Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbking

0 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabó László Hófal 2013.03.17 17:16:07
Igazából azért vágtam bele, mert kicsit szánalmasnak éreztem, ahogy morgok azon, milyen bénák azok, akiknek segítenük kellene a hóban szorultakon. Nem akartam fűtőtest-széli Firefox lovag lenni, akinek az aktuális véleménye a hóviharról meg a mentésről azon múlik, hogy milyen…..
  Mitől lehet világhírű Budapest? Mondjuk a fürdőitől - szerencsére úgy tűnik, történnek lépések a helyreállításukra. Mondjuk a romkocsmáiról - sajnos úgy tűnik, történnek lépések a tönkretételükre. Pedig mindezeken kívül van egy olyan egyedülálló kincse is, amivel…..
bbking 2013.01.15 14:45:27
Budapest, csakúgy, mint a zsúfolt nagyvárosok többsége zöldhiányban szenved, főleg a legsűrűbben lakott belvárosi részeket tekintve. Ezekben a kerületekben minden fa, minden talpalatnyi fű kincsnek számít, még értékesebbek azok a placcok, ahol le is lehet ülni egy szusszanásra,…..
Félidejéhez érkezett a II. Orbán-kormány. Az elmúlt két év során, a Ténytár igyekezett feldolgozni a kormányzati szereplők legfontosabb ígéreteit. Két esztendő elteltével, úgy látjuk, itt az ideje, hogy vessünk egy pillantást arra, miként teljesít a Nemzeti Együttműködés…..
B-oldal 1991 és a zene 2012.01.11 07:20:00
Tiszta ciki, de hiába helyeztem magamra nyomást, az 1991-es év értékelését (zenei és filmes szempontok!) csak nem sűrítettem bele 2011-be. A tavalyi év végén, mikor az egyes hazai és külföldi zenei és filmes magazinokban elemezgették 2011 legjobb dalait és albumait,…..
Tegnap ismét ülésezett a Budapesti Önkormányzatok Szövetsége (BÖSZ). Ennek a testületnek tagja mind a 23 budapesti kerület, célja pedig a kerületek közti hatékony együttműködés kialakítása, valamint a helyi érdekek érvényesítése a mindenkori kormányzat felé. A mostani…..
forrás..
bbking 2011.09.02 09:23:35
E heti hirdetőnk az iKiegészítők.hu, akik több medencényi kiegészítőt kínálnak Macekhez, iPadekhez, iPodokhoz és iPhone-hoz. Nemrég adtak nekünk néhány tokot tesztelésre, és noha én pont néhány hónapja levettem az iPhone-omról a védőréteget azzal, hogy most már marad…..
Egyik kollégám küldte át nekem annak az appnak a linkjét, ami MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEM.Alapvetés: ha egy bizonyos bevételi szint fölött nem dokumentáljuk a költéseinket, a pénz észrevétlenül kifolyik a kezünkből. Amint többet keresünk a létminimumnál, hó végén keserűen…..
bbking 2011.07.14 12:54:35
@Magyarósi Csaba: Kösz, akkor még várok a következő frissítésre.
A Kiskörút felújítása a legjobbak közé tartozik: ahogy nő a fű, ahogy erősödnek a fák, úgy lesz egyre tisztább az a koncepció, ami teret csinált a korábbi aszfalttengerből. Ez a jó hír. A rossz az, hogy bunkó szemetelés is sokkal jobban láthatóvá válik. Amíg csak autóút…..
bbking 2011.06.22 11:04:09
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Lassan itt a személyi jövedelemadó bevallásának végső határideje, ilyenkor folyik a legkeményebben a kampány az 1 százalékunkért. Plakát, szórólapok, gyerekkel hazaküldött levelek, sokkoló vagy elgondolkodtató hirdetések, és 1% mindenhol. Tényleg rengeteg cég izé,…..
Először akkor gondolkoztam azon, hogy jó lenne megszállni egy budapesti hotelben, amikor megnyílt a Gresham. Persze gyorsan el is hessegettem magamtól a gondolatot, hát ki az a hülye, aki szállodába megy a saját városában? Én. Én vagyok az. A múlt héten ugyanis kísérleti jelleggel…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
A Rolling Stone magazin nemrég megkérdezte az olvasóit, melyek szerintük az 1980-as évek legjobb lemezei. Az eredmény nem túl meglepő, de azért pár dolgot a szerkesztőknek is meg kellett magyarázniuk: a Clash London Callingjának szereplése például vitatott, hiszen a lemez…..
