Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2 kezű mester

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég ért véget valamelyik tévécsatornán az a műsor, amiben Pimaszúr ott aludt a Medgyesi Péter és Orbán Viktor urakkal is kiváló kapcsolatokat ápoló tévéproducer-étteremtulajdonos-parkololóművész Törökbálint-Tükörhegyi, kacsalábon forgó, 0-24-ig biztonsági őrrel…..
2 kezű mester 2014.06.10 11:06:34
Belsőség Heti merítés 2014.04.20 08:29:39
Társ lehet egy életre A 911, aminek szintén nagy rajongója vagyok, kicsit drágának bizonyult :), a 924 viszont tökéletesen ötvözi amit szeretek, '70 évekbeli, sportautó, Porsche és nem utolsó sorban még megfizethető és szervizelhető. Végre szakítottunk! Vérge…..
2 kezű mester 2014.04.20 19:15:46
@internal_combustion: Haver ,látszik hogy sose vezettél egy crx-et-- egyszer probáld ki és többet hülyeségeket nem fogsz írni.....aki vezetett már az tudja miről beszélek.százhatvan paci haver,fogyaszt nyélgázon nyolc lityit golf astra gsi vagy mifene nézi a szép farát ....pffáááá,hagyd a kicsi golfot meg az asztrát,légy férfi és használj autot is
2 kezű mester 2014.04.21 08:48:39
@Józsi a guminagykeres: Leírtad a lényeget 2.l ....nem 1.hat ,a 2.l honda mennyi is LE,...,aki meg önérzetes hondásnak nevezett ,tényleg nem volt tulaja egy crx -nek...csak vezette , hehehe, ne ugyanaz,hondával elmész éveket úgy hogy csak a kötelezőket cseréled és nyúzhatod ,nem hullik szét a motor .Kinőttem már én is ezekből de volt szerencsém a munkám miatt húsz év alatt vagy százötven típust kiprobálni hosszabb távon.Ami kellemes csalodás volt az a merci ,honda korszak után..Első ötszázas bálna élményem, eskü bepisiltem a gyönyörüségtől ,pláne a benzinkútnál ... HA a kilencvenes éveket vesszük vagy nyolvanasok közepétől a honda motor magasan verte a kétezerig kategoriákat.Volt pár röhögögörcsöm pirosnál pár háromhusz e harminchat bmw-s gyorsulási probálkozásaival...lemaradtak,csapkodták a kormányt ...régi szép idők,fiatalság bolondság és merészség amire ma nem vagyok büszke ,,inkább felelőtlenségnek tartom a városi racinget.Most azon mosolygok hogy x távot lemegyek egy koreai csodával kényelmes tempoval a racingboy meg mindenkit letapos,átmászik rajta,letol, villog ,kapar,farol ideges és bp-szolnok távolságot kb öt-tíz perc különbséggel teszi meg ....A lényeg japán auto még nem hagyott út szélén soha életem több mint egy milla km, bezzeg vw többször is, bmw és fiat részlegesen,opelek ha kehesen is de hazahoztak .A mostaniak már nem olyanok, nem az a cél hogy 3-4 százezer km elmenjenek gond nélkül,rájöttek a japánok is nem kifizetődő...najo a toyota mai napig képtelen szart építeni ....Citröen ...nem pálya csak a régi cx köttööt td de kihalltak már ,szegény apám zsiguliből átülve nem hitte el hogy diesel és hogy megy .
Pedig azt hittem, annyi minden történt a politika és a közélet határmezsgyéjén az elmúlt négy évben, hogy legfeljebb már csak összevonom a szemöldököm a minden napra jutó kisebb-nagyobb botrányra hajazó történések fölött. Ehhez képest a megrökönyödés igencsak…..
Egy mellékes hírben jelentette be az első számú trafikmutyis, régi nevén Lázár “annyit ér” János, a közeljövőben lehívandó eu-s pénzek pályáztatásánál megszűnik az egymillió euró alatti közbeszerzési pályáztatási kényszer. Nem lesz ilyen. Itt akár le is lehetne…..
2 kezű mester 2014.03.11 17:48:29
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Én csak elégedetlen emberekkel találkozom ,legyen az öreg vagy fiatal,,lehet meglepi lesz majd tolvajéknál április 6 :D
A pártok egymás után rukkolnak elő kampány-kabalaállattal. A választások közeledtével már Vona Gábor és az összefogás egy jelöltje is bevetette a cuki-állatos szavazatvadászást. A Fidesz vajon milyen házi kedvenccel fog előrukkolni? Remélem, nem David Hasselhoff-ról vesznek…..
A 4K!-s országos lista-elbukás nem egy performansz volt, pedig az is lehetett volna. Meglett a lista a pár nagy pártnak és néhány, teljesen nyilvánvalóan az állami kampánypénzek lehúzására szerveződött kamupártnak. Országos listát nem, de egyéni jelöltet…..
2 kezű mester 2014.03.10 21:32:08
@♔bаtyu♔: Nem jól tudod, aki listát állított az megkapja a kampány pénzt ,amit nem kell visszafizetni.A 2% az a jelöltre vonatkozik,kap 1 millát de ha nem éri el a 2% akkor kell visszafizetni.

