Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisruszki

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Megalázva érzi magát? Miért, mit kellett volna csinálnom, hagyni tovább a kis játékukat? Vidéken ilyesmiért vasvilla jár mindkét félnek” – néha egy meglesett SMS csúnyán lebuktathatja életed párját. Levélírónk rajtakapta a feleségét a haverjával. Azt javasolja a barátnak, hogy ne kerüljön többet a…..
Kisruszki 2011.11.08 22:55:07
Kisruszki 2011.11.08 23:05:49
@Picicsibe: látom valaki bilibe lógatja a kezét :-P, szerintem nyugodtan rendezhetünk egy közvélemény kutatást hányan jártak el eszerint :-) meglepődnék ha 100 emberből max. 5 beismerné
Kisruszki 2011.11.08 23:14:24
@Picicsibe: a max 5-ben én is, mert nekem meg sokkal könnyebb azt mondani, hogy nem megy, mint hónapokig hazudozni, de igen a nagy többségnek meg sokkal könnyebb hazudni, nem vagyunk egyformák
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
A 16%-os egykulcsos adó bejelentése után már pontosan lehetett látni, hogy bizony a bruttó 300 ezer forint alatt kereső gyermektelen munkavállalók rosszabbul fognak járni. Nem csak mi, hanem rengetegen mondták, hogy ez így azért nem egészen fair ... De a Fidesz leszarta lepöccintette…..
Kisruszki 2011.02.23 07:57:07
volvo6067