15 év és hat lemez után idén feloszlik a Faithless. Ezt Maxi Jazz, a csapat mc-je jelentette be a hivatalos oldalukon. A zenekar úgy érzi, hogy elérték azt a pontot, ami után már nem érdemes folytatni, és persze köszönik a rajongóknak a csodálatos élményeket, amiket együtt éltek…..
bbking 2011.03.17 14:01:19
Kérem tisztelettel, ez is eljött. Hobo, talán a számmisztika bűvöletében (vasárnap tölti be a 66. életévét, a bandát pedig 33 évesnek mondják) úgy döntött, hogy az utóbbi években sok-sok tagcserével, nyűglődéssel működő Hobo Blues Band-et likvidálja. Nem látok a…..
Rengeteg érmet söpörtek be a magyar sportolók a világ egyik legkeményebb és legtechnikásabb küzdősportja, a Brazil Jiu Jitsu 2011-es Európa-bajnokságán Lisszabonban. Van mire büszkének lennünk! A full kontakt versenyszabályok szerint zajló földharcverseny komoly fizikai…..
Lehet a cím nem fedi le pontosan, miről is szeretnék most beszélni. Olyan dalokról, melyek egyenesen a lelkünkre hatnak. Előljáróban annyit: nem ezektől a daloktól indulunk el az éjszakába megőrülni, sőt lehet, olyan jó kedvünk sem lesz tőlük. Egyesek egyenesen szomorkásak…..
bbking 2011.01.26 10:26:35
magyarok:
Taurus: Zöld csillag
www.youtube.com/watch?v=JADo1EoMn2U
P.Box- A zöld a bíbor és a fekete www.youtube.com/watch?v=47lFII6TyxA
2 éve hallgattam először ezeket, de megragadtak.

Amúgy nem nagyon hallgatok ilyesféléket, talán a Depeche Mode mellett ezek jutnak eszembe:
Enigma - Return To Innocence www.youtube.com/watch?v=Rk_sAHh9s08
Seal - Kiss from a rose LIVE 2004 www.youtube.com/watch?v=BsaXDmObEB0
Steven Tyler beugrott Jimmy Fallon talkshowjába, és ha már ott volt, a műsorvezető társaságában lenyomta a Walk This Way című klasszikust, amihez a műsor házizenekara a The Roots szolgáltatta a zenét. És most tessék elképzelni Kóbor Jánost és Fábry Sándort, amint előadják az…..
bbking 2011.01.21 09:36:46
Biztos akad néhány név, akiről nem tudtál! Via  ..
bbking 2011.01.21 09:29:36
Egy hete - miután nyilvános lett, hogy Michael Douglas a gyógyulás útjára lépett - a B-oldal Facebook oldalán indult el a gondolkodás a színész legjobb filmjeiről. A színész Golden Globe díjátadón történő megjelenése után úgy gondoltam, az akkori ihletet felélesztem és…..
Az arc, aminek láttán még én is kifogyok a jelzőkből. Mint egy mumifikálódott alkoholista, drogos, himlős apacs indián, Áder János bajszával és egy topmodell hajával. Szóval gáz. Danny Los Angeles gettójában nevelkedett , és hamar börtönbe is került különböző droggal…..
B-oldal TOP10 halandzsa dal 2010.12.09 07:35:00
A Nekrológ blog álhalálhírekkel foglalkozik. Több neves vagy éppen hirhedt blogszemélyiség vagy éppen közéleti személyiség lelte már méltó halálát sorai között. Ezt a vendégposztot a Nekrológnak köszönhetjük, ezek szerint a temetéseken szokott lenni zene... A kilencvenes…..
Számomra a zenehallgatás, a zene élvezete, az egyet jelent a koncert látogatással. A bakelit és a CD, meg a többi csak laboratóriumi körülmények között készült lenyomat. Persze mivel többször be tudok tenni egy Chili lemezt a játékosba, mint ahányszor megnézhetem őket…..