4k meg bele fulladt a büszkeségébe.....
Nem tudom, Orbán Viktor mennyire van tisztában azzal, hogy ha tetszik, ha nem, de a Magyarország-Finnország focimeccs szinte bizonyosan része lesz a választási kampánynak, bármily eredmény születne is. A variációk ugye végesek. Előfordulhat, hogy valami csodálatos szerencse…..
2 kezű mester 2014.03.06 10:05:08
@stefiapo: Igaz, de azt a 2 milla beeeegetős tapsolóst hogy tudod meggyőzni ? Plankton szintjen vannak :) Egyet lát és fúj +rezsicsökkentés".Minap egy barátom fújta de csökkent a rezsije ott van papíron :) Másnap beszélek vele,mondja a bank felhívta hogy új szerződést kell kötnie a régi nem jó de drágább sokkal.....kiabált hadd ne mondjam :D Lassan felszállt a narancsköd :)
Naiv voltam, mikor szűk két héttel ezelőtt optimista posztot írtam az új jelöltállítási rendszerrel kapcsolatban. Sajnos a valóság rácáfolt az akkori gondolataimra: akkor még úgy láttam, hogy ennél jobb esély arra, hogy valódi politikai alternatíva (reményeim leginkább a 4K!-ra vonatkoztak) jelenjen…..
2 kezű mester 2014.03.06 07:51:47
@NotaBene: Úgy hogy egy polgár több aláírást is adhat !

Poszthoz ...4k belefulladt a saját büszkeségükbe ..ha olvassa a posztíró tudja miről beszélek.
A mai mocskos politikába tiszta lappal esélyetek sincs, nem engednek a húsos fazékhoz !!
A posztot Pataki Viktor, a 4K! egyik önkéntese írta. Az a helyzet, hogy igen naivan álltam neki az aláírásgyűjtésnek. Azt gondolná az átlagos, esetleg laikus ember, hogy két hét alatt azért 500 aláírást összegyűjteni egy választókerületben egyáltalán nem egy gigászi…..
2 kezű mester 2014.03.01 11:45:40
@Darkcomet: Van igazság a soraidban, maradjanak csak és fulladjanak bele ,még 4 évig szenvednek az emberek és talán elkezdenek gondolkodni,kijönni a béégetésből nem békemenetelni fognak menni 100 ezren hanem mint most Ukrainában elzavarni a lopósokat !
A Tárki legfrissebb mérése szerint ugyan magasan vezet, de személyzeti frontos foszlásnak indult a kormánypárt. Előbb Papcsák esett át 160 valahogy lett millión, aminek eredetéről Simon módra nem kívánta tájékoztatni a közt, majd Rogán ordított teli szájjal, hogy MI FOLYIK ITT…..
2 kezű mester 2014.02.27 12:26:06
Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke vasárnap az ATV-ben elismerte, hogy korábban értesült az öszödi beszédről, egy "miskolci fiú" hívta föl, és telefonon bejátszotta neki. A műsorban többször is elmondta, hogy véleménye szerint nem is lehetett kérdés, hogy a miniszterelnök…..
2 kezű mester 2014.02.26 18:16:28
@dr kíváncsivagyok: Az is Simicska cége...,mit vársz tőle
2 kezű mester 2014.02.26 18:35:56
@miva?: Mit reagáljanak? Ők csak a rezsicsökkentés mesét ismerik meg a tapsolást a békemeneten :) ,le kell fordítani nekik mert nem értik ......megpróbálom ......beeeeee,bbbebebebe..beeee bebebeeeee :)))))))
Amellett, hogy hónapok óta járom a vecsési választókörzetet, tájékozódom a helyi problémák felől, ismertetem a rájuk adott válaszaimat és megoldásaimat, fórumokat tartok, aktivistákkal és más helyi lakosokkal találkozom, sajtótájékoztatókat tartok a települések lakóit…..
Fideszfigyelő Viszlát Viktor! 2014.02.22 22:20:15
Megbukott az ukrán elnök, aki az Európától elfordulva, az orosz ajánlatot fogadta el. Viktor Janukovics példája tanulságos lehet Orbán számára is. Hiába tűntek fásultnak az ukránok, hiába volt megosztott az ellenzék, hiába a tűnt stabilnak a rezsim. Ennél a látványos…..
2 kezű mester 2014.02.23 15:33:48
@Orván Biktor: Panda? Panda Chinába él ,szép maci ,aranyos .
Nem én nem Panda vagyok és Bika vagyok amúgy :)
2 kezű mester 2014.02.23 15:43:23
@christophe: Érdemes megnézni a megújult Független kisgazdapártot !

