Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bati Tamásné

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki a Westminster apátságban képes cigánykerekezni, azzal menőségben nehéz versenyezni. ..
Bati Tamásné 2011.05.03 07:10:06
Most következő műsorunk a szexuálisan éretlen személyiség fejlődését megzavarhatja, a lelkivilágát felforgathatja, a napját elcseszheti, ezért a poszt olvasása 18 éven aluliak és nagykorú, de gyermeteg lelkivilágú trollok számára nagykorú felügyelete mellett SEM ajánlott!   nekik inkább a…..
Mindenki ismeri az otthonszülés bírósági eljárás alatt álló pápanőjét, aki Birkenstock-szandálos szektája élén azt próbálja elfogadtatni a hatóságokkal, hogy a nők önrendelkezési jogának része életveszélynek kitenni a megszülető gyereküket. Gollam Ágnes - a név…..
Bati Tamásné 2010.05.25 14:12:34
@fehérzaj: Elég kellemetlen felállás lehet, aranyérrel férfi nélkül...
Bati Tamásné 2010.05.25 14:37:02
@pcr: Pedig nagyon leszbikus szaga van annak amit írtál. Nem lehet, hogy látens leszbi vagy?
Azok szoktak tulajdonként beszélni a gyerekükről, amihez az apának semmi köze.
Ja és az elhagyott bosszúszomjas nők is ezt a lemezt fújják. Mint tudjuk.
Nem sajnállak.
Van nálam egy HP iPaq 914c, szeretnék megszabadulni tőle, mert utálom. Mielőtt bevinném valami kereskedőhöz, frissíteni szeretném a szoftver. Elkezdem túrni a HP honlapját, mire nagy nehezen eljutok a driverekig, ahol a rendszer felajánlja a Windows Mobile 6.1-es változatát. A…..
Bati Tamásné 2009.08.14 09:19:04
@bloodmn: Rosszul választottál. Vettél volna Ericsson GH 197-et, annak akár 1 hétig is bírja az akksija.
Ott rontottad el, hogy azt hitted, telefont veszel, amikor kiválasztottad az Omniát.
Vegyél szifont, biztos elégedett leszel!
Bati Tamásné 2009.08.14 09:34:12
@Nutszeru: Omnia fronton Romovics kartács a király. :-)
Esküvőkre, legénybúcsúkra vagy szülinapokra ajánljuk Pálóczi Antal adását. Igazi bulis figura! HÖLGYFOLT és SZŐRSZERKEZET, végállomás!Nudista strandonSzeretnéd, hogy megkívánjalak?  Növessz buja ősi kellemet!  Érett nővé érjél meg megint!  Ne maradj…..
Bati Tamásné 2009.08.14 01:32:46
Checkpoint Charlie A fal mi vagyunk 2009.08.13 20:56:00
Ma 48 éve épült a fal, legalábbis ma kezdték el kigöngyölni Berlinben azt a szögesdrót-kerítést, amelyből idővel megszületett A FAL. Kinek másnak kellene erről röviden megemlékeznie, mint nekünk? Nincsen kerek évforduló, ezért csak magunkat ajánlhatjuk. Az alábbi képen a…..
Meglehetős rutinnal ismerem már föl a bullshitipar legveszélyesebb szövegeit: kiszúrom azokat a stíluselemek, nyelvi formulákat, logikai bukfenceket, amelyek biztosan jelzik, hogy itt egy professzionális (vagy amatőr) kamugyár próbál a nyakunkba sózni valamit. Amikor kezembe került a…..
Bati Tamásné 2009.07.09 19:17:04
@kidi: Sajnos tévedésben vagy. Sem a Villányi úton, sem a "felmenőktől" történő tanulásnak van egy olyan hiányossága, amit csak egy jó iskola, pl. a WSET tud megadni. Ez pedig a kóstolás és annak megtanulása. Kevesen vannak olyanok, akik összeállítanak maguknak egy 18-20 tételből álló sort magyar és külföldi borokból egy bizonyos tematika szerint és azokat szisztematikusan végigkóstolják. Ez pedig nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a helyére tudd tenni a felmenőd által készített bort és még a szomszéd borát is pontosan tudd értékelni...

A színkódolás pedig egy baromság.
Bati Tamásné 2009.07.09 20:15:08
@lackó: Persze, Leonardonak csak azért nem sikerült helikoptert terveznie, mert előtte nem repült eleget...
Kevered a szezont a fazonnal. Mi köze a szorgalmas autodidaktának ahhoz, aki "biológiailag alkalmatlan"?
Ha elvégzett egy iskolát, akkor valamilyen rendszerbe foglalt tudást kapott, ha vizsgázott is, akkor lehet, hogy a megtanultakat ismeri és tudja alkalmazni.
Hogy a saját példámat említsem, a WSET tanfolyam(ok) előtt nem sok közöm volt az édes borokhoz, az erősítettekhez pedig semmi. Ott tanultam meg édes bort kóstolni és meg is szerettem őket. Lehet, hogy előtte biológiailag alkalmatlan voltam? :-)
Bati Tamásné 2009.07.09 21:44:18
@BZoltan: Persze, én is elballagtam Tokajba. Persze én is beszélgettem velük és sokat tanultam tőlük.
De én úgy gondolom, fontos az, hogy megismerd pl. Soternes-i, Mosel-i stb. édes borokat, hogy a tokajit az igazi helyére tudd tenni. Persze, elmehetsz és vásárolhatsz magadnak egy kiskosárnyi különböző tételt, de tudjuk, nem teszed meg, vagy ha igen, nem biztos, hogy olyanokat viszel haza kóstolni, amik jól reprezentálnak egy-egy vidéket. Sokkal jobb, ha ezt egy iskola teszi meg neked,ahol nem csak töltögetnek a pohárba de még el is mondják, hogy mi miért és hogyan van...
Lehet, hogy az izomnövelő szerek nem csak a heréket zsugorítják, hanem az agyat is, Gábor leveléből legalábbis erre következtethetünk. A felkar kerülete egyenesen, a hajhossz fordítottan arányos az agresszivitással. Nem kell sokat számolgatni tehát ahhoz, hogy sejtsük, most sem egy…..
Pink 4 Ever Fenyegető SMS 2009.07.02 16:35:00
   ..
Bati Tamásné 2009.07.03 09:10:34
@will: Egyetértek!
A képek pedig erősen alexpósak és zajosak. A harmadikon a fények is elég trék. Gyakorolni kellene még a fotózást, amíg flottul nem megy!
Sokan szeretnének belemenni a jóba, de a pofonok völgyének érintése nélkül. Mi most - és újra meg újra - ehhez próbálunk segítséget nyújtani, azaz olyan borokat ajánlani, amelyek áruk fölött teljesítenek, és viszonylag könnyen beszerezhetőek. Gyakran hallom, hogy egy bor nem…..
"Miért pont egy jellegzetesen Rákóczi téri kurva? Mert a holland kuplerájok már egyébként is tele vannak velük? Nem tudok más magyarázatot" - tett fel egyből egy rakás kínzó kérdést Bede Márton tumbleres blogjában. (Önreklám: ez meg itt a Homár a Tumblren.) Márton a…..
Bati Tamásné 2009.06.24 17:25:46
@elwood: Gyere segíts, mert ha megbotlik a kifolyócsőben, itt marad a nyakamon kitört bokával!