Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pesharpe

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan megkérdezték már tőlem és én magam is sokszor felteszem a kérdést magamnak: hiszek-e Istenben. A válasz első része rövid és egyszerű. A Biblia hófehér szakállú, hiú, szigorú és gyanakvó, hol kegyetlen, hol jóságos, ember formájú istenében egészen biztosan nem…..
A klasszikus tévés ismeretterjesztő műsor gyermekkorom egyik meghatározó élménye volt, a hóviharban rendületlenül menetelő csávók, a zene, a hangulat, istenkirály volt bekuckózni a tévé elé a faterral, és rácsodálkozni a világ dolgaira. A Deltát Kiricsi Zoltán kollégánk…..
Az EW.com értesülései szerint az ABC veterán sorozatának nem minden szereplője éri meg a békés öregkort, ami majd az idei évad vége után vár rájuk vélhetően, hiszen Marc Cherry az egyik fő(bb) szereplőt el fogja tenni láb alól. Azt egyelőre nem tudni, hogy a most forgatott és…..
A CIB Bank reagált az előző félreutalt pénzes posztra. Természetesen azonnal megkapta volna tőlük is a pénzt, ha ezt jelzi feléjük. Kárpótlásul szeretnék kompenzálni az ügyintézésre fordított időt/pénzt: Tisztelt Blogíró, tisztelt Szerkesztő! Kivizsgáltuk az Ön által…..
pesharpe 2011.12.02 14:16:59
@atpijkamo: gondolom hogy nem ennyi volt a számláján, ahogy a válasz is írja "korábbi visszajelzések alapján"...
Elképzelhető, hogy a költségmegtakarítás eléri az RTL Klub egyik legrégebbi műsorát, a Heti hetes-t is - írta pénteken a Bors. A lap szerint a show statisztaszervezője közölte a publikum egyik visszatérő tagjával, hogy a jövő év elejétől nem lesz felvétel, ami a műsor…..
pesharpe 2011.11.05 18:55:43
@Lengabor: Attól, hogy nem te politikai ideológiádnak megfelelő egy műsor miért kéne megszűnnie? Fábry is teljesen egyoldalú és elfogult ennyi erővel csak ő a másik viszonylatban.
Szerintem mindkét oldalra jellemző a demagógia. Ez van, ilyen a politika.
Fura dolog történt Jánossal a Tescoban. Az, hogy egy árut nem annyiért számolnak fel a pénztárnál, amennyiért ki van írva, nem meglepő, azonban az, hogy az ezért reklamáló vevőt nem hajtják el anyázva, már felettébb ritka dolog. A bocsánatkérő ajándékutalvány pedig…..
pesharpe 2011.07.18 12:27:48
@Civitas Fidelissima:
"Azért sokat elárul a helyzetről, hogy előre megírt bocsánatkérő leveleik vannak az igazgató aláírásával..."

mégis egy hypermarket láncról beszélünk, persze hogy nagyobb tételben történik ilyen x millió áru esetében mint Marika néni kisboltjában...
miért gáz az előre elkészített levél?
gondolom nem fog mindenki személyre szólót kapni...
plusz egy levél jobban veszi ki magát, mintha a vevőszolgálatos a kezed benyomja a visszajáró 50-est egy bocsi!-val
 A Donnie Darko című filmből ismerem. A dal a felgyorsult világtól való elidegenedést és a gyermekkori fájdalmat közvetíti. Amúgy a szám egy feldolgozás. Az eredeti a Tears For Fears-é.   Mad World lyrics All around me…..
Az HBO idei egyik nagy dobása (a másik a Luck lesz, ha bemutatják még idén) a Trónok harca, amivel ugyan nem döntöttek nézettségi csúcsokat, de stabilan a képernyő elé ültetnek hetente kétmillió nézőt (átlagosan) és az egyes epizódok nézettsége is egyre nőtt (a nyolcadik…..
Sajnos sokszor kellet már tapasztalnom, hogy szépen lassan felnőtt egy olyan korosztály, akiktől komoly generációs gap választ el. Az igazán fiataloknak a Dallas című sorozat, és annak egy időben minden beszélgetést tematizáló történései (hol van már az, amikor egy ország…..
Az amerikai tévés évad hagyományosan (nyolc éve) legnézettebb műsora (a Super Bowl-t nem számolva) az American Idol című tehetségkutató. A mi Megasztárunkhoz hasonló műsor idei évada új zsűrivel és executive producerrel jelentkezett, pár szabályt is megváltoztattak, és az…..
A Borsonline-on leltünk egy nagyszerű írást, ami egyszerre alkalmas minden erre járó troll etetésére és a valódi értékek felett síró értelmiségi réteg felzaklatására, így természetesen nincs az az isten, hogy ne szemlézzük be. Aki nem akarja elolvasni a teljes cikket, annak…..
pesharpe 2011.04.11 11:58:35
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
pesharpe 2011.02.04 11:51:34
@Cory76: Itt nem arról van szó, hogy nem jó színész. Egyszerűen az ő közszereplői léte nem egyeztethető össze efféle magatartással.

Ha a gyereked egyik tanár csinálta volna ugyan ezt iskolán kívül, akkor sem hiszem, hogy a szülők azt hajtogatták volna, hogy "De amúgy jó tanár, a gyerekek szeretik, és amúgy is csak otthon szokott módosult tudatállapotban cserbenhagyva gázolni!"
pesharpe 2011.02.04 11:54:02
@pesharpe: elnézést, nem gázolni, csak nem tudok már szerkeszteni. Karambolozni.
comment:com Köszönjük, PTC! 2011.02.03 11:30:00
A Funny or Die szépen összefoglalta, miről is szól az a vihar a biliben, amit a bigott szülők gittegylete kavart a Skins amerikai remake-je miatt. Még azok a tinik is nézik mostantól a sorozatot, akik eddig még csak nem is hallottak arról. Epic fail. ..
pesharpe 2011.02.03 13:14:27
comment:com Hírek kávé mellé 2011.01.26 09:30:00
A Being Human US (kritika még ma) a második epizódra növelte nézettségét (2,1 millió), míg a Skins US nézői felét elveszítette.Ryan Murphy szerint a Kings of Leon tagjai kibaszott seggfejek, és húzzanak a picsába. Mindezt azért, mert a zenekar nem engedte, hogy a Glee feldolgozza…..
Ha minden úgy alakul, ahogy Stephen Falk író annak idején elképzelte, alapvetően más lett volna a Modren család szereplőgárdája, mint amit megismertünk. Claire szerepére Lisa Kudrow-t szerette volna, és a kvázi családfő Jay-t sem Ed O'Neill személyesítette volna meg. Szerintem…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
comment:com A nap képe 2010.10.27 10:00:00
Jim...
pesharpe 2010.10.27 10:49:09
Az amerikai elnök híresen jó kapcsolatot ápolt a médiával elnökválasztási kampánya alatt, az újságokban, tévéműsorokban gyakran emlegették, hogy a végső sikert is nagyrészt ennek köszönhette. Számos talkshow-ban volt vendég, igyekezett jófej, laza, a médiával kiváló…..
A CSI-ban így fog kinézni a Battlestar Galactica keménycsaja:..
Az a baj a HIMYM-höz hasonló, egy, meglehetősen vékony alapötletre épülő sitcomokkal, hogy egy ideig (két évad) lehet húzni az ember idegrendszerét az állandó mézesmadzag húzogatásával, meg a red herringekkel, a csalinak belengetett muterpótlékokkal, de egy idő után ez kezd…..