Sikerült 8 év alatt megtisztítani Torgyán úr károkozásait és megfiatalodva ,lelkesen tovább viszik egy 106 éves valóban nemzeti eszmét ! Saját magukkal foglalkoznak nem pedig sárdobálással .
Viktor, há' saját magad ütöd! Eddig kellett várni az összefogott baloldal első kreatív megmozdulására, kéremszépen. Ez egy ügyes, szépen összerakott videó, jó alapötlet, jó kivitelezés. Pláne nagyon sokat segít, hogy nem hagyják beszélni benne Gordont, akinek a "nagy…..
2 kezű mester 2014.02.22 15:03:32
@Média Panda: A disznókon a lényeg ....nem érted ezt ,én megértettem az üzenetet.
2 kezű mester 2014.02.22 15:05:36
@DezInf: Szerintem is , nagyon ütős, :DD a disznó hasonlat? :D hehe a parlamenti disznók .. Ott a helyük a parlamentbe a Kisgazdapártnak ! Megfiatalodtak ,lelkesek és vállalhatóak így Torgyánmentesen !
Egy csodálatosan szürreális videót forgatott a Hír24 Németh Szilárd sajtótájékoztatójáról, ami egy újpalotai panelház egyik lakásának nappalijában tartott. A Rezsitábornok úrnak már a bejutással is meggyűlt a baja. Kis magyar valóság, avagy ilyen, amikor kilépünk egy…..
Tegnap az egyik lépcsőházban leérkeztem az V. emeletre, épp csöngettem volna, amikor nagy svunggal érkezett lefelé egy fiatalember a hatodikról, kezében mappával és ajánlóívekkel. Megtorpant: - Te is aláírást gyűjtesz?- Szia. Igen.- Melyik pártnak?- 4K! És te?- Fidesz.-…..
2 kezű mester 2014.02.20 10:50:59
@konrada: Látszik hogy nem voltál soha aláírást gyűjteni ! Egy példát vázoltam csak le, Vegyél 4 aktivistát vagy 8-at ,akkor is összeadod nem egyszerű,hidd el.
Az utcákat ellepő plakátok mellett hétfőtől a választópolgárok ajtaján is bekopogtat a politika, jelezve hogy már csak szűk másfél hónap maradt az országgyűlési választásokig. Hétfőn kapják meg a jelöltek és jelölőszervezetek az ajánlóíveket és ezzel elkezdődik az…..
2 kezű mester 2014.02.17 21:45:17
@gacsiiiz: Ugyan már , azt mondja a fidesz hogy már összeszedték az aláírásokat délig.Mr Rogán délre megvolt, ő a pártirodába gyűjtötte :D kicsit se nagyképűek...

