Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mónika 11

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyere baba!... HSG, Inszemináció 2008.09.06 17:44:00
 HSGHa a monitorozott ciklusok ideje alatt a terhesség nem jön létre, az orvos petevezető átjárhatósági vizsgálatot javasol. A HSG egy kontrasztanyagos röntgenvizsgálat, melyet rögtön a menstruáció után, de a tüszőrepedés előtt, vagyis a ciklus 6. és 12. napja között…..
Pontosabban csak az egyik, mert természetesen annyi van neki, hogy talán még ő maga sem látta mindet. A most piacra került ingatlan annyiban feltétlenül különleges, hogy a Beverly Hills Hotel mellett található és csekély 38 millió dollárért árulják. A világ egyik leggazdagabb…..
Péntek van. Az utolsó munkanap, hiszen mi is bérből és fizetésből élünk. Előttünk a hétvége, aminek tartalmas eltöltéséhez javasoljuk, hogy a munkából hazafelé ballagva térjetek be egy újságoshoz és kérjétek a Toplista Luxust, ami hitünk szerint önmagában garancia a…..
Mónika 11 2012.04.21 13:33:04
@Kütyüuniverzoom: Fewi és még a többi cég!
Lekezelő stilus.
A felesége mellett sok nő és férfi!
Azokkal úgy bánt mint ha a kutyája lett volna.
Damu szinten.
Ja és a legfontosabb csak férfiak voltak a börtönben.
Arab világban normál a buziság!
Csak itt tudja mutogatni magát!
Máshol átlagos Dubai,Kuvait.....
Az aquaparkokat imádják a gyerekek és a gyereknek megmaradt felnőttek. A gyerekek kívánsága pedig még a burzsoázia körében is szent, ezért ebben a műfajban is kiépültek azok a komplexumok, amiktől mindenkinek leesik az álla. Nem csak a szolgáltatásoktól, hanem néha még az…..
Hogy a Homárról a köznapi nyelvbe átemelkedett szólással éljek, lehet, hogy nem vagyok sikeres ember, hogy a címsorban feltüntetett helyen akartam, akartunk, szerettünk volna egy jót fogyasztani. Viszont úgy gondolom, gondoltuk, hogy az évben a születést megünneplendő,…..