Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergő bá'

1 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választási kampányban az MSZP elővette azt a fegyvert, amihez még annyira nem vagyunk hozzászokva: direktbe támadta meg a Fideszt, mégpedig negatív kampánnyal.Volt már ilyen persze, itt is - ott is, de ez a mostani talán azért különleges, mert emlékeim szerint ennyire direkt…..
Sziasztok! Végül sikeresen megérkeztem a táborba bár meg kell hogy mondjam nem volt akadálymentes. Miután Párizsban felébredtünk nem sok időnk volt megreggelizni, mert menni kellett a reptérre. Elvileg úgy indult volna gép hogy mikor New Yorkba érünk  van 3 és fél óránk…..
Röviden: A könyv nettó 295 oldal, ami elsőre talán ijesztően hat, de ha belelapoz az ember  rájön, hogy valójában egy nagyon is olvasmányos könyvet tart a kezében. Részben tankönyvről van szó, hiszen egyetemeken az üzleti szakos hallgatóknak kötelező olvasmány. A könyv…..
Miközben a Google hullámzik, a FaceBook hazai világuralomra tör és az Iwiw apró és bizonytalan lépésekkel igyekszik kibővíteni a telefonkönyv-szerű szolgáltatásait, senki nem beszélt a "kis második hazai"-ról, a MyVip.hu-ról.Pedig a MyVip.hu sem piskóta, van ott 2,6…..
HeyHey!Eloszor is szeretnek valaszolni Molnar Gergonek, aki olvassa a blogomat es volt nehany kerdese, amire meg mindig nem baslaszoltam. A szervezet ami intezte a dolgot az a www.campleaders.com. Ha majd jelentkezel add meg a  nevem, mert kapok kis jutalmat, valami 25%.:D Koltopenz... A…..
Olvasónk helyzetjelentése a martonvásári vonatról. Ingyér szauna, némi ájulási ingerrel. "Isten hozott nálam öcsém ez a való világ...." (A szerkesztő spec ma 180 km távon rendezett versenyizzadást a műbőr ülésen utastársaival, manuál klíma be, allergia roham…..
Következő Levélírónk, elmondása szerint, az extrém helyzetek megszállottja: ha buli van, habozás nélkül beveti magát, és nincs kegyelem a gyengébb nemnek. Ezúttal egy idegen lagzira osont be, és rokonnak adta ki magát.   Egyszer elmentünk a haverokkal öltönyösen bulizni.…..
Appleblog Fotózz a laptoppal 2009.08.15 08:36:00
Greg-0 küldte nekem ezt a képet. Fogalmam sincs, ki ez a Jackson-hasonmás az előtérben, vagy hogy mit vigyorog középen rózsaszín ingben az ál-Samuel L. Jackson (két Jackson-másolat egyetlen képen!), de azt tudom, hogy nagy tömegben a MacBook Pro iSight-ját használni fotózásra a…..
Gergő bá' 2009.08.15 14:25:11
Gergő bá' 2009.08.15 14:27:52
Lassan azért kiderül, hogy a web 2.0-nak nevezett "moder internet", vagyis a közösségi szolgáltatások által határolt időszak mégsem annyira aranybánya a marketingnek.Egészen pontosan: a hagyományos marketingnek. Ugyanis a hagyományos marketing egyirányú valami. A…..
Gergő bá' 2009.08.15 14:22:59
@Bambano: mindenki web2-nek hívja jelenséget. azért mert te nem fogadod el, attól még így van :)
masszázsblog A szagom buktatott le 2009.08.13 09:02:00
Az igazán profi masszőrlányok kínosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak semmilyen szagnyomot a vendégükön: nem parfümfelhőben várják, semleges tusfürdőket tesznek a kád szélére és illatmentes anyagokkal kenegetik. Ezzel együtt előfordulatnak balesetek is, jó hogy elsősorban a…..
Bár számos nyereményakciót reklámoznak a magyar cégek képviselői is a Twitteren, eleddig nem volt olyan kezdeményezés, mely komolyan figyelembe vette volna a Twitter vírusmarketing-erejét. Pontosabban utóbb egy magyar iPhone alkalmazásfejlesztő (tehát nem egy pr-os és nem is egy…..
Néhány hónappal ezelőtt vásároltam magamnak egy netbookot. A címben említettre jutott a válsztás mégpedig a megfelelő billentyű méret miatt, illetve a nagyobb képernyő is sokat jelentett. Jó igaz az a 10" sem olyan nagy, de mégis több mint a 7, ami a konkurens lett volna…..
Szeretek vitatkozni. A vita jellemzően elő tudja segíteni egy-egy probléma megoldását, tisztázni tudja az álláspontokat, és még valamire képes: információ szerzésre. Ha vitatkozunk, hajlamosak vagyunk az érvelésünket példákkal, tanult ismereteinkkel alátámasztani, így egyre…..
Elképzelésem nincs, hogy hogyan jutnak el odáig értelmes fiatal programozók, hogy ők márpedig jobb keresőt fognak csinálni, mint a Google. Annyi szép és érdekes és sikerrel kecsegtető területe van a webes fejlesztéseknek, hogy az már szemet gyönyörködtető. Miért…..
Talán a legnagyobb tévhit a tanácsadás esetében az, hogy a tanácsadónak jobban kell ismernie a partnerének az iparágát és a munkáját, hogy így adjon tanácsot. Tanácsadóként nagyon hamar megtanulja az ember, hogy az adott területet a legjobban az ügyfél ismeri, hiszen ő él…..
Gergő bá' 2009.08.11 22:07:18
@Mária: Viszont én, mint lelkes, amatőr marketing hallgató úgy gondolom a konzerv guruktól is lehet tanulni. Ha mást nem konzerv értékesítést. :)
...szociológusok leborulnak.És tanulnak. Jó sokat tanulnak.Érdekes megfigyelni, hogy a valamitől olvasottá váló bejegyzések utáni kommentek milyen mértékben tudnak elkanászodni. Egyrészt jól látszik, hogy sok hozzászóló csak egy ajánlóra vagy a címre - esetleg egy kiragadott…..
A napokban felkerült a Gigabyte weboldalára elkövetkezendő legújabb vékony netbookjuk, a ThinNote S1024, ami egyik különlegessége a HSDPA-felszereltség. A szokásos Atom N270es processzor hajtja 1,6 Ghz-en, 1 GB memóriát és 60/80GB tárhelyet raknak bele. 10,1" képernyővel…..
Régóta kerestem már egy profi programot a telefonomhoz, amivel irányíthatom a számítógépet. Találtam is, de persze soha semmi se tökéletes, mindig a jobbat és újabbat keressük. :) Rábukkantam egy szoftverre, aminek a neve Salling Clicker és nem csak Bluetooth-on, hanem WiFi-n…..
Mobil Teszt Nokia 5630 teszt 2009.06.18 19:31:00
Forrás: www.mobilarena.hu Nokia 5630 - szoftveres csoda A finnek zenetelefonja egy új széria előszele: harmadik generációs FP2-es Symbian S60 rendszer, hatalmas tudás, elérhető áron. Bevezető, csomagolás Már régóta tudni, hogy idővel a Symbian Series 60 át fogja venni a Nokia…..
 Rendkívül hosszú történet egy nyárról, egy szerelemről. Az élet iróniája, hogy nem én vagyok a blog rendszeres olvasója, hanem az akivel nemrég szakítottam, sőt a blogról is tőle hallottam először. Egyesek talán azt gondolják, hogy egyfajta revans, hogy itt írom le a…..
Apák napi posztunkban egy mindig hálás témával foglalkozunk: büszke futballista apákat kerestünk, akiknek fiaik is sikeresen terelik a pettyest. Forgatnunk kellett azonban ezt a sokszor lerágott csontot ahhoz, hogy találjunk rajta még néhány ízletes falatot: annak jártunk utána, kik…..
Nemrégiben ezeken az oldalakon azon sopánkodtunk, hogy milyen jó is lenne végre találni egy épkézláb és megbízható kapust, aki hosszú időre megoldást jelentene az angol válogatott egyre aggasztóbb kapusproblémájára. Meglepő, hiszen ez szinte soha nem volt így a múltban,…..
Gergő bá' 2009.06.22 10:08:26
Tim Burton Alice Csodaországban feldolgozására még várni kell sajnos jövő év márciusáig, néhány képet azonban már láthatunk ebből a bámulatos világból. Az első képen Johnny Depp látható, mint Bolondos Kalapos, a másodikon Anne Hathaway-t fedezhetjük fel, aki a Fehér…..