Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BTom

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esélye sem volt a Sapa Fehérvár AV19-nek Zágrábban, a hazaiak az első és a második harmadban három-három gólt szereztek, a harmadikban pihentek, 6-0. Eredmények még: Olimpija–Salzburg 4-3, Graz–Villach 3-4, Klagenfurt–Linz 6-1, Jesenice–Vienna 4-2...
Nem tudta felvenni a ritmust a magyar bajnok a horvát Medvescakkal szemben, és bár a különbség az első harmadban még nem volt annyira egyértelmű, mint utána, de a látottaknak megfelelő végeredmény alakult ki a Fehérvár ötödik felkészülési mérkőzésén. Az elején egy…..
BTom 2010.08.22 09:27:51
@-d(-_-)b-: Az én tapsikolásom a Medvescaknak szólt, meg annak a 3-4 játékosnak tőlünk akik próbáltak csinálni valamit egyénileg ha már csapat szinten nem ment.
Először nem nagyon akartam elhinni – mondta Peterdi Imre, a Vasas Bp. Stars csatára videós kollégáinknak arról, hogy nem került be a ljubljanai világbajnokságra készülő válogatott bő keretébe. A svájci A csoportos torna legeredeményesebb magyar hokisa tudja, hogy felemás…..
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..
BTom 2010.03.15 12:51:59
@Szurker: Természetesen csak azokra értettem. a normális Fradistákkal semmi bajom és alapban senkivel aki nem ad rá okot!
BTom 2010.03.15 17:16:39
@szorgalmas: Azt én is elismerem hogy az egész csarnokra nézve nincs egységes szurkolás, de a tegnapinál azért komolyabb szokott lenni, azt sem mondom hogy világszínvonalú, de akkor sem olyan mint tegnap. De ebbe mondjuk az is beletartozik hogy mióta ebel van sokan jönnek mindenhonnan akik a meccset nézni jönnek és nem szurkolni, amiért én nem is ítélek el senkit mert mindenkinek joga úgy élvezni egy meccset ahogy akarja. Lehet ha csak 500-az lennének kint akkor egységesebb lenne, de azért a teltház az teltház, mégha nem is egységes.
Jégkorong Fehérvár–Villach 2-3 2010.01.07 20:43:00
Újabb fontos meccset bukott el a Sapa Fehérvár AV19, az ellenfél Villach először nyert ebben a szezonban Magyarországon. Pedig minden remekül indult, az első harmad után Kovács Csaba és Vas János góljaival 2-0-ra vezettünk. A második menetben azonban szinte a semmiből egyenlített…..
Jégkorong Fehérvár–Graz 4-2 2009.12.13 21:04:00
Sofron István napja volt a mai, a Sapa Fehérvár AV19 negyedik sorának lendületes hokisa két góllal vette ki a részét az EBEL-első legyőzéséből. További érdekesség, hogy a Graz elleni első hazai meccsen, amelyet 6-1-re elveszítettünk még az első fordulóban, ugyancsak…..
Hatalmas játékkal verte közvetlen ellenfelei egyikét a Sapa Fehérvár AV19. Már az első harmadban több helyzetünk volt, de egyenlő erők küzdelmét láthattuk. A második menetben jó perceket produkáltak a horvátok, megszerezték a vezetést. A magyar bajnok sebességet váltott,…..