Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vladtepesch

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Elöljáróban leszögezem: nem vagyok Máté Szabolcs alias Sub Bass Monster rajongó. A rádiókban játszott számait viszont kifejezetten kedvelem. A köztudatba a Gyulafirátót című nótával berobbant rapper eddig sem fukarkodott a zenei csínytevésekkel. Elég csak a 4 ütem című…..
Mandiner blog Vízivó 2009.07.15 18:31:00
  Amikor gyerekkoromban egy-egy kiadósabb grundfoci után kölyökkutyákat megszégyenítő módon lefetyeltem a vizet az otthoni csapról, még nem sejtettem, hogy a a H₂O-t meg a hozzá tartozó elemeket műanyag palackba is lehet zárni. És láss csodát: valamikor a kilencvenes évek…..
  A célegyeneshez érkezett a magyar újnyilas, újfasiszta, újnáci mozgalom és veszély elleni küzdelem a sokat háborgatott és szenvedett "szociáldemokrata napilapnál", a Népszavánál. Bevetették a végső, az utolsó, a titkos fegyvert. Cselt alkalmazva a címlapon,…..
vladtepesch 2009.09.11 09:50:24
Van egy mese: a kiskakas többször fellármázza a falut, hogy itt a farkas! A nép kaszára-kapára kap, de sehol a toportyán. A végén - mikor TÉNYLEG megjelenik a fenevad - már senki a füle botját sem mozdítja a kukorékolásra.
Na ilyenek ezek az idióták, vagy nagyon is tudatos gazemberek a Népszava oldalon.
No most egyébiránt - feltéve, de meg nem engedve, hogy igazuk van a lármát illetően - azért praktikus lenne, ha kijelölnének egy, azaz egy fő csapásirányt: hogy tudniillik most oszt kit is üssünk: újnyilast, újfasisztát, vagy újnácit. Mer' hát van egy kis gond, la: 1. újfasiszták vannak szép számmal, és úgy hívják űket, hogy: MSZP!!! Az a kormányzati gyakorlat, amit ezek a disznók bevezettek igen szépen hajaz az ősfasiszta Mussolini rezsimre (na ja: Benito is szociként kezdte!!). 2. Ami az újnáci kérdést illeti arra meg az a válaszom, hogy vannak ilyesféle alakok szép számmal az: SZDSZ-ben. Bizony, hiszen az SZDSZ - igaz rejtetten, de a legegyértelműbben faji alapon áll: a választott nép felsőbbrendűségét vallja (lásd Konrád "különleges génkoktél" kijelentését). 3. Újnyilas: no most ezzel az a gond, hogy ilyenek meg nincsenek. "De strigis vero quae non sunt nulla questio fiat!" mondta a középkor egyetlen épeszű, felvilágosult uralkodója (az egész világ egyetlen ilyen királya!!!!) Kálmán királyunk (szegényt elkönyvelték púposnak, mindenféle nyomoréknak - persze utólag és a politikai ellenfelei, naná - arra senki nem gondol, hogy akkoriban a királyok bizony személyükben is kiváló vitézek voltak, akiknek nemcsak megemelni de forgatni is kellett egy huszonöt kilós pallost - gyerekeim: milyen váll és hát izmok kellettek ehhez, he? minimum olyanok, mint egy szertornásznak manapság, azok meg oldalról - a hatalmas izomkötegek miatt úgy néznek ki, mintha púposak lennének, na milyen okfejtés?)szóval visszatérve Kálmán király mondására: ő jelentette ki, hogy boszorkányok ellen, melyek nincsenek, semmilyen eljárás ne indíttassék (pontatlan a fordításom, mert a striga az csak egyik fajtája volt a boszorkányoknak, habár ezeket végezték ki százezerszámra "fejlett", "művelt" Nyugaton...).
Szóval: a népszavánál (csupa kisbetűvel, igen) lehet, hogy nagyon szeretnék, ha lennének újnyilasok, de bárhogy vágynak rá: nincsenek. Szerintem az a megoldás, ha este a népszavások felöltik a pártszolgálatos egyenruhát, oszt ide-oda masírozgatnak a székházukban, na akkor lesznek újnyilasok e kis hazában.
Az a helyzet, hogy más itt az ő gondjuk: iszonyatos, állatias félelemben vannak, hogy legkésőbb 2010-ben takpics lesz, oszt kiesés a jó meleg szoclibmadöf fészekből, nix akol, nix jól fizető szinekúrák, lehet menni kapálni - Állampusztán a krumpliföldet.
