Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbi bloggerina

12 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha elfog a reménytelen szomorúság amiatt, hogy Magyarország kommunikációiparát nagy részben kreatívügynökségek és -díjak nélkül, grafikai stúdiókkal meg fejlesztőcégekkel is simán lehetne működtetni. Nincs semmi különös, csak a szokásos: már megint sikerült valamit…..
barbi bloggerina 2009.08.04 11:29:47
Nézegetem itt a dj-ket nap mint nap, olyan fura, ilyen bálványként értékelik őket, csajok sikítanak nekik, meg minden. Ez a Steve Lawler pl oltári szexi volt, mégis több volt  fiú a buliban, mint a csaj, ez alapvetően fura. Na mindegy szóval az jutott eszembe, hogy végig nézem a…..
(Na úgy döntöttem, hogy írok valami komolyabbat is, mert a fesztiválblogos nyertes sztori után kaptam hideget-meleget tőletek... XD) Szóval pénteken white party lesz, és izgulok rendesen, mert sosem voltam még ilyesmin! Azt hallottam, hogy a white party divat eredetileg a melegek…..
Na jó, csak a honey legjobb csajai, de tuti, hogy mi vagyunk az ország legjobb pultoscsajbandája. Sajna a Lipstickes bandáról nincs képem, de majd szerzek róluk is, mert ők se semmik :) Neveket, meg sztorikat nem fűznék hozzá:))) Először néhány közös kép: Még egy csoportos, a…..
Lányok/fiúk,eddigi legtöbb oldalletöltést produkáló posztunk, A közösségépítő oldalak után ismét visszakanyarodunk a témához. Na nem azért, mert annyira bulvárosodni szeretnénk vagy még több kattintásra vágynánk, de két kedves rajongónkat is megihlette az egyre divatosabb…..
Akik EFOTT jegyet nyertek!FesztiválszexHét év Hegyalján Lágy birkózás a porbanFasten your seatbelts pleaseFiúk, hányok, figyelem!Kocka és Túrós a Balaton SoundonMessze VOLTAlbínó néger egy szál puncibanGratulálunk a kedves perverz, alkoholista nyerteseinknek, ne feledjétek, az…..
barbi bloggerina 2009.07.10 21:37:26
No hát leírok egy tavalyi fesztiválsztorit, ha már idén dolgozom BS helyett, meg úgyis van ez a verseny. (Na ha ezt a vezetőség olvasná, biztos a fejemet venné érte, hogy a SOunról írok hihihi;)) Ha mi a Tücsivel nekivágunk az éjszakának, az már önmagában sztory, főleg, ha…..
Évente egyszer vitorlást bérlünk a négyen a gázművesektől, és egy hétig fel alá krúzolunk betépve, szétázva Kenesétől Keszthelyig. 2007 nyarán, a sound első napján Badacsonyról fújódtunk Siófok felé, Gabika - a kontroll freak, kisebbségi komplexusos milliárdosjelölt - és…..
barbi bloggerina 2009.07.09 17:50:55
Na, az van, hogy ez a fasz Kocka leokosított valami okostelefont, meg egy céges VIP-bérletet nekem egy dekoros vevőjétől, aki a baszom gigalufikat, meg óriásmolinókat tolja a Soundon, úