Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panaszkorus

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak egy van:A első Budapesti Panaszkórus blog: http://panaszkorus.nolblog.huEmail címünk: panaszkorus@gmail.com..
Ha így haladunk tényleg lepipáljuk a finneket!Figyelem már csak 24 órátok van a panaszkodásra, és a kórusba is csak addig jelentkezhettek!! panaszkorus@gmail.com Ha lemaradsz, ne panaszkodj! A mai nap legjobb panaszai:A határidő szorongat, ahelyett, hogy ezt pasi tenné!!!A sör meleg…..
Panaszkórus Kórus próbák 2007.05.08 10:27:55
Megvan az eső próba időpontja, és helyszíne, a Sirály! Jó lenne, ha nem zárnák be május 22.-én, mert akkor az összes próba ott lehetne!Panaszunk: Miért zárják be a Sirályt? A próba időpontját a kórustagoknak emailben megírjuk, legkésőbb holnap!A mai nap legjobb panaszai:Be…..
Mi viszont nagyon vidámak vagyunk emiatt750 panasznál járunk41 kórustagunk van, akik már nagyon köszörülik a torkukat.De május 15.-ig várniuk kell! Még több panaszt a panaszkorus@gmail.com  -ra Ma két nagyon fontos, igazából a két legfontosabb online hírportál is cikket…..
Vízállás jelentésKórustag számlálásA mai nap legjobb panaszai 1230 panasz63 kórustag, Budapest lakosságának 0,0035 százaléka!!A legjobb panaszok:Az őstermelő is használ mindenféle vegyi anyagokatAlig van mellemNagyon sok fát vágnak ki ahhoz, hogy a kezünkbe nyomhassanak hülye…..
Itt jártunk: Hősök tere, VárosligetNagyon sok panaszt és benyomást gyűjtöttünk. Ezekről este részletesen beszámolunk. Addig tovább járjuk a várost kicsi zöld panaszládánkkal.Voltunk itt:Itt a HIR TV-sek keresték a Elnök urat, de nem panaszkodtakPanaszláda egyedül....Panaszladaa…..
Még mindig túl kevés panaszunk van, ezért úgy döntöttünk, május 1.-én óriási zöld panaszládánkat körbehurcoljuk Budapesten. Így próbáljuk elérni azokat, akik állandóan offline vannak. Jött már olyan panasz, hogy túl kevés internet használó van Budapesten. No meg,…..
Panaszkórus Panaszkórus 2007.04.25 23:26:31
Hurrá! Van zeneszerzőnk, karvezetőnk! Tuti, hogy lesz index video! Sikerült az iwiw-en körlevelet küldenünk! Elhatároztuk, hogy megszólítjuk a Heti Téma című ingyenes sajtóorgánumban a nem internetező rétegeket. Megszüntettük a belső körlevelet, a szervezés a blogon folyik.…..
Kedves Panaszkodók!Sürgősen szüksége lenne a Panaszkórusnak egy bannerre, ahhoz, hogy még több panasz legyen! Kérjük jelentkezzen, aki tudna ebben segíteni! (Itt, vagy a panaszkorus@gmail.com-on.) Május 1.-én PANASZLÁDÁT nyitunk néhány rendezvényen, a helyszíneket holnap…..
Panaszkórus Panaszkórus 2007.04.25 22:48:00
Kedves és Kedvetlen Budapestiek!A példa ragadós: Birmingham, Helsinki, Szent-Pétervár, Hamburg után  -  a finn Tellervo Kalleinen és Oliver Kochta-Kalleinen ötlete és útmutatásai alapján és az ő támogatásukkal -  mi is panaszkórust szervezünk. Szállj be te is!…..