Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A. Dalton

292 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte hetente jönnek útvonalas bejelentések, ezek feldolgozásával kissé lemaradtunk, most pótoljuk. A legnagyobb horderejű változás a Wizz hirtelen kivonulása Frankfurtból, de az sem kispálya, hogy ezer év után újra lesz fapados összeköttetés Budapestről a horvát tengerpartra. Mikonosz pedig kissé…..
labdabiztos Ojrópa, vír kommen 2015.07.07 12:20:27
Nyár van és kánikula, az év azon időszaka, amikor sokan azt csinálják, amit a leginkább szeretnek: a Nap süt, a szerencsésebbek valamilyen vízparton heverésznek, Rudolf pedig próbajátékon van és aláíráspénzekről tárgyal. A múlt hét folyamán az éppen aktuális kimutatások…..
Már egy ideje érlelődött bennem a gondolat, a legutóbbi, északi utam során már elhatároztam, ha egyszer újraindulok, akkor a délről jövő ezüst úton fogok jönni Santiago de Compostellába. Akkor, 2012-ben, örömmel jöttem el Spanyolországból, tudtam, hogy egy darabig nem lesz…..
LaRoux playlist 2013 2013.12.30 13:43:58
Évzárásként a u2 blogon indított év végi összefoglalót átmentve alább találhatjátok az idei kedvenceimet. Először az albumokat veszem sorra. Idén volt jó pár olyan kedvelt banda, akik kijöttek új albummal, tehát a várakozás nagy volt, viszont az eredmény sok esetben elmaradt…..
Több mint húsz évig arcoskodó, mindenkit melegebb éghajlatra elküldő, az utasokat szükséges rossznak tartó cégvezető volt, aztán az elmúlt hetekben szinte varázsütésre lett úriember Michael O'Leary. A Ryanair vezérigazgatója Európa legnagyobb és még mindig legnyereségesebb…..
Már egy éve tudom, hogy visszatérek, de nem volt sem időpontom, sem pontos elképzelés merről közelítem meg a zónát. Barcelonára gondoltam, azonban nagyon szoros a menetrend, ugyanis a Ryanair reggel 8:45-re van ott, a vonat elhúz 9kor, a délutáni pedig 13kor megy, az viszont csak 9re…..
A. Dalton 2013.08.09 11:21:32
@mooshy: a zarándoktársak Finisterre felé mentek, ráadásul egyik a szülinapját ott szerette volna tölteni, ezért velük tartottam. Tehát az egy évvel korábban megtett úton mentem ismét :)
Visszaolvastam az előző, félévet áttekintő bejegyzést, hát elég szomorú érzés olvasni ezt, mert egy nagyon elkámpicsorodott blogírót láthatunk magunk előtt. Pont fél éve történt az előző eset, azóta voltak jobbak és rosszabb időszakok is. Nagyon nehéz folytatni a blogot…..
Április elején meg az amerikai Paramore zenekar új albuma. Nagy kedvenceim, főleg az énekes Hayley Williams miatt. A tizenévesek körében népszerű pop punk-kal futottak be, de zenéjükben megtalálható az alternative rock számos eleme is. Legnagyobb sikerük a 2009-es Brand New Eyes…..
A GoDaddy domain hosztolással foglalkozó cég már jó ideje magyarázza a a felhasználóknak, hogy egy online szolgáltatás akkor az igazi, ha egyszerre szexi és okos. Szerintük ez a GoDaddyre teljesen igaz, és hogy ezt bebizonyítsák, a Super Bowlra időzítve készítettek el egy elég…..
A. Dalton 2013.02.02 15:19:11
Ezt a listát folyamatosan fogom bővíteni. Viszonylag egyszerű dolgom van, mivel a cuccok nagy részét már tavaly megvettem.  Kezdjük a legfontosabbal. Az úton a mi motorunk a lábunk, és nagyon vigyázni kell rá, óvni a sérülésektől, a mi lábunkra legjobban illeszkedő cipőt vagy…..
Nálam mindig az első és legnehezebb, azonban a legélvezetesebb rész az oda jutás megtervezése. Amíg nincs meg a jegyem addig nem is szoktam tervezni, készülni a Caminóra, így történt most is.Tavaly Párizsba repültem Ryanair-el, majd onnan vonattal SJPDP-ba, és a második nap…..
U2 BLOG October booklet 2012.10.12 15:56:00
A blog már nem aktív, de a talonban maradt jegyzeteket kiposztolom A zenekar hangja még krízisben is ütős. Az 'October' a U2 elfeledett gyöngyszeme. Egy viharos üvöltés egy lelki zavarban, azon kívül sci-fi rock, ez az az album, amelyet majdnem hamarabb befejeztek mielőtt még…..