Tessék adni aláírást a Független Kisgazdapártnak is ,megérdemlik, megújultak ,megfiatalodtak.
"Egyébként ez a Fideszt mindig erősen felülmérik is egy ostoba mítosz" - írta egy kommentelőm az előző bejegyzéshez. Ez az állítás kisebb utánajárással ellenőrizhető: a nagyobb munkát elvégezte helyettem Karácsony Gergely (még kutatóként) és Lakatos Zsuzsa 2006-ban, akik…..
2 kezű mester 2014.02.17 08:25:37
@Pop40: Jól látod a dolgokat...nagyjából,tetszik a gondolatmeneted,eltekintve pár dologtól.
1.Retorikával sikerült megutáltatni a baloldalt 2010 előtti időszakban és büntető szándékkel a fideszre szavaztak sokan.
Most egy kicsit más a helyzet, eltelt 4 év az emberek sajnos elszegényedtek !! a kisvállalkozókat tönkretették, nincs fizetőképes középréteg aki a kisboltokba vásároljon,a gazdag az már online rendeli a dolgokat vagy csicskás viszi neki plázákból.
Saját tapasztalatból tudok csak véleményt írni,ismerőseim között nagy % fidesz rajongó és szavazó ...volt 2010-ben ,ha ma beszélek velük csak egy valamit hallok "rohadjon meg az Orbán és a fidesz" és ez nem öregektől hallom .Körül kell nézni az utcákon, minden 3-ik üzlet bezárt !!!! olyan helyeken is ahol frekventáltan még tudtak kereskedni mint a nagykörút pl. ! Bezártak ...ezek a kereskedők és családtagjai 2010-ben fideszre szavaztak és kaptak 3-4 év alatt nagy pofonokat nem pedig segítséget. On-line pénztárgép ??? eleget elmond mekkora fejetlenség van a szakértői fideszbe??? Törvény rá, félév múlva online gépek üzemelnek , hehehehehe, félév múlva??? bameg nincs pénztárgép meg rendszer sincs ,közgép barátok meg máshol kaptak melót erre nincs kapacitás,na meg ott a trafik mutyi is ,a jól kitalált 18 év felett ne lássad a bűnt :DDDDDDDDDDD, fóliát rá ,szerencsétlen alkalmazottakat meg rabolják ki !! na azok se a fideszre fognak szavazni ,közeli ismerőstől hallva ,röhögnöm kell mennyire balfasz módjára cselekedtek ezek 4 év alatt.
A manyup-os aki bukott,vagyis semmi jutalékot nem kapott az se rájuk fog szavazni ,az csak hab a tortán hogy eltapsolták a pénzt de ezt sokan nem tudják és/vagy nem érdekli.
Összegezve, az ingatlanosok (tulajok) ,üzlet tulajdonosok, kis vállalkozók ,zöldségestől kezdve,ajándékbolt,virágboltos mindegyik sorra bezár.Csak az utcában ahol én még ténykedek 4 év alatt 500 méter szakaszon kb.12- üzlet zárt be 2 év alatt,új nem nyílt !!!!!

Vidéken még tragikusabb a helyzet,mezőgazdaság romokban,kis gazdálkodó alig van, az is épp hogy megél.
Gyerekek kettészakadt a társadalom ,vannak a nagy pénzesek és a szegények ,a középréteg eltűnt ..lecsúszott nem pedig felfele bukott!! És sokan az utóbbi 4 évben sajnos!

Balfasz módjára sarcolják meg a kisembereket ,autóstársadalmat , devizahiteleseket ugyanakkor kifele mit hallunk ??? Mo.jobban teljesít ! jobban élünk !! Hol? kicsoda??

Esélyt kell adni a kisebb pártoknak is pl. a Független Kisgazdapárt megújult ,tele ambiciózus fiatalokkal és a többi pártnak aki tenni akar valamit az emberekért is nem csak a oligarchák zsebét tömjék továbbra is.
2 kezű mester 2014.02.17 12:07:51
@Blogger Géza: Papíron mindet lehet , leírom én is hogy x-y de tudjuk hogy nem igaz. Az internetes kereskedelemre fogni a kisboltok forgalmát??? kicsit fura.
Emberek, vállalkozások ezrei mennek tönkre, és közben nem fehérül a gazdaság. Harc ez is a kormány részéről. Több mint négyszázezer online pénztárgépről van szó, ugyanannyi kisvállalkozóról, kereskedőről és a családjukról, no meg az alkalmazottaik köréről. Másra…..
Képzeljük el azt a forgatókönyvet, hogy az április 6-i választásokon az Összefogás megtorpan 14.98 százalékon, az LMP és a 4K! pedig külön-külön is megugorja a bejutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt. Ebben az esetben az összefosás Gyurcsánytól Szanyiig, Oszkótól…..
Megvolt az első nyilvános villabejárás, és kiderültek mindenféle részletek a Való Világ 6 januárban induló új évadáról, voltak meglepetések bőven. Először is, az RTL II-t a magyar kábeltérképre végleg elhelyező műsor (legalábbis ennek szánják az RTL-nél) nem az…..
2 kezű mester 2013.12.19 15:47:51