Ezért kell a sz...kavarás, az ijesztgetés, a rémületkeltés, hogy még mozgósítsák a pesti szoci-proli-nyugger nagyanyókat, hogy a választásokon rájuk adják a voksukat.
Istenem! miért nincs a választójog értelmi képességekhez, iskolai végzettséghez és felső korhatárhoz kötve?!
vladtepesch 2009.09.11 10:25:44
@reichenberg kenéz: kedves barátom,te tévedésben vagy. Az a ki nem mondott feltevésed, hogy OV azért vesztett, mert vannak olyan szavazók, akik olyan kis ingadozók, félénkek, lennének ők polgári oldal pártiak, ha közben nem rettegnének a "szélsőjobb" Viktor révén való hatalomra jutásától, és ha Viktor k...a elhatárolódna ezektől, hát akkor nagy kegyesen ikszelés közben inkább felé inganának a nagy ingadozásuk közepette. Hát barátom ki kell ábrándítsalak: nincs ilyen szavazó. Bizony Kádár mondása, miszerint aki nincs ellenünk, az velünk van, itt nem igaz. Igaz viszont, hogy aki nincs velünk, az ellenünk van, vagy ellenünk lesz a szavazáskor, e felől kétséged se legyen,és az ilyen embereket az sem fogja felénk hajlítani, ha Viktor átmegy Buddhista imamalomba és reggeltől reggelig az elhatárolódását hangoztatja furt-und-furt.
  A jobbikos beszélgetések közül az első némileg drámaiabb körülmények között kezdődött, mint a szoci középvezető  embertani (copyright Lola) vizsgálata.   Színhely: Szombatról vasárnapra virradó hajnal, 6-os villamos, valahol a Margit-híd és a Moszkva…..
vladtepesch 2009.09.09 17:38:26
Hideg már a virslim, langyos a söröm is.
Tespedni a fotelban: bánat is, öröm is.
Ki kellene mennem tüntetni a Térre -
Ej, ráérünk arra még, meg egy pofa sörre!
Paul de Patho de Hungária anno 2006-2009.
Ez a költeményem 2006 okt.23.után keletkezett. Mért írtam most itt le? Csak úgy, mert hát újra ősz lesz...
A témához:
Mit, ismétlem mi a k....a any....t zsidózik itt még bárki is. Tudtommal családom egyik ágában sincs zsidó, de úgy nézek ki, hogy engem már mindenféle országban néztek szerbnek, albánnak, olasznak, arabnak, zsidónak, cigánynak - csak kékszemű szőke árjának nem, utóbbi bajos is lenne, mert sötét szemem (még sötétebb tekintetem), sötét hajam, kiálló "sas"orrom van: nem kell aggódni hajdúsági tőzsgyökeres hajdú-származék vagyok, Bocskai apánknak - nekünk szó szerint apánk ez a nagyszerű férfiú, szerintem az egyik valaha élt legnagyobb magyar ÁLLAMFÉRFI (!!!!!)- HÁLA.
Nem a zsidó, vagy cigány, vagy tót, vagy magyar "származással" van baj (szerintem mindenki elsősorban EMBER-származású, csak azután ilyen-olyan népféle), hanem azzal a mentalitással - ha egyáltalán - amit egy-egy nép/etnikum magával hurcol, tovább ad, éltet, és esetleg amely mentalitás mások terhére lehet. Hihetik a zsidók, hogy ők Isten kiválasztott népe, lelkük rajta, de azon a Biblia is bájos nagyvonalúsággal lép túl, hogy ez a választott nép simán egyiptomi fogságban volt, s hát Egyiptomban akkortájt már bőven álltak a piramisok, s ha Isten teremtette a világot, akkor ebben a világban teremtődött az egyiptomi kultúra is - jóval megelőzve a választott nép kultúráját, nomármost az egyik tutira Isten népe, a másik meg selejt?!
Az biztos, hogyha én zsidó lennék Magyarországban, akkor k.....ra magyar is akarnék lenni, eszem ágában nem lenne Izraelbe ácsingózni, úgy lennék a zsidóságommal, mint vagyok a hajdúságommal - magyar vagyok minden porcikámban és nem is szeretnék más lenni, az eredetem nem több, nem kevesebb, mint ami, csak az számít, hogy mi lettem és mit vállalok.
Ha a jobbik meg leragadt a zsidózás szintjén, ott nem lehet vitatkozni, ott egy megoldás van: kipökni a földre, otthagyni az ilyen alakokat, ba......janak meg!
vladtepesch 2009.09.10 09:38:27
@Mr Falafel: Na mim sötét még kedves barátom? Nem baj, az a f....a, hogy Te olyan jó kis világos vagy.