Úgy van ahogy írod. Több hozzászólásodat is elolvasva. A Fidesz sem volt semmi az elmúlt pár évben, ezt is tudja mindenki. Tény h. Viktor jót akar, de valahogy mindig elb@...k. A kommunikációjukról nem is beszélve. Ami tény, hogy faszságokat beszélnek, na meg persze mellé. Bérek. Mindenkinek az fáj a legjobban ha a zsebében kotorásznak. Nekem is, neked is. Nagyon nagy hiba volt ezt így kihozni, hogy nem számoltak utána. Utólag ezt erőszakosan kompenzálni még pár száz ezer szavazat mínusz. Azt meg én hadd döntsem el, hogy tudok-e adni béremelést vagy sem, nem pedig Rogán fiam mondja már meg mi a tuti. Szerintem már megérett ez a nép, meg-meg is érdemelné h. akár Viktor akár valaki más kiálljon és azt mondja. Innentől kezdve nem dakota nyelven beszélünk, hanem megmondjuk a frankót pl. hogy szarból várat építeni nem igen lehet ezért nem lesz mindenkinek jó. Azt sem ártana elmondani h. nem lehet mindenkinek minden ingyen mert egy ilyen kis ország nem engedheti meg magának. MSZP most azt próbálja visszaadni amit 8 éven át kaptak, de álljanak már ki mindkét oldalon és mondják meg a frankót. Fidesz mondja azt, hogy elbasztuk, kapkodtunk, MSZP meg azt, hogy csináljuk a fesztivált, de ez sosem lesz, ezek csak politikusok.
Ááááá a Volán meg Máv dolgot ne is mond. Elkezdtem számolgatni az utazások alapján és azt kaptam h. a kedvezmények értéke cirka 120 Mrd Ft. Na erre varrjál gombot. Nem akarom bántani a nyugdíjasokat de van aki igénybe sem veszi és van aki meg csutkára kihasználja. Ezt én korlátoznám heti, havi vagy éves szinten egy utazási számot állapítanék meg, de ebből sem lesz semmi. NEM ENGEDHETI MEG MAGÁNAK AZ ORSZÁG!!! TETSZIK EZT HALLANI ODAFENT?
A Fidesz kormányra kerülése után már rögtön pontosított: 10 év alatt teremtünk egymillió munkahelyet. Tehát a 2011-es penzum 100 ezer állás teremtése lenne. No, de ezt, hogyan fogja megcsinálni a Fidesz? Elöljáróban annyit hadd mondjak el, hogy ügyes. Ahogy Rodolfo mondaná, csak…..
Megy a kormánypárti bréjnsztorming, oda meg vissza röpködnek a normális és a teljesen elmebeteg ötletek a határon túli magyarok szavazati jogáról. Látszik, hogy valamilyen módon szeretnék megadni nekik, de az is, hogy tartanak az ezzel járó ellenvéleményektől. Mert azt meglepő…..
Kisruszki 2011.01.24 14:32:03
1. Bárki bármit mond a határon túliak is magyarok. Itt volt az ideje, hogy megkapják a magyar állampolgárságot.
2.Bármennyire is elképzelhetetlen számotokra, hogy a kint élők ne látnák át mire megy ki ez az egész.
3. Itt lenne az ideje, hogy végre rájuk is magyarként tekintsünk és ne románozzuk meg szlovákozzuk azokat akiknek anyanyelve magyar és mindennél jobban vágytak arra, hogy újra ők is magyarok lehessenek.
4.Szavazati jog. Viktorunk nagyra törő terveket dédelget minden téren. Mi történik ha szavazati jogot kapnak. Szerintetek oda fogják rakni az x-et mert szerintem nem. Megosztó politikára nem fognak szavazni el sem mennek. Ha valakik ők tudják mi az összetartás, tisztában vannak minden nemű következményével ha oda szavaznak.
5. Szerintetek mekkora külpolitikai visszhangot fog generálni ez az egész?A mostani médiatörvény mizéria ahhoz képest hangyafasznyi lesz.Szógyártó Pétert meg a többi nagyágyút keresztben fogják lenyelni, sőt meg sem fognak tudni szólalni hetekig, mert akkora lesz a bénultság a nem várt reakciók miatt. Olyan szintű álomvilágban élnek amit két zsák fű napiszintű elszívása okoz.
6. Orbánunk és kormánya az elmúlt időszakban megmutatta, hogyan nem kell csinálni. Vannak felvetések amik jók de konkrét részletek semmi. A népet sem lehet a végtelenségig hülyíteni. Ha így halad a ciklus végére mehet a diliházba égész életére.
7. Kapjanak szavazati jogot a határon túliak, de akkor vegyék el attól az 1 milla ingyenélőtől aki csak szoc. segélyen él, nem hajlandó és nem tud beilleszkedni a társadalomba.
Úgy látszik T-Home-féle sávszélességaszály Észak-Pest megye nagyobb részét sújtja, mint azt korábban gondoltuk. AtticsiBácsi szerint is 5Mbit a legmagasabb elérhető internetes csomag még kábelnettel is: Csak megerősíteni tudom a pénteki posztot, azzal a kiegészítéssel, hogy…..
Információs társadalom, tudástranszfer, turbulensen változó környezet. Hangulattól függően hol a röhögéstől fulladozom, hol meg a hideg futkos a hátamon ezektől a kifejezésektől. A vállalatoknak azonban komolyan kell venniük - bármit is jelentsenek, és ennek szellemében a K+F,…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT. Kedves Munkahelyi Terror!Összefutottam egy régi ismerőssel, aki most egy nagy közüzemi szolgáltató telefonos…..
Következzen Tompi levele, a képek megtekintéséhez tessék kattintani! Sziasztok! Mellékelve küldöm a tv2 és jómagam közt lezajlott e-mail váltást. A jelentkezést február végén küldtem el, most kaptam rá elutasító választ. Munkahelyet azóta már sikerült szerezni, de az én…..
Kisruszki 2009.06.23 10:55:52
Csak egy példa, és témába is vág. Kb. egy éve egy szolgáltató cégnél dolgoztam és az ügyfélszolgálatra kerestünk embert szám szerint 4-et. Kolléganőmmel sikeresen megkaptuk a feladatot mert ugyebár az ügyfélszolgálat vezetője kicsit sem értett hozzá meg amúgy is az alapján választott volna, hogy ki szimpatikus neki és kivel tud jól elcseverészni a női faszságokról meg a folyamatban lévő pasi ügyeiről. Álláshirdetés feladva, számtalan önéletrajz, szűrés, személyes interjúk, tesztek, szituációs gyakorlatok, kiválasztás, majd bemutatjuk a leendő kollégát a vezetőnek. Egy hónapja ment ez így de senki nem volt neki szimpi, vagy mert a tesztek (sajnos kötelező volt íratni) sikerültek szarul vagy mert neki nem volt szimpatikus. Kolléganőm és már a hajunkat téptük, mert ugyebár ezzel ment el minden időnk és emellett dolgozni is kellett más területen, meg élni is szerettünk volna. Anyádat fogsz te minket szopatni, akiről tudtuk és sejtettük, hogy szimpatikus de tesztek szarul sikerültek kicsit feltúrbóztuk, és lám máris megfelelt az emberünk.
Tanúság? Nem tudom nem érzem, hogy hibáztam vagy a kolléganő hibázott volna, szakmai és emberi szempontok alapján a lehető legjobb embereket választottuk, az már mellékes, hogy utólag aki mégsem volt neki szimpi azt kirúgta ez az egészben a gusztustalan.

No de más:

Az, hogy egy cégnek nincs automata válaszlevélküldője nem jelent még semmit. Én is egyesével küldtem ki a válaszokat és lehet, hogy két napig tartott de mivel megtisztelt, hogy eljött én is megtiszteltem azzal, hogy válaszolok. Minden csak hozzáállás kérdése.