Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fjulia

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Óra 2009.08.31 15:37:41
Egy újabb minimalista óradizájn.Via OhGizmo!..
Néhány héten belül megszorító intézkedéseket vezet be a Wikimedia Foundation a Wikipedia angol nyelvű verzióján. Az új szabály értelmében egy adott változtatás egy szócikken csak akkor fog kimenni élesbe, ha egy "tapasztalt" wikipedista szerkesztő azt jóváhagyja.A…..
Bigyóblog Csetpárnák 2009.08.24 11:02:00
Csetelésnél használt rövidítésekkel hímzett párnák. Alváson kívüli felhasználási módja: ha irl hozzávágod beszélgetőpartneredhez az éppen odaillő párnát. Lol.Via Gizmodo..
Elképzelésem nincs, hogy hogyan jutnak el odáig értelmes fiatal programozók, hogy ők márpedig jobb keresőt fognak csinálni, mint a Google. Annyi szép és érdekes és sikerrel kecsegtető területe van a webes fejlesztéseknek, hogy az már szemet gyönyörködtető. Miért…..
 A Samsung egyik fejlesztési igazgatója szerint jövőre már száz dollárnál kevesebbe fog kerülni a legtöbb adroidos mobil. Ez persze nem azt jelenti, hogy a most kapható drága kütyüknek az ára fog brutálisan leesni. Hanem inkább azt, hogy egyre inkább az olcsóbb, alsó…..
Egyre többen hallgatnak zenét mobiljukon, a Hi-Fi Cellphone tervezője pont ezt a folyamatot lovagolja meg. A koncepció szerint ha éppen nem akarunk telefonálni, akkor komplett fejhallgatóvá alakíthatjuk a mobilt. Nem egy egetrengető találmány, és annyira egyszerű, hogy nem is értem,…..
Legalábbis Koreában, a Samsung bejelentette, hogy az egyik legnagyobb ottani könyesbolthálózattal együttműködve dobja piacra a gyártó az olvasót. Az ára 270 dollár lesz. A hírek szerint rövid időn belül majd a világ más pontjain is megvásárolhatjuk a Samsung könyv-olvasóját,…..
Jó egy hónapja a Netpincér megkeresett három magyar blogot (doransky, plastik, webisztán), hogy kipróbálja, mennyi hirdetési potenciál van ebben a szegmensben. A webisztános akció úgy szólt, hogy mindenki, aki igényel bónt, kártyás fizetés esetén egyszer 500 forintot megspórolhat…..
 A T-Mobile meglépte azt, amire tényleg nem számítottam, amikor belőtte az iPhone 3Gs-nek az árát. Megtehette volna, hogy picivel olcsóbbá teszi a 3G-t, az új 3Gs-t pedig kicsivel drágábban adja, mint az eddigi iPhone-okat. Azt is megtehette volna, hogy a 3Gs-t a mostani 3G-s…..
Bigyóblog Hello Kitty stormtrooper 2009.07.29 08:38:00
Jajjaj! Hogy ne csak nekem legyen rossz. Egészen furcsa elképzeléseik vannak néha a japánoknak, hogy mi a menő. :DVia Übergizmo..
Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket egy online játékra. A Dr. Oetker új reklámkampánya ter-mé-sze-te-sen a közösségi web jegyében zajlik: receptet kell megosztani, cserébe nyerhetsz egy szuper shakert. Nem nagyon szeretnék belemenni abba, hogy ezeknek a semmi közepébe…..
Nem hittétek el, pedig igaz: épp most beszéltem a T-Mobile-hoz közeli informátorommal, és kiderült, hogy valóban igen kevés készüléket kapnak a magyarok (és persze mindenki más is). Annyira keveset, hogy nem jut minden üzletbe, sőt, csupán néhány budapesti és néhány vidéki…..
Bigyóblog Nevezzük nevén! 2009.07.23 10:49:45
A rádió legyen rádió, a távirányító táirányító. És ez legyen a forma is, egyébként összekeverjük a mobilt az mp3-lejátszóval. (lol) Egyszóval, nevezzük nevén a tudjukmit. Via Yanko Design..
Fjulia 2009.07.23 17:13:37
Az európai országok többségében már a Facebook a mindent vivő közösségépítő szájt. Az IBM-es ManyEyes a Google és az Alexa adatai alapján készített egy vizualizációt az európai social network helyzetről.Mint a grafikonból kiviláglik, Európában csupán néhány ország van,…..
Percről percre követi a kánikulával kapcsolatos fejleményeket a HVG online kiadása. A tudósítás érdekessége, hogy ezúttal nem egy eseményről, hanem egy jelenségről (extrém meleg) közvetítenek.A tudósításba bekerülnek a Twitteren pörgő, a kánikulával kapcsolatos híradások…..
Lássuk be, a Victor Hugo utcán keresztül vezető internet főnyomócső túlságosan érzékeny az időjárási viszonyokra. A vihar pedig megint elérte Budapestet, és bár a weben ellentmondásos hírek terjengtek arról, hogy a BIX, vagy csak egyes oldalak (vagy csak az internetforgalmat…..
Az új fejlesztési csomaggal a Google Reader ismét eggyel közösségibb lett. Kicsit a Twitter és a Facebook nyomdokain haladva - a fórumos funkciók után - megjelentek a követők/követettek, a publikus/védett nézet, valamint a kedvencelés (like/unlike). Mostantól lehetősége van a…..
Ezt a terhelést nem lehet bírni, valamikor muszáj durrannia. Áprilisban még nagy szám volt az egymilliárd letöltés az Apple online boltjában, most meg már már másfél milliárdnál tartunk. Vagyis kilenc hónap eredményének felét sikerült összehozni három hónap alatt.65 ezer…..
Az összegyűrt jegyzeteknek sem kell azt a hatást kelteni, hogy tele van szeméttel az asztal. Sőt, akár még jól is nézhet ki, ha olyan az egyik oldala, mint egy labda.Via OhGizmo!..
Fjulia 2009.07.15 17:19:31
Pár órája egy postban jelentette be a cég, hogy a Chrome-ot operációs rendszerré erősítik. Minek egy újabb operációs rendszer? A Google érvelése egyszerű és kézenfekvő: amikor a jelenleg létező operációs rendszereket tervezték, még nem volt internet. A Google…..
Kiderült, hogy az Nvidia Quadro FX 4800-as és a GeForce GTX 285-ös nem fog együttműködni a Mac OS X rövidesen érkező 10.5.8-as verziójával, így a gyártó azt kéri a felhasználóktól, hogy azonnal frissítség a meghajtóprogramot. Méghozzá az update előtt, utána ugyanis már…..
Tavaly tizenegy telefonból egyben volt valamilyen mozgásérzékelő technológia, 2009 végére minden ötödikben, jövőre minden már harmadik mobilban lesz, derül ki az iSuppli jelentéséből. A játékfejlesztők biztosan lobbiznak a technológia használatáért, hiszen a készülék…..