Mandiner blog Hajrá, buzik! 2009.09.05 09:21:00
  Ezt a Meleg Méltóság Menete dolgot sohasem értettük. Az egy dolog, hogy valaki homár. Feltételezésünk szerint senki nem jókedvében lesz homár - legalábbis nekünk már volt néhányszor jó kedvünk, de egyszer sem lettünk azok -, biztos egy csomó macera is van a dologgal, meg…..
Itten nem babra megy a játék, kérem. A Demokratikus Hálózat, a Societas-Új Mozgalom és a Solidus Egyesület (az mi a tököm?) merész, leleplező tettre vetemedett. Societaséknál és a Demó Hálózatéknál az embertípus különleges anyagból vagyon gyúrva: Fiatal, Vörös és Bátor.…..
 Szánalmas hírt kell megosztanunk kedves olvasóinkkal: a világ legnépszerűbb útikönyvsorozatát, a Lonely Planet-ot tulajdonló ausztrál Tony Wheelert és becses nejét jól elkapták a BKV-ellenőrök a budapesti kisföldalattin. A hírről Bede Márton tumblrblogjából értesültem.…..
vladtepesch 2009.07.16 16:08:39
Az jó, hogy van Szent Jobb-unk, de én nem bánnám, ha valaki utánajárna, hogy ki volt az (az egyáltalán nem) Szent Balfasz, aki miatt idejutott ez az ország, ahol van. Na azt kéne kiállítani, oszt köpködni. Egyébként nehogy azt gondolja bárki, hogy más országban ez nem történhetett volna meg, a "fejlett" nyugaton akár. Azt pedig, hogy nem találtak taxit egész egyszerűen nem hiszem.Szingapurban van egy szabály - a belvárosban (na jó, voltaképp az egész város belváros) nem tudsz leinteni taxit, csak ha végigállsz egy rohadt hosszú sort, vagy egy bankba bemégy és megkéred a bankos ügyintézőt, hogy hívjon neked egyet. Majdnem lekéstük a gépünket emiatt a szabály miatt. Thaiföldön meg hajnalban nincs taxi, csak motorkerékpáros, futárféle "taxi", de ezt nem mondta senki, ezért majdnem lekéstük az Angkor Wat - i kirándulóbuszt - képzelhetitek hogy mutattam a 110 kilómmal meg egy bazi fekete táskával a kis thai mögött egy 50 ccm-es kis moped-robogón, de feleségem sejhaja is sokat takart a másik gépen, egyedül a fiam élvezte - már a walkman-en a zenét, mert oda se bojszintott az ügyre - végül elértük a buszt - odaát Kambodzsában - a világ legszebb vízumát állítják ki - jött 150 kilométer úttalan utakon a mindent kibíró Toyota Camry-val - csak ez az autó bírja a rettenetes földutakat - egyébként mind jobbkormányos, miközben Kambodzsában - Thaifölddel ellentétben - jobbratarts van. Visszafele egy konvojban haladtunk és előttünk kb.150 m-re egy teherautó alatt akkor robbant fel egy akna. Letértünk oldalt a kiszáradt rizsföldre, kérdeztük a sofőrt, hogy erre van-e taposóakna, mire mosolyogva válaszolt, hogy reméli nincs.
Gyurcsány volt a nyugdíjas nénik kedvence, a simogató blogger, aki családi történeteivel, saját készítésű kajáinak receptjeivel próbált szimpátiát kelteni. Sikerült neki - nem is kicsit -  hisz tudjuk a romantikus filmekből, hogy a nők bomlanak a főzőcskéző,…..
Tudtad? Napi fos (12. rész) 2009.07.12 18:21:00
Autóval ütközött egy sportrepülőgép Németországban A sportgép egy repülőnapon tartott bemutatót, amikor túl mélyre repült, és egy bekötőúton elütötte az ott közlekedő kocsit. forrás: MR-1  ..
A sok politika után végre valami üditően más téma: a Lidl csodálatos zebrája után újabb közlekedési remekmű született, ezúttal a Hajdú-Bihar megyei Püspökladányban, a Kiss Ferenc utcai kereszteződésben. Hogy-hogy nem, a vadiúj közlekedési csomópont egyik sávjában benne…..
