Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KGeri488

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtuk, hogy ezek nem az emberszeretetükről híresek, de ez már túllő a célon :( Küldte: Patrik  ..
KGeri488 2011.01.16 18:51:43
Jól van, jól van... Gyerekes disznók vagyunk mind, de leginkább "ZalyBarzini", mert ő készítette ;) Az utóbbi hetekben elkezdtem játszani az új Brothers in Arms résszel.Meguntam,és búcsúzóul megdobtam a barátaimat egy gránáttal,akik erre heves és félreérthető…..
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..
KGeri488 2010.06.01 17:54:57
Jajj... mint egy matek óra... beszél, beszél mi meg nem értünk semmit -.-.
Most hasonlítsátok össze ezzel:
www.youtube.com/watch?v=U66hlosJK1I
Utóbbiban alig várod, hogy játszhass előbbiben elmegy a kedved az élettől xD. Egy ilyen intrót power pointtal össze lehet dobni. (jó mondjuk gondolom korbeli különbség van a 2 videó között, de akkor is, ha ilyen sz*r intrót csinálnak legalább ne tegyék bele a "játékba"...)
Ha épp nem lenne periszkóp a kéznél, Nyújtsd ki a nyakad és úgy nézzél    Küldte: MrBen..
Ahogyan korábban említettem, kipróbáltam a játékot egérrel is és annyira nem meglepő, hogy így pofonegyszerű az egész. Szinte már nagy szám, ha eltalálnak. Legfeljebb akkor lőnek le, amikor nem látod a gengsztert, ugyanis van, hogy takarásból(!) lő, pl egy virág mögül.…..
Ahogy írtam twitteren, ma már harmadszorra töltöm fel (3x2 óra) a különkiadást, de ez vár.   Külön arconcsapás, hogy EZT bezzeg fel tudtam tölteni. Imádom :) Pár óra múlva még egyszer megpróbálom, ha akkor sem jutnék sehová, akkor részemről mára ennyi és boldog…..
KGeri488 2010.01.01 14:33:50
@FearItself: kösz! ezazzz! ugye tesóm nem tudja kitúrni a lelketlen testeket???
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.11.23 23:23:24
Novemberben még elindul az új nyereményjáték. Szerintem benne van a pakliban, hogy ez lesz az eddigi legviccesebb. Igaz, ebbe is kell majd azért munkát fektetni. Ne siessétek el. Kell hozzá egy jó ötlet és némi videószerkesztési tapasztalat. A következő alany meg a "Mutasd…..
Örökös küzdelem, az örökös kérdésekkel. Anélkül, hogy bárkit is meg szeretnék sérteni, ritka hülyén érzem magam, hogy válaszolgatok ugyanazokra a kérdésekre újra meg újra, meg újra (...), holott a levélíró 5, maximum 15 mp alatt megtalálhatná a választ a kérdésére.…..
KGeri488 2009.11.09 14:13:09
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
buldi53 küldte következő videót, ahol a készítő a GTA 4-ben részeg disznókat küldött át az autópályán. Mindez elég mulatságosan néz ki és a videó végén (3:44) egy ismerős serleg is beköszön ;) Új videó folyamatban, jövő hét első felében szerintem kinn lesz …..
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
KGeri488 2009.10.02 21:00:38
Este fenn lesz a "Mesterlövész: Újratöltve" videóm. Kicsit hallani, hogy új a mikrofon, mert mintha tompább volna a hang, de nem vészes.Kicsit irányt változtattam, ami a bemutatott jeleneteket illeti, ugyanis először csak azt akartam bemutatni, ami itt a blogon még nem…..
Úgyebár készül az új videó és egy jelenethez újra átböngésztem a játék mappáit, ugyanis azt már a Football Generation videó óta tudom, hogy szépen elérhető az összes párbeszéd a játékból. Teljes megdöbbenésemre találtam igen bizarr dolgokat. Hogy angolul van, még…..
-Tipe- küldte el ezt a videót, ahol a készítők valamit összekutyultak A Crysis az egyik kedvenc játékom, már párszor végig is vittem, de ezzel még nem találkoztam. Lehet hogy a játék fizikáját írták el valahol, mert ha erő módban neki megyünk valaminek akkor az eldől,…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.08.10 11:06:19
Úgy néz ki, sikerült megtalálnom az új alanyt, amely magyar játék és egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik... Ilyet sem láttam még. Úgy kb egy hónap múlva lesz majd egy új nyereményjáték, ahol a kreatív emberekre számítok. Valamint később lesz majd egy másik is, oda is…..
Azt már megtanultam, hogy Hollywood a hatás kedvéért az elvileg helyes orrról átállt a szájra, de lehet, hogy ez lesz az új nyerő praktika?Lockie vagyok. Az imént egy elég érdekes jelent játszódott le a GTA4 emben egy elgázolt embert a mentős a képen látható módon próbálta…..
Ezt nevezem. Szeretem, ha ilyeneket kapok e-mailen! :) Elég szép screeneket sikerült kilopnom a Mount & Blade - ből, melyen az egyik katonám igen érdekes pózban ért földet várvédelemkor, ne hagyhattam ki ezt a kis poént! Somesz - gamedroid.hu ..
Aki nem tudná, miről van szó, a HEAT: Episode 1 videóimban neveztem el narancssárga emendemnek azokat a kis vakarcs lényeket, akik inkább szánalmasak, mint félelmetesek. Sikerük azóta töretlen, Ádám (alias Cyrax) készített újra egy videót róluk. Nem akarom lelőni a poént,…..
KGeri488 2009.06.29 12:38:44
Akhy nevű kommentelőm a múltkori unfair kvízkérdés ellenére folytatta a menedzserkedést és az előzőnél jóval lényegesebb furcsaságokat talált. Kattintsatok a képekre, aztán katt legnagyobb méretre. Sajnos teljes nagyságban nem fér el itt a blogon. Régebben küldtem be egy…..