Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alba Fan Bcs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan az OB I.-es csapatok számának emelkedésében látják a magyar jégkorong fejlődésének egyik biztos útját. A jelenlegi hat csapat nem túl sok, de volt már ennél sokkal rosszabb is a helyzet. Debrecen évek óta többször és egyre komolyabban ígéri, 2011-ben elindítul a magyar…..
A Hannover Scorpions kapusa lesz Szuper Levente. A válogatott hokis sajtótájékoztatón ismertette szerződésének hátterét. Új csapata a német profibajnokságban, a DEL-ben a második helyen zárt az alapszakaszban, de a rájátszás elődöntőjében elbukott a DEG Metro Starsszal szemben.…..
Külföldön folytatja pályafutását Szuper Levente – írja a Nemzeti Sport. A válogatott és az Alba Volán 19 első számú kapusának leendő klubja még nem ismert. A lap szerint annyi biztos, hogy a kapus európai csapathoz szerződik, ami azért fontos, mert így a nemzeti…..
A Pittsburgh Penguins alaposan megünnepelte, hogy 17 év után ismét megnyerte az NHL-t. A csapat tulajdonosa, Mario Lemieux a pennsylvaniai Siwickleyben található birtokán vendégelte meg a csapatot és a sleppet. Érdekes képek szivárogtak ki a buliról. Az egyik legnépszerűbb szlovák…..
Alba Fan Bcs 2009.06.24 18:11:30
A Fejér Megyei Hírlapra hivatkozva jelezték olvasóink, Hegyi Ádám nem az Alba Volánban folytatja pályafutását. Sokan érdeklődtek, mi igaz ebből, végére jártunk. Megírjuk még, hogy mely három csapat vesz részt az Ocskay Gábor-emléktornán szeptemberben. A magát a válogatott…..