Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gameboys

3 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Íme az internet legöregebb Battlefield 3 játékosa” – hirdeti a lenti kép. „Eközben a legidősebb CoD -júzer épp betöltötte a tizenkettőt!” – kontrázik egy komment. Ez persze vicces, de azért gondoljunk csak kicsit bele: már felnőtt egy generáció, akinek nincs sok…..
Megszokhattátok, hogy nyereményjáték-ügyben kicsit lassan őrölnek az IDDQD malmai, de a múlt hónapban meghirdetett hummeres photoshopverseny esetén még a szokásosnál is lassabbak voltunk. Ennek oka egyszerű: lusták vagyunk 119, azaz egyszáztizenkilenc pályaművet küldtetek be, és…..
gameboys 2012.03.28 22:56:39
@Kevin Levrone: Gondolom a World Of Tanks-ot kérded ;) Az full ingyenes játék!

Szerintem az NHL volt a legjobb! :D Szerintem a Starcraft 2(Nem tudom,hogy az-e) nagyon igénytelen munka volt... Valaki csak kivágott egy képet és betette semmi más vágás csak annyi...
Sziasztok! Ebben a cikkben egy olyan játékról fogok írni nektek,ami engem vagy 1001 képen lepett meg és nyűgözött le.Ez a játék pedig nem más,mint a Binary Domain! Ez a játék egy csapatalapú,külső nézetes akciójáték,ami XBox 360-ra és PlayStation 3-ra jelent meg. A történet a…..
Emlékeztek még a Kratos-photoshopversenyre? Persze, hogy emlékeztek, ritka jól sikerült, még az Official Playstation Magazine-ba is bekerültetek vele. Most valami hasonló következik, remélhetően szintén jó visszhangokkal. Ezúttal az év egyik legjobb játékát, a Deus Ex: Human…..
IDDQD Itt a Skynet a nyakunkon 2011.07.18 08:24:00
A játékvilág kihalófélben lévő állatfaja a kézikönyv; az az egykor vaskos, manapság kis füzetté (rosszabb esetben PDF fájllá) silányult kis melléklet, amit senki sem olvas el. Nincs is rá szükség: a fejlesztőcsapatok a játékok kezdeti szakaszát gondosan telepakolják…..
Meglepetésszerű hetijátékcsaj-különkiadásunkban a Bitmob legénysége (sőt: leánysága) megcsinálta azt, amihez Stökinek az E3-on nem volt se ideje, se mersze: hosszasan szivatják a hosztesszcsajokat gémer-kvízkérdésekkel. Az mondjuk alap, hogy semmire nem tudják a választ és…..
A játék célja: repítsd el a troll arcot minél messzebbre. Szerezz jó sok pontot... ..
gameboys 2011.06.09 21:01:24
Lépjük át elegánsan az adekvát választ, miszerint a Pirate Bayen; az IGN ugyanis összerakott egy remek kis összeállítást arról, hogy melyik országokban drágák, és hol olcsók a videojátékok. Miután minden helyi árat amerikai dollárra váltotta, az jött ki, hogy szinte minden…..
Ahogy telik tartalommal a retrorovat, úgy egyre kevesebbszer kell Ádámtól-Évától kezdenem a tárgyalt játékok történetét. Most például elég belinkelnem a Defender of the Crown és a Heroes of Might & Magic cikkét, ugyanis mostani kulcsemberünk, John Cutter ezeken a játékokon…..
IDDQD Pillantás a jövőbe 2011.04.07 10:01:50
Az idei Game Developers Conference-ről már voltak kézikamerás videók az Unreal engine bemutatójáról, de most itt a hivatalos, hd anyag, ami leginkább a motor DirectX11-es trükkjeit, meg a mobilos fejlesztés lehetőségeit demózza. Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik,…..
IDDQD A nap infografikája 2011.03.25 10:57:34
A first person shooterek főgonoszainak nemzetisége jól mutatja, ki most az általános ellenségkép a nyugati világban, ahol a videojátékokat készítik és fogyasztják: nem meglepő módon a kínaiak és az oroszok. (via complex.com)..
Májusban megjelenik a Duke Nukem Forever. Ez a mondat fél éve még nagyjából annyira volt komoly, mint az, hogy „Bemegy a rabbi és a rendőr a kocsmába” vagy az, hogy „Nyuszika megy a sivatagban”. De most minden jel arra mutat, hogy a Gearbox szeptemberi ígéretéhez…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
gameboys 2011.02.17 17:51:23
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
Érdekes tanulmány végeredményét tette közzé a Continental gumigyártó (innen is üdvözlök minden egyes volt munkatársat): egy 2000 fős mintán azt mérték, mi jelentősége van annak, ha valaki úgy vezet az életben, hogy mellette sokat nyomja a kontrolleres-digitális változatot…..
gameboys 2011.02.05 16:05:34
Igen, már ilyen is van, 18 perc 52 másodperc, a héten hitelesítették, a videojátékok Guinness könyvébe is be fog kerülni. A rekord elkövetője ráadásul kolléga, Jesse Moerkerk, a holland N-Gamer játékmagazin újságírója. Moerkerk egy szélcsatornában (vagy hogy hívják ezt az…..
ILYEN NINCS! Helló Freddy, Tomek vagyok!   A repülés taktikát alkalmazva próbáltam a háztetőkön keresztül eljutni a pálya végére és olyan "sormintát" láttam ami nagyon ismerős volt :D ..
IDDQD Odaver az új Deus Ex trailer 2010.12.11 19:00:00
Kevés játék létezik, aminek a trailerét hajlandóak vagyunk bekötni ide, de a készülő új Deus Ex játékkal (alcím: Human Revolution) már egyszer kivételt tettünk, és az új trailernek is itt a helye. Én egészen filozofikus hangulatba kerültem tőle. Néha hihetetlennek tűnik,…..
Szerdán belengettem, hogy megint lesz egy eBay-es nyereményjátékunk, most már közölhetem a részleteket is. A szervező ezúttal is az eBay International Market, akárcsak legutóbb, de most kicsit mások a szabályok, ezért négy olvasót biztosan nem tudunk megörvendeztetni, csak egyet,…..
Nemrég volt ugye egy nagy sikerű eBay-nyereményjáték a blogon, most hasonlóra készülünk, mert megint akadt egy kis elköltenivaló pénzünk. Részletek hamarosan jönnek (arról is, hogy ki a titokzatos jótevőnk, és arról is, hogy mi a verseny lényege), egyelőre annyit mondok csak,…..
gameboys 2010.12.01 17:58:33
@gameboys: hülye vagyok nem így értem hanem hogyha valami 10$ akkor lehet még eggyet abba az emailba írni?nem külön emailba
gameboys 2010.12.01 19:21:11
Nem, nem. Nem a szaros pénznemről van itt szó, hanem végre most már a Tescós Sikersorozatot is bevonták a buliba és bevezették rá az Eurós csomagolást! Diego küldte a bizonyítékot, hogy csak 499 forintért vehetjük meg az egyébként ingyenes játékot. Az is érdekes még, hogy anno…..