Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nor2

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gastro Loggia Profiterol golyók 2013.09.11 15:18:50
Égetett tészta: 15 dkg vaj 1.5 dl víz csipet só 15 dkg liszt 5 tojás A vajat, vizet, sót feltesszük főni. Amikor forr, beleszitáljuk a lisztet és serényen kevergetve addig főzzük, míg sisteregni kezd és elválik az edény falától. A tűzről levéve belekeverünk egy…..
Előre elnézést kérek a normálisan gondolkodó devizahitelesektől illetve mindazoktól, akik rendesen fizetik a hiteleiket, de nem tudok szó nélkül elmenni az ilyen-olyan devizahiteles pertársaságok mellett. A legtöbb ugyanis azt sem tudja mit akar, csak "történjen már valami!" alapon…..
Az a pilanat még odébb van, amikor hazánk rendőrsége nyugdíjazza az Octaviákat és Focusokat - hisz ez utóbbiak nem is olyan rég érkeztek az állományba - de most fordul elő először, hogy a hazai járőrkocsik egyikéről részletes másolat készül, az ORFK hozzájárulásával,…..
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
nor2 2011.04.14 11:53:13
@az igazi Sipi: Én szeretem olvasni a hozzászólásokat, mert némelyiken nevetek, némelyik elgondolkodtat, és némyelyik elszomorít. Az utolsót tapasztaltam @barbie83: hozzászólásán. De vannak ilyen emberek is. Ezt el kell fogadni. Én nem fitoktatom az ő hovatartozását, az az ő dolga, de hogy mindenkit 1 kalap alá von az elég egyszerű gondolkodásra vall.
nor2 2011.04.14 12:19:23
@barbie83: Mert te igen. Összeesküvés elméletek, világpusztulás, stb... Véletlen nem az LHC-ban dolgozol? Ott keresik a sötét anyagot. A világegyetem keletkezését. Sztem csak rosz napod van, de ne aggódj lesz jobb is! Sztem vagy spirituális beállítottságú ember vagy (Ami nem valószínű, mert azok másként nyilvánulnak meg, mint te) vagy szimplán itt tudod magad így kifejezni.
A Tv2 vetélkedőjének korábbi adásaiban akadt már pál olyan kérdés, amin elvitatkozgattunk a készítőkkel és a kommentelőkkel, mostani találatunk is hasonló kimenetellel kecsegtet. Történt ugyanis, hogy a március 1-i adásban két fiatalember (egyikük a testmodositas.blog.hu…..
nor2 2011.03.04 11:34:38
Az RBR-mérnök Adrian Newey megtervezte a versenyautók csúcsát, az X1-est, de csak a GT5 videójátékhoz. "Az eredmény borzongató, az X1 a kipróbált technológiák maximális kombinációja egyetlen dizájnban. Ez lenne a jövő, ha nem kötnének a szabályok. Már ma…..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
Vidám amerikai Homár-hírek reggelire, epigonunkról, a Consumeristről:Beperelte a United légitársaságot a nő, akit négy órán át hagytak aludni a gépen leszállás után. Külön klassz a sztoriban, hogy mindez egy egészen rövid, egy órás repülés után történt, a washingtoni…..
Beküldött intő következik megint, a szót át is adom Zsófinak. Ez az intő úgy keletkezett,hogy utolsó óránk volt a drága földrajz tanárnővel,akiről tudni kell,hogy rühellt engem,de ez az érzés kölcsönös volt ... A lényeg az,hogy folyton "kóstolgatott" engem,mert mindenáron azt akarta,hogy…..
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
nor2 2010.01.12 09:39:03
@Terrier:
Igen, adjuk el! Nem rossz 5let, mert akkor a Városvezetés nem mondhatja, hogy nem ad üzemeltetésre pénzt. Ha pedig nem fizet, nem megy elégségesen sem!
nor2 2010.01.12 09:54:10
@The Inconvenient Truth:
Gondolom nem vagy családos, nincs hiteled, és a felső 10000-be tartozol...
nor2 2010.01.12 09:59:25
@Grafithuszar:
Te is elhitted a 13%-ot??? Nem arról van szó, hanem a tavalyi juttatások elvételét, csonkítását akarják! Ezt akarják megakadályozni a szakszervezetek.
Sem a BKV felügyelőbizottsága, sem Kocsis István nem hozza nyilvánosságra, mivel tisztázta az MVM szállodaügyében játszott szerepét a BKV vezérigazgatója. A felügyelőbizottság szerint személyes adatokról van szó, amiket csak Kocsis tárhat a közvélemény elé, maga Kocsis…..