösen, hiszen káromkodó futártól a nagyarcú Facebook-profil kezelői van itt minden, amitől felmegy az…..
Magyaridióta Gyerekfejjel 2014.07.29 23:43:13
Elvben lehetne támogatni egy olyan (nyugdíj)szisztémát, amely a minél nagyobb számú gyerek vállalását preferálja, és bünteti azokat, akiknek nincs gyereke. Feltéve, ha nem mondana ellent teljesen egy ilyen rendszernek az emberiség várható technológiai fejlődése. Vagy mondjuk…..
A bizarrnál szalonképesebb szót nem sikerült találnom nekem sem a Népesedési Kerekasztal nyugdíjra vonatkozó akciótervére, amelynek nyilvánosságra hozatala idején már feltettem magamban a kérdést: vajon mennyi idő telik el addig, amíg a kormány ráharap, érdekesnek és…..
t0thl 2014.07.04 13:10:30
@inreallife: Oké és ha valaki a te homályosan ködös gondolkodásod alapján zsákutca a társadalom számára az magával hozza, hogy a társadalom még szipolyozza is ki, csak mert nyaralni menne és nem a TE gyerekednek venné meg a sokadik tornacipőt ?
aeon flux kritika: enemy (2013) 2014.05.31 18:00:00
O caos é uma ordem por decifrar. A Nobel-díjas portugál író, José Saramago The Double című regényéből származó idézet annyit tesz, a káosz nem más, mint megfejtésre váró rend. Dennis Villeneuve nem csak a történet alapjait, de az idézett mondat szellemiségét is…..
Ahogy tegnap láthattátok a facebookon, egyik kedvenc mellékszereplőnk, Ricardo Pizzuti betöltötte a 80. életévét, melyhez szívből gratulálunk és születésnapi ajándékként - kiegészítve korábbi írásunkat - összeállítottunk egy átfogó anyagot a rosszfiúk egyik kiemelkedő…..
t0thl 2014.05.30 07:53:13
:D
"Csak három Indiana Jones-mozifilm készült, és a középső kicsit gyengébb a másik kettőnél A negyedik számomra nem létezik!" Már 6 hosszú év telt el 2008 óta, de még mindig divat kutyázni a Kristálykoponya királyságát, és a hiperunalmas "Régen minden jobb volt, de főleg…..