Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zakmckracken

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Shanghai Napló Chongming Island 2012.06.24 16:24:00
Majus 20-ra kirandulast terveztunk, valahova termeszetbe vagytunk, kicsit kiszabadulni a fullaszto varosbol, friss levegot szivni, viragokat szagolni. Csilla javaslatara a Chongming szigetet valasztottuk es nem bantuk meg. 6-an voltunk osszesen, pont befertunk Guczo kocsijaba. Chongming sziget…..
Shanghai Napló Peking - 3. nap 2012.06.15 08:31:00
Mara a Tiltott Varost terveztuk be, meg talan valamelyik templomot, estere pedig a kihagyhatatlan pekingi kacsat. Meg kell vennunk a vonatjegyeket is  Xian fele, nehogy elfogyjanak. Ugy dontottunk a szallodai reggelit kihagyjuk, elindultunk a metro fele, de most masik utvonalon es itt…..
Ma - a Youtube felhasználóinak jóvoltából - megnézünk pár klipet azokból az időkből, amikor a magyarországi/budapesti közlekedési létesítmények/járművek még olyan állapotban voltak, hogy merték mutogatni őket. Tudom, biztosan volt már ilyen témájú post ezer…..
A budapesti piacokat bemutató sorozat második részében a Fővám téri Nagycsarnokot jártam be,  a szavazás továbbra is folytatódik, a cikk végén lehet választani, melyik a legjobb hely a bevásárlásra a fővárosban. Ha az angol főzőműsorokhoz hasonlót (Gordon Ramsay, Jamie…..