Neki senki se mondja, hogy a haza egy tőrrel átszúrt szív, vagy egy oltár, ami a szívben emeltem: - mert ő tudja, hogy a haza barna föld és kék víz  A dolog tudniillik így áll.   Van nekem egy könyvem otthon, az ötvenes évek derekán jelent meg. Címe:…..
vladtepesch 2009.07.10 09:39:45
Amikor a Kádár-rendszerben (őrület volt, de volt benne rendszer - Shakespeare, vagy ki után szabadon)3 évente kemény 100 dolcsival kimehettünk Nyugatra és gyüttünk (sic!) haza (HAZA!)hát összeszorult a szívünk - nemcsak a London-i magyar könyvesboltból becsempészett Mindszenty-emlékiratok miatt (oltári pocsék iromány, irodalmi értéke nulla, nem érte meg a kockázatot), hanem az érzés miatt, amelyet az akkori vicc jól jellemez: Kádár, Brezsnyev, Honecker lekerülnek a pokolba (hova máshova?). Vezetik őket különféle kínzótermeken át. Az egyikben tüzes vassal kingyolják a delikvenst, a másikban éles jégdarabok vagdalják a pácienst és így tovább, végül van egy terem, ahol a népek egy medencében derékig szarban üldögélnek, de közben a medence szélénél szivart szívnak és viszkit szürcsölnek hozzá. Körülnéznek, gyors költség-haszon-elemzés után úgy döntenek, hogy szar-szar, de azért van előnye is, letelepednek a medencében, megkapják a viszkit, szivart, épp szívnának egy slukkot, kortyolnának egyet az italból, mikor megjelenik egy főördög és kihirdeti: cigarettaszünet vége! alámerülni!
Szóval jöttünk Haza Nyugatról alámerülni.
Igen ám, de amikor meg Keletre mentünk, főleg a Nagyföldre..., hát már alig vártuk, hogy Haza-érjünk!
Érdekes egy dolog ez a Haza, az biztos.
A Nyelv? Igen, az is egy Haza. Másnál a vallása (lásd: zsidóság). A földrajzi terület - az is. De Burgenland is olyan Haza-féle erről az oldalról - sok hasonló ház, mint nálunk, igaz minden pöpec-tiszta, nem úgy mint kis honunkban. A Kaja - az is lehet Haza, habár a pörkölt, rántott hús egyensültkrumlival, piros arany - Erős Pista, rántott tonhal (a hekken kívül a legmagyarabb halféle...) rizzsel, iszonytartárral - körből a magyar (nemlétező) konyhaművészet már igazán kimászhatna, de nem abba a szörnyirányba,amit a minden hülyeséget, minden baromsággal párosítunk konyhálkodás jelent.
A Magyar Bor? Hú de szar! Amióta sorkatonaként 1974-ben őszi betakarítási munkán (szüreteltünk) a Gyöngyösi Borkombinátban láttam, hogy a hárslevelű, rizling, muskotályos csak és kizárólag műanyagzsákban tárolt mű-szar, adalék kérdése - hát nekem ne mondja senki, hogy milyen fasza a magyar bor (egy borász ismerősöm szerint bort LEHET szőlőből is készíteni...).Azóta sört iszom főleg.
Őszintén mondom a gengszterváltás óta nem érzem jól magam Magyarországon - Kern Andrással szólva: itt mindenki hülye?! Elegem van abból, hogy itt minden ügyben kivétel nélkül minden irracionálisan, hülyén, sunyin, barom módon történik, pont úgy, mint 89 előtt, de az előző rezsimnek van mentsége: az ab ovo irracionális volt,de a kapitalizmus elvileg egy igen világos, habár nem gusztosos elvre, az egyéni önzésre épül, és mégis - vagyis inkább: mégsem - jön át ebből itt semmi!(most vettem észre Freud-i félreírásomat: nem gusztusos-t írtam, hanem gusztosost - igen mert elvileg az Szdsz kellett volna legyen a legkövetkezetesebb szószólója annak, hogy itt az egyéni teljesítményen kellene alapuljon minden: Gusztos (micsoda név egy ilyen figurának, istenem...)és társai, a leendő új elnökük, Retkes(Atyaisten! ezek tudatosan választanak ilyen nevű fószerokat...) ebből semmit nem valósítottak meg és nem is fognak!)