U2 BLOG Back To Basics 2012.10.11 13:30:00
A blogot már nem szerkesztem, de pár jegyzet még fennmaradt, ezeket közlöm. A búcsú bejegyzés lentebb olvasható Vissza az alapokhoz, ez volt a jelszó a How To Dismantle An Atomic Bomb c. lemez készítésekor.  A Vertigo - Stories For Boys párhuzamról már írtam…..
U2 BLOG Az ajtók záródnak 2012.10.04 16:41:24
Aki ezt a blogot szokta néhanapján pörgetni bizonyára hiányolja a posztokat, hát júni 22 óta egy deka nem született, de még vázlat formájában sem. Az utóbbi időben az én lelkesedésem is csökkent, meg Bonóékról sem hallani olyan sokat (persze a U22 és a turnékönyv elég…..
A. Dalton 2012.10.08 20:26:01
@onekite: Azért pár talonban maradt vázlatot még ki fogok rakni :)
A blog inaktív, raktárból leporolt jegyzetek tartják "életben" egy darabig az oldalt A U2.com újra életre hívta "A saját U2 lejátszólistám"-at, amiben a zenekarhoz szorosan kötődő emberektől kérdezik meg, hogy melyek a számukra legfontosabb U2 dalok. Ezt a cikket el kezdtem…..
U2 BLOG When U22 comes to town 2012.06.30 23:36:00
A U2.com-on megy a nagy kampány a U22 népszerűsítésére ebben az unalmas holtszezonban. Tavaly ősszel hirtelen felindulásból előfizettem a U2.com-on. Aki feliratkozik (kb 10000Ft) az kap egy speciális kiadványt, ez tavaly a U2 duals volt, ami nem túl érdekes lemez, előtte pedig az…..
U2 BLOG Koncertek ősszel 2012.06.30 23:03:00
Idén ősszel végre hazánkba látogat a Keane. A blog által is istenített bandát végre élőben is láthatjuk. A csapat első fellépése lesz Magyarországon, a Strangeland lemezüket turnéztatják, érdemes lesz a Pecsába kimenni október 30-án. Július 6. péntektől árulják a jegyeket…..
Sziasztok A.Dalton vagyok. Ha akarnám, mondhatnám azt magamról, hogy tapasztalt blogger vagyok, mivel 2 blogot is indítottam, azonban csak az egyik aktív jelenleg is (igaz ritkán kap új bejegyzést), viszont lassan 3 éve indítottam és sikerült pár jó kalandot megélnem általa, illetve…..
  A beharangozó már megvolt korábban itt a blogon, most elérkezett a lemezbemutató ideje is. Két, U2 rajongók által is szeretett zenekar, az egyik keresi korábbi Énjét, a másik szeretné megtartani, fejleszteni identitását, kérdés sikerül-e nekik? Kezdjünk a…..
U2 BLOG U22 Bonus Track!!! 2012.05.16 23:22:00
Mostanában sűrűbben látogatom a U2.com-ot. Többek között a U22 megjelenése miatt. Az első U2 koncertemen mindössze 3 éve voltam (novice u2 fan). És mint ilyen, a u2 360 turné volt a legnagyobb hatással rám. Fantasztikus élményeket szereztem a turné során. Szóval ma elérhetővé…..
Fényévekkel jobb élőben, mint az albumon. Itt annyira különlegesen szól, és benne van a rockandroll, a lemezen pedig csak a stúdióban lecsupaszított sterilizált malacot kapunk cserébe. Nálam több jelentéssel is bír a dal, a mai csak annyi, hogy: "days days run away like horses…..
U2 BLOG Jó ez az új Snow Patrol 2012.04.21 23:02:00
Találkozunk a VOLT-on!  ..
U2 BLOG Nap dala 2012.04.02 21:15:00
Vanessa Carlton és 'A Thousand Miles' című dala. A lány nagy tehetségként robbant be ezzel a dallal 2002-ben, végül betagozódott a One Hit Wonder-ek népes táborába. A dal Grammy jelölést kapott az év dalára, végül azt Norah Jones kapta meg... Vanessa legnagyobb sikerét ezzel az…..
Ezt is megértük. Magyar dal bukik elő a blogon. A Hangmás zenekar legújabb albumát az arcunkba tolja az alternatív zenei média hazánkban, ezért Én sem tudtam megkerülni. Egyébként nem akartam megszerezni a lemezt, csak a folyamatos figyelemfelkeltés és a hatásos borító együttes…..
A. Dalton 2012.03.26 11:59:43
Gyönyörű változat, 20 év után sem lehet ennél kifejezőbben előadni ezt a dalt..