Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabe80211g (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaba a Vidanet egyre csalódottabb ügyfele. Sem a cég ügyfélszolgálata, sem a vezetősége nem foglalkozik a panaszával, előbbi ráadásul teljesen hülyének is nézi minden alkalommal. Mi a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot ajánljuk.(Update: a poszt eredetije májusban jelent meg a…..
gabe80211g (törölt) 2009.06.29 15:11:42
@csaba1975:

Kérdéseim:

1. Te vagy egyedül az országban Csaba?
2. Móvári vagy?
3. nálad is voltak net és telefon hibák?

Ha nem a válasz mindegyik kérdésemre, akkor szerintem csak az van, hogy valaki ugyanazzal szop, mint te(Vidanetnél nem nehéz), aztán beirta a Homárnak. Ez neked miért probléma? Max akkor ha Vidanet alkalmazott vagy és nagyon ciki, hogy egyre több a gond a cégetekkel?
gabe80211g (törölt) 2009.06.29 16:06:24
@Nelson Mandula:

Mondjuk ebben van valami, amit írsz, de a probléma akkor is VALÓS, rengeteg a probléma a Vidanettel: műszakilag gyengék, az előfizetőhöz való hozzáállás egyenlő a nullával.

Én is szívtam velük mindhárom szolgáltatásuk tekintetében, aztán meguntam és váltottam, mert télleg egy nagy kalap 0 az egész cég.
Fantasztikus fordulatokat tartogat még a győri Kábelgate. Aki nem olvasta volna: Ádámot a helyi kábelszolgáltató műsorlopással gyanúsította, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyezett, mint amire előfizetett. Ádám azt mondja, ő…..
gabe80211g (törölt) 2009.06.26 02:19:55
@Megdobbent:

Onnan, hogy volt ez a levél, amit az itt megjelenő vidanetes valaki be is írt:

"Tisztelt Vidanet Zrt!
Bejelenteném, hogy a Győrben a Tihanyi Árpád út ...ben a negyedik emeleten lakik ...... Ádám, aki illetéktelenül a hármas csomagra átkötötte a szerződését miközbe csak egyes csomagja van. Ezt ő maga mondta el nekem és a házban bárkinek 5000Ftért átköti a kábeltévét olyan csomagra amilyenre csak akarja, többen a házban ezt meg is lépték úgy tudom. Bosszant, mert a mi családunk előfizetésünk díja böcsületesen van fizetve ők meg egyes, kettes csomagért illetéktelenül hármas csomagot fizetnek. Szerintem ez magukat is zavarja, úgyhogy jó lenne ha kivizsgálnák és példás büntetést kapna a személy!"

Ezt a feljelentést a Vidanet szerint egyik szomszéd írta, ahogy a sztoriból kiderül, viszont csak a Vidanetből valaki csinálhatta.
Azt ugye nem tudjuk, hogy Ádám lopja-e a kábeltévét, vagy nem, de abban egészen biztosak vagyunk, hogy egy szolgáltató nem kommunikálhat olyen portásstílusban az ügyfeleivel, ahogy a győri ViDaNet Zrt. teszi. Azaz megteheti, mint látjuk, de legalább több ezren vagy tízezren…..
gabe80211g (törölt) 2009.06.23 21:47:08
@nagytaho86:

A stílus maga az ember...

"a vidanet nem plombálja az úgynevezett csillagponti szekrényét"
az az ő baja, akkor meg ne nyavajogjon, ha valaki átköti az előfizetését.

"Figyú a ha vádaskodsz nem utólag kell a bizonyítékot bemutatni, hanem előre."
A szolgáltató ebben az esetben milyen bizonyítékot szolgáltatott?

"a buherátor kategóriában játszottál és van rábizonyítékok"
ebben az esetben valószinüleg én is Homárra írnék, tudva, hogy öt perc alatt úgyis lebukok. Jut eszembe, a szolgáltató hol írta ezt és hol bizonyította?
gabe80211g (törölt) 2009.06.23 21:56:51
@nagytaho86:

"Csak az a baj hogy zárt a szekrény"
kulcsa van az ügyfélnek? Ha nincs, és nincs megbuherálva a zár, akkor ők voltak trehányak.

"lesz erről jegyzőkönyv esetleg fénykép"
igen lefényképezik azt, hogy egy ZÁRT szekrényben elfelejtették lekötni 1-es szintre az ügyfelet. Sokat érnek majd vele.

"Hidd el nem ő az egyetlen aki kap ilyen levet a szolgáltatótól gondolom."
Lehet, de ha engem, mint becsületes, törvénytisztelő embert így meggyanúsítanának, én sem hagynám annyiban!