Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unknown_soldier

8 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reand és barátai nem először rendeltek a veszprémi Don Vito pizzériából, most viszont egy késés miatt kihűlt pizzát és egy nem túl szimpatikus palacsintát kaptak. Mivel nem ezt szokták meg, azonnal reklamáltak és milyen jól tették: a végére csalódott ügyfélből boldog…..
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
unknown_soldier 2009.10.02 13:02:40
Ronin két príma bannert talált nekünk, amelyek bizonytják, hogy van átjárás a backdoor üzenetek és a digitális kultúra között. Nos, éppen a weben böngészgettem, amikor sikerült találkoznom ezzel a két, igencsak szépen megszerkesztett bannerrel. Már a bal felső olvasása…..
unknown_soldier 2009.09.02 10:20:36
Majdnemholden SÖR 2009.08.25 16:38:00
Megyek iszok egy kicsit. Ki korán kel aranyat lel...
Egyik haverral arról beszélünk, hogy a Moszkva tér milyen gecijó film és ez így van, abban viszont már kevéssé értünk egyet, hogy szerintem a Kőbányai a sör, a Heineken a buzik itala, és ez ugyanígy van a Tescos energiaitallal. Redbullt csak a pózerek isznak! Meg akik szerint kurva…..
Majdnemholden Utálok várni 2009.08.21 16:59:00
főleg arra, hogy kiderüljön mi lesz este vidéki városkánkban...persze lehetőség nem sok van, valószínűleg a szokásos hipermárkit-szesz vásárlás aztán becsúnyulás az utcán majd valami krimóban. Élet ötös.... Én mondom.....Szerencsére, vagy nem, mindjárt itt az új tanév…..
Majdnemholden 2009.08.21 12:26:00
Undertones-Here comes the summer http://www.youtube.com/watch?v=kUg7OO1gZk0Ez meg az első videó igényeseknek, bár kétlem, hogy valaki olvassa még ezt a blogot, mert nem mutattam meg senkinek, nem is akarom..Sajnos nem vágom még hogyan kell beembeddelni ide, mert a sima kóddal nem működik.…..
Majdnemholden Szembebuzik 2009.08.21 12:20:00
Éppen hosszú körmondatokkal akartam leírni, hogy milyen kibaszottul idegesít, a szemben lévő ház harmadik erkélyénél lakó fiatal pár akik reggeldélbenestetélennyáron az erkélyen cigiznek és folyton hesszelnek mikor kilépek az erkélyre, vagy ha csak ablakon nézek ki, sőt azon is…..
Majdnemholden Az van 2009.08.20 22:20:00
hogy nagyon meleg van jelenleg a szobában, erősen gondolkodok azon, hogy belefojtom magamat a kádba, vagy a Déli sarkra költözök. Bár ott meg nem tudnék olyan kényelmesen netezni az ágyamról, mert valószínűleg hideg lenne ami szar...PICSÁBA ..
Majdnemholden Ami már nem tetszik 2009.08.20 22:16:00
Hihetetlenül taszító a blog.hu sample skinje (igen gyakran fogok így beszélni:) Amint lesz kis időm és kedvem hozzá, majd beállítgatom valami vagibbra, bár ahogy magamat ismerem, tuti marad jóideig alap kinézet. Persze ez majd csak igazán akkor derül ki, hogy így van-e amikor majd a…..
Majdnemholden Kezdet 2009.08.20 22:02:00
Ha most stílusos akarnék lenni, akkor valószínűleg megkeresném Googleben a Zabhegyező elején lévő bemutatkozást amivel Caulfield kezdi a monológját, tudjátok azt a David Copperfieldeset, és faszán bemásolnám ide, vagy legalábbis nem lennék lusta leírni a könyvből. Nos ahhoz,…..
Melyik magyar emoförmedvény énekese mászott be könnyek közt a Gödörnél lévő tóba, miután egy másik zenekarban éneklő zenészkollegája igen nyomatékosan felajánlotta neki, hogy bedobja?..
unknown_soldier 2009.08.19 16:23:41
Mihály, a homárkörökben ismert BKV és MÁV figyelő blogok ura azt sugallja, hogy puszta kézzel megküzdene egy csapat anyázó ellenőrrel és még egy tucat, kihegyezett szerződésekkel támadó BKV-vezérigazgatóval, de az Apple hozzáállása őt is kikészítette. A klasszikus…..
unknown_soldier 2009.08.18 11:10:25
@S1lver: nagyságrendekkel hangosabban röhögök ha falhoz baszod, mert elromlott:)
A műfajhoz képes happy enddel végződött Z. ártatlannak induló tescós vásárlása. Meg se verték, le sem vetkőztették, pedig elkövette azt a bűnt, hogy 25 ezer forintot hagyott a hipermarketben. A sztori tanulsága talán annyi, hogy a Tescóban szinte véletlenszerűen gyanúsítják…..
unknown_soldier 2009.08.17 11:25:39
@Énbagoly: bocsánatot kértek, mert vágták, hogy alaptalan gyanusítgatás, nyomorék a barátjuk és/vagy így szoktak 220ft zsebpénzeket szerezni..gondolom kevesen szoktak odamenni reklamálni:D:D
unknown_soldier 2009.08.17 11:27:04
Volt ugye tavaly a Levi's kiváló vírusvideója, amiben fiatalok egyre extrémebb ugrásokkal találtak be a néhány számmal azért nyilván nagyobb nadrágokba. 5,5 millió youtubeozó nem tévedhet, gondolhatták a lassú, de olcsó netbookjaival taroló MSI-nél, úgyhogy megcsinálták a…..
Rövid párbeszéd a négyeshatoson:- Jegyeket, bérleteket kérem!- Kedves uram, negyven éve járok munkába és mindig volt bérletem. Most viszont úgy döntöttem, hogy ezentúl sem jegyet, sem bérletet nem fogok vásárolni az önök járataira. Ugye megérti?(Ellenőr lehajtott fejjel…..
unknown_soldier 2009.08.14 15:31:09
@nix: mindenholakibaszottkenyerespéldátkellemlíteni????????????????
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
Koppány internetét egy könyvelési hiba miatt lekorlátozta a UPC, majd azt javasolták, menjen netkávézóba, hogy át tudja küldeni nekik a bankja igazolását. Jófejség: Havi 7.500,- forintot fizetek egy szélessávú internet-szolgáltatásért a UPC-nek. Minden hónapban. A UPC szerint…..
unknown_soldier 2009.07.18 12:42:25
@furben: a UPC vezetői most rendkívűl csalódottak
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
Kiváló országimázs via Bede Márton: a BKV agyatlan, rosszindulatú ellenőrei ügyesen elkapták és megbüntették a világ egyik legismertebb és legbefolyásosabb utazóját. A sztori nem attól szomorú persze, hogy kit vágtak meg, hanem hogy hogyan. Tony Wheeler és barátai az eső elől…..
Kiüresedett világunkban az emberek bármilyen lehetőséget megragadnak, hogy társaloghassanak egymással. Például öntevékeny lakók az ismeretlen pakolóőrökkel egy talán lopott autóról, Budapesten, a XII. kerületi Hertelendy utcában. Az összeállítás részét képező zacskó az…..
Mennyibe kerül egy 6500 forintért hirdetett grilltál? A legendás, az Európában bárhol tapasztalható magyargyűlöletre bőségesen okot adó, úgynevezett "balatoni matematika" szabályai szerint természetesen 13200 forintba. Fájdalmasan köznapi, vérforraló történet alant,…..
Subba WTF: Testnedv 2009.06.30 18:20:00
Biztosan nem gondolnátok, de van olyan poszt amit csukott szemmel írunk, majd aztán napokig nem tudjuk kiverni a fejünkből a látványt. Ez az alábbi is ilyen, és hogy nálatok még jobban üssön, csak a kép után írjuk le, hogy pontosan mit is láthattok. Sült tejberizs? Házi…..
unknown_soldier 2009.07.01 19:46:10
Papica egy olyan vásárló, aki perverz módon használja is a túrafelszerelés-boltokban vett cuccokat. Vagyis mondjuk vizes fűben gyalogol egy vízálló bakancsban. Vagy esőkabátban túrázik az esőben. Az ilyen vásárlót el kéne pusztítani! Papicát kiborította, hogy amit…..
unknown_soldier 2009.06.24 00:20:05
Tessék, micsoda frappáns nevet találtunk ennek a debil terméknek! Csöcs ék! A Csöcs éket azoknak a nőknek találták ki, akik oldalt alszanak és zavarja őket ahogyan a két mellük középen összeér. Ide lehet beilleszteni ezt a dildó alakú éket, ami a helyén tartja a melleket.…..
unknown_soldier 2009.06.23 22:51:24
unknown_soldier 2009.06.23 22:52:18