Néha azt érzem, hogy ideje lenne abbahagyni - hogy mit? - hát magyarnak lenni, magyarni (sic!)meghirdetni, hogy az államnyelv az angol, vagy legalább a Hunglish, vagy Engarian, hagyni a p...ba ezt az egész elbaltázott történelmet, a nyavalygást, Trianont (azt kaptuk, amit megérdemeltünk, azt mért nem kutatjuk, hogy miért utáltak kollektíven és nagy-nagy egyetértében minket az összes környező népek, talán csak a ruszinok, meg a horvátok mérsékeltebben - ha árpádsávos nagy magyarországot látok, mindig bőszít, hogy legalább Horvátországnál miért nem piros-fehér sakktábla van jelezve - a horvát címer ilyen, ők sakovkának mondják).
Higyjétek (és nem higgyétek - ez a higgyétekekezés két gy-vel is egyfajta suk-sük-özés, bezony!)el, össze kéne kapni magunkat, pörgetni a gazdaságot, ha kell visszaállamosítani egy csomó mindent, munkát adni mindenkinek, legyen pénze a népnek - aztán lehet a HAZÁN vekengeni.
 Mi éppen sörért voltunk, de Naményi kollega elkapta, ahogy Vona Gábort, a Jobbik elnökét tegnap előállították a rendőrök a „Hogyan csináljunk a gárdistákból Gandhit?” fedőnevű akció keretében. Tök exkluzív felvétel:  ..
vladtepesch 2009.07.07 14:34:30
TGM nyavalygott a Magyar Nemzetben a Mo-i fasiszta-veszélyről. Jelentem neki: nem veszély van, hanem már itt is van a fasizmus - mégpedig a VÖRÖS fasizmus.Ennek láttuk "megejtő" báját szombaton a gárda-tüntetés - amúgy vértörvénytelen - feloszlatásánál. A droidhadsereg nem cáfolt rá méltó (rossz) hírére: ütött-vert, bilincselt, kart tekert, gázsprézett stb.ahogy szokott, már persze ha védtelen emberekkel szemben kell fellépni. A hazánkba szakadt hindu-ivadékok impertinens tagjaival szemben persze már jócskán alábbhagy a rendteremtés vágya, hacsak el is nem száll...Szarházi rendőreink vannak, de nem is csoda: ők is csak a fejüktől bűzlenek. A poszt-poszt Kádár rendszer diszkrét bája pedig ránkterül, mint egy háromnapos cseresznyepálinkázást követő lecsós hányás (ha valaki még emlékszik a Kádár-világ legrettenesebb italára, a Cs-vitaminra alias cseresznyepálinkára, ez az ital még a vodkánál is iszonyatosabb dolgokra volt képes, ha többet ittál belőle a kelleténél és bizony egy féldeci már bőven több volt belőle az elégnél...). Szóval gyerekek most pontosan olyan életidő-érzésem van, mint volt a rendszerváltás előtt mondjuk 82, 84, 86-ban: tudtuk, hogy vége kell legyen annak a rohadásnak, de mégis minden olyan megingathatatlanul kővé vált szar, megkövesült szar volt, hogy a megszűnés esélye akkor a messzi végtelenben sejlett, el nem érhetően, és reménytelenül, hogy a mi életünkben bekövetkezik egyszer még. Én 54 éves vagyok, mások szerint 15 évet simán letagadhatnék, és valóban lélekben ifjúnak érzem magam, de azért az 54 év annyi amennyi, úgyhogy emberi számítás szerint már megyek kifelé az életből, csak azt akarom nagynehezen kinyögni, hogy azt szeretném, hogy egyszer végre soha sehol ne kelljen a mocskos szoci bagázzsal foglalkozni, hogy végre menjenek már a jó büdös kurva édesanyjukba ezek a rohadt szocik, hogy pusztuljanak ki az írmagjukkal együtt ennek a szerencsétlen országnak az életéből örökre, vigyék a lopott holmijukat, a büdös putyerkájukat, és pereputtyukat és takarodjanak, takarodjanak, takarodjanak!!!!!
  Kedden a szlovák parlament elfogadta az új nyelvtörvényt, amelynek értelmében 5000 euróra is büntethető az, aki nyelvbűnt követ el. Ilyen például az, ha egy hivatalban a magyar ügyfél magyarul szól a magyar ügyintézőhöz. A jelen lévő 136 képviselőből 79 támogatta a…..
Mandiner blog Kicsoda Budaházy? 2009.06.23 13:31:00
  Szeretném tudni, hogy kicsoda Budaházy György. Ha egy forrófejű betyár, akkor mélységesen felháborodom azon, hogy lecsukták. Ha viszont tényleg embereket akart megölni, az nem vicces.   A wikis önéletrajza szerint 1969-ben született, a budafoki Budai Nagy Antal…..