Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy valaki élete

70 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KDNP ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) az Országos Sajtószolgálathoz eljutatott közleményében „borítékolja”, hogy a jövő évi budapesti többnapos EuroGames rendőrségi biztosítása „ismételten jelentős kiadást jelent majd az…..
"Mindenapok"-érzések Csak úgy... 2011.04.20 05:07:00
 Mostanában nehezen tudom az érzéseimet, gondolataimat értelmes szavakba bújtatni, leírni, elmesélni. Sok minden kavarog a fejemben. Sok a gond, de próbálok a jóra koncentrálni, mert hála égnek az is van. Persze tudom ha nem gondolok a problémákra attól nem szűnnek meg, de…..
 Ma jöttem haza Győrből. Ahogy telik az idő egyre nehezebb lesz otthagyni a én egyetlenemet. Nem jó ez a távolság. Hiányzik. nem nagyon lehet leírni azt, hogy mennyire vagy hogyan. Csak érzem, hogy nem vagyok egész nélküle. Egyre nehezebb felkelni nélküle reggelente, mert nekem…..
Megint megnéztem ezt a filmet. Sokadszorra. Tudom fejből a szöveget. Legalábbis a fontosabbakat. Nem tudom még most sem, hogy ajánljam e valakinek is. Kicsit unalmas kicsit vontatott és kicsit keszekusza, és bár én értem és meglátom benne az érzelmeket, úgy gondolom egy…..
Milyen is az igaz szerelem? Én olyannak képzelem, mint a nyári reggeli szellőt, ami friss és hűsít. Vagy a nyári naplementét, amikor a horizont izzik meleg színek kavalkádjában. Mint télen a havazás, mikor bent ülsz a meleg szobában és nézed ahogy eltakar mindent a hó. Puhának…..
Egy valaki élete 2011.03.10 15:38:52
@kawaii: Köszönöm :)
Egy valaki élete 2011.03.10 15:39:29
@Cukorbogár: :) SZRTLK
Egy valaki élete 2011.03.10 20:23:37
@Monkeygirl: jaj köszönöm. :) Aranyos vagy. Egyébként a Pupák azt mondta nem ez a legjobb bejegyzésem. Azt mondta volt már jobb is. :)
Ismét botrányos beszélgetés született az egyik kereskedelmi TV stúdiójában. A vita legelemibb szabályait sem ismerő „átlag meleget” hívtak meg a Mokka szerkesztői, és Nagy Szilviát, a meleg fesztivál egyik fő szervezőjét. A srác néha még a szót is bele akarta…..
 Sziasztok. Megint itthon vagyok.é Bár nem is tudom már mennyire otthonom ez a lakás. ideértem leraktam a cuccaimat és csak fel alá mászkáltam eddig. Halvány lila fingom nincs mit is csináljak, ezért is ültem le ide a gép elé. Gondoltam ha már nem tudok mit csinálni elfoglalom…..
"Mindenapok"-érzések Győr city 2011.03.01 23:13:01
 Itt vagyok Győrben az én Szerelmemnél. Itt szuszog mellettem. A macska össze-vissza mászkál a szobában. Végre itt lehetek. Így lenne jó mindig. Az igazi harmónia.Fáradt vagyok, de nincs kedvem aludni. nem jó ez az állapot. Holnapra terveztünk pár dolgot. Mozi, élményfürdő.…..
 Sziasztok!Régen volt az a régen. Mostanában nem szenteltem erre időt. Mindenképpen változtatni fogok a dolgon. :) Igaz sok minden zajlik körülöttem, de nem tudom érdemes leírni a dolgokat. Szerelmi életem teljesen rendben. A boldogság meg van. Ennek nagyon örülök. Szeretni…..
"Mindenapok"-érzések Béklyó... 2010.09.27 01:44:00
Este van, és megint éjjel dolgozok. Nincs kedvem itt lenni. Bezárva érzem magam. Egy börtön, aminek az ajtaja nyitva. Bar az ajtó nyitva nem mehetsz el. Végülis mindegy. Mennyi minden van az ember életében, amit nem akar... Sok... Túl sok is. Szeretnék szabad lenni. Régen még…..
Sziasztok! Tudom nagyon régen írtam utoljára, de sajnos nem nagyon jön az ihlet. Boldog vagyok az biztos. Bár mostanában valami nagyon zavar valamitől nem érzem jól magam. Bár tudnám mitől van. Érzem hogy valami nagyon zavar a mindennapokkal kapcsolatban. Biztos sokat dolgozok. Vagy a…..
"Minden erõm elhagyott És vele minden õsi hang, Fejem fölött zúgott a lélekharang. Azt hittem, minden elveszett, De fellobbant a Fény, Tüze tiszta és kemény, Mint maga a remény. És a lángok templomából Egy hang kiszólt, És fel nem tett kérdésemre Így válaszolt:…..
"Mindenapok"-érzések Éjjel... 2010.06.26 00:59:00
Egyedül vagyok... Megnéztem egy filmet. Igazság szerint csak azért vagyok még ébren mert nem tudok aludni. Rád gondolok folyton. Mindenről csak Te jutsz eszembe. Még filmet is úgy választottam. Prayers for Bobby... A film drámai és meghökkentő. Sajnálom, hogy eddig nem néztem meg…..
Egy valaki élete 2010.06.26 23:09:27
@Cukorbogár: Egy kicsit :)
Kedves Blog Olvasók ma ezt az emailt kaptam a én Egyetlenemtől. Gondoltam megosztom Veletek is. Én annyira szeretem ezt az embert... :)"Érzéseim ébredés után… …korán keltem. Túl korán. Nem tudok aludni. Az órát bámulom, amit itt hagytál. 2:10… Próbálom…..
 Sziasztok!Megint itt vagyok! Nagyon régen nem írtam már tudom. Gondoltam most elmesélem mi is történt velem azóta mióta nem írtam. Vagyis kicsit ugorjunk időben a az utolsó bejegyzésem elé. Szóval  olyan február vége felé megismerkedtem valakivel. Találkoztunk és…..
"Mindenapok"-érzések Újra itt... 2010.03.24 19:09:00
Sziasztok!Hol is kezdjem? Nagyon sok minden történ változott az elmúlt pár hétben. Megismerkedtem valakivel. Interneten természetesen. Nagyon jó Vele. Csak nagyon messze van. Szerelmes vagyok?? Talán. Időnként úgy érzem nagyon is. Máskor kevésbé. Keveset voltunk együtt sajnos és…..
"Mindenapok"-érzések ... 2010.02.19 23:50:00
Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell.Neked ez a kereszted, a sorsod, ami hajt.De ha megkaptad, már nem érdekelOtt rohad a szemétdombon majd.Hogyha börtön ez, a lét az elítélt a szabadakaratnak rabja,de mégis kell hogy nyugalomra leljen a szív,keresi, mindig akarja!Attól, aki…..
"Mindenapok"-érzések nem tudom 2010.02.19 05:25:00
Régen álmodtam efélét. Most meg egymás utáni két éjszakán is. Nem akarok többé aludni........... na megyek dolgozni. Szép napot mindenkinek......
"Mindenapok"-érzések Rossz Álom' 2010.02.19 04:55:00
Most ébredtem. Még könnyes a szemem. Csak egy álom volt. Elmúlt vége. Álmomban újra 6 éves voltam. Kint játszottam az udvaron. A kutya ott volt mellettem. Anyuék nem voltak otthon. Nem tudom merre lehetnek. Elmentek autóval valahova. Egyszer csak hallom a kapu nyikorgását, valaki…..
Ma Drága legjobbomnak húga meghívott az iskolájába egy rendezvényre. Mi is oda jártunk a legjobbommal. Volt egy kis műsor. Nagyon aranyosak voltak. Énekeltek előadtak egy színdarabot. Nagyon tetszett... Persze rögtön a mi középiskolás éveink jutottak az eszembe. Milyen jó is volt…..
"Mindenapok"-érzések Hhhmmm. 2010.01.28 01:22:00
Ma érdekes dolog történt velem a munkahelyemen. Betért a boltba egy öreg hölgy. Ritka jelenség, olyan aki öregen is szép. Haja ősz volt már, de még halványan látszottak a fiatalsága szőke tincsei. Kék szeme valami mérhetetlen szomorúságot tükrözött mit csak az érthet aki…..
"Mindenapok"-érzések Egy kis zene 2010.01.16 18:51:00
Hamvadó cigarettavég, ül a hamutálcán, s csendben végigég.Kis cigaretta, te hidd nekem el, hogy engem is csak égve dobtak el.Voltam én, boldog, lángoló, bíborpiros ajkat csókra csábító,Most a szobámban magam vagyok én, merengek a múltak ütemén.Hittem néked, s ezernyi csókban…..
"Mindenapok"-érzések mhhh?.! 2010.01.16 18:49:00
Néha reggelig is ébren vagyok és dolgozom. Nem azért vagyok ébren, hogy dolgozzam, azért dolgozom, mert valamit muszáj csinálnom, ha már nem tudok elaludni. Ha elfáradok, eloltom a lámpát, behunyom a szememet, Te jössz megint, és tárgytalan szorongások lepnek el. Nem valami…..
"Mindenapok"-érzések Zavar!! 2010.01.08 21:21:00
Hát sziasztok! Igazán nem tudom miért vagy mit írok csak gondoltam megosztom zavarom. Annyi minden jár az agyamban. Most végeztem szobám rendbe tételével. Közeben azon gondolkodtam milyen jó lenne a szívemben is helyre rakni a dolgokat. Ott van aztán kupi és kosz dögivel. Bárcsak…..