Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sámuel

7 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cogito ergo bumm Hazatért 2015.05.02 19:50:34
Lányom, aki dédnagyanyja, Kisfaludy Puha Róza után kapta a nevét, hazatért. 1903. 2015.  ..
"A tervek szerint legkésőbb 2013-tól működik a BuBi."2011. június 23. "Kérdésként hangzott el, hogy ha 2013-ban elindul a BuBi, és hónapok alatt kiderül, máris kevés, mennyi időbe telik majd a bővítés. Vitézy elmondta, olyan tendert próbáltak kiírni, hogy lehetőség legyen…..
  "én bevezetnék a zebra körül a járdán egy kb. 1 m sugarú félkört. Aki azon belül áll, az át akar kelni, aki kívül, az meg nézelődik"   - zárta le Circus a "mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán" témájú kommentvitát, ami a rendőrség brutális karácsonyi…..
Nem, még nincs kész. Nem is megy a motor, hol élsz? Hogy kereke van-e? Dehogy, még bakon áll. Az ülések? Benne vannak, de csak a hátsók, ugyanúgy, ahogy már vagy december óta. Utoljára 2012 végén írtam a kocsiról, az több mint két hónapja volt. Mi történt közben?…..
sámuel 2013.03.03 22:35:29
@35up: Nem biztos, hogy butaság ez a 3D nyomtatás. Most hogy készen vannak a kürtők, 3D scannerrel be lehetne digizni, majd műanyagból kinyomtatni, aztán azt sablonként használva rá lehetne formázni valami ázott papírmaséból a kürtőt, majd impregnálni, végül 75 EUR-ért eladogatni az ebay-en. Elvben, persze, nem fogtam még kézben ilyen alkatrészt.
A Jolana Galaxis az egyik legrosszabb cseh elektromos gitár. Annak ellenére, hogy ezt mindenki tudta róla, egészen sokáig gyártották az 1980-ban bemutatott modellt. A krnovi gyárban készült, legnagyobb baja, hogy a húrlábat valamiért a koptatóra szerelték. Sosem értettem: addigra volt 30 év…..
Lám, ilyen az, amikor egy sajtóközleményben látjuk magunkat viszont. Tizenöt tonnás modern monstrum és egy egyedi, retro versenyautó a legújabb Totalcarban. Ismét formabontó járműveket tesztelt a DoQ autós magazinja a Totalcar. Egy hatalmas, páncélozott terepjáró mellett egy…..
sámuel 2012.11.19 22:48:30
@volhistracing: Így a néhány fotó láttán biztos vagyok benne. Ha egy métert nem tud menni, akkor is. De a beharangozó meg az autó oldalán lévő feliratból kiguglizott blog alapján úgy tűnik, hogy a videót is érdemes lesz megvárni... Elismerésem!
Télen, nem sokkal azután, hogy hozzám került Már meséltem róla, tavaly vettem egy Kawasaki Z1000P-t. Egy leszerelt rendőrmotort. Nem volt rá szükségem, de kellett. Az egyetlen magyar rendőrségi KZ1000P-t, egy olyan motort, amilyet leginkább az amerikai rendőrök használtak. Volt,…..
Cogito ergo bumm Félvak macska 2012.02.18 00:53:00
"de vesd le a hályogot, amivel a fajta gőgje megvert: nem szeretsz jól, míg nincs erőd megvetni az embert!" Szabó Lőrinc: Egy humanistához ..
sámuel 2012.03.27 22:53:15
A Nemzetgazdasági Minisztérium javaslatára 150 évre titkosítják az euró-forint árfolyamot. Matolcsy György szerint túljártunk a spekulánsok eszén.Csak Matolcsy György és Orbán Viktor tudhatja január 5-étől, hogy mi az euró-forint árfolyam, így véget ér a hazai fizetőeszköz…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
fastfood Tök krémleves 2009.11.08 12:34:00
Mivel nemrég volt halloween és az köztudottan egy ősi magyar szittya ünnep megkívántam a tököt.Régen otthon mindig tökfőzelékkel terrorizált anyám, gondolom ezzel sokan vannak még így rajtam kívül. Másik verzió a sült tök volt, ami talán egy hangyafasznyival fogyaszthatóbb,…..
Igen, október 7-étől, az Amerikai Bell-nél vásárolható meg, a Samsung Galaxy SII 4G fehér változata, amit odakint listaáron 600 dollárért (~133e forint) lehet megvenni egy 3 éves hűségnyilatkozattal pedig 150 dollárért  (~33e forint) lehet…..
sámuel 2011.10.04 22:27:58
@WiZARD: aha, és aztán az Apple pert is indít majd a másolásért :)
Mi történt az elmúlt néhány év alatt? Először is - nem adtam el... :) Kirobbant a válság, bezuhantak az árak, én pedig úgy döntöttem, akkor inkább marad a lakás. Egy jóbarátom költözött be, albérlőként. Pár hónapja azonban ő kiköltözött. Ezt követően rendbe szedtük…..
Kezd elszállni a ló! Már ez a képzavar is megkapó a magyar nyelvben, és nagyon jól szemlélteti a helyzet irracionalitását. Sorra jönnek velem szembe a jobbnál jobb hírdetések: "A titkárnő is most kezdte és X száz EUR-t keresett forexen naponta" "Egy remek stratégia…..
Pár hónapja, amikor először raktam be fotót a CNR Changchun gyár Iránba, a Mashadban tervezett új villamosüzemre, akkor nem csak én, hanem többen is azt gondolták a kommentelők közül, hogy a kocsi tényleg jól néz ki.  A háttérben az rendes peronfal vagy csak…..
Belsőség Balzsam a testnek 2010.11.17 06:14:30
Elterjedt tévhit mifelénk, hogy középkategóriás autó csak német vagy japán lehet. Pedig nem kéne megfeledkezni a franciákról sem, mert törnek fel, mint a talajvíz. Itt az ékes példa. Vélemények az azonos című írásunkról...
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Belsőség Kutyákkal Komáromban 2010.08.09 12:08:00
Az alapterv az volt, hogy Pistával és Pistáné Erikával, Vályi Karcsival, Pistáék schnauzerével, valamint Winkler Micikével, anyám kutyájával együtt a Cougarral megyünk Komáromba. A másnaposság azonban azt diktálta, hogy inkább a Tehenet hozzam elő – én a…..
Belsőség Így vettünk veteránt 2010.04.07 15:13:00
Kedves olvasóink! Nagy örömmel jelenthetem be, hogy tegnap késő délután elkészült az egész estés Domsjö Expressz film. Ez nem kis dolog, tekintetbe véve, hogy a 60-70 gigabájtnyi nyers videó borzalmas mennyiségű. Ezt felscriptelni, összevágni, minden kísérő látványelemet…..
Belsőség Punnyadunk, punnyadunk? 2010.03.10 12:26:00
  Istenem, hány lóerő kell ahhoz, hogy az ember jól érezze magát egy autóban. Háromszáz? Vagy még az is kevés? Asszem, kihaltak a jó GTI-k. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem túl régen Sanyi megaposztjában arra kereste a választ, mi az igazán megfelelő "válságautó" azoknak, akiknek feltétlen szükségük van autóra, de a lehető legkevesebb ráfordítással szeretnék megúszni. Konklúzióként eredményt hirdetett, képzeletben az én nyakamba…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
  Káros-e a dízelek kipufogógáza? Hát persze. És melyik a rosszabb, a karbantartott öreg dízel fekete füstje vagy a szalonúj, részecskeszűrős dízel meleg levegője? Hát igen, jó kérdés. Vélemények azonos című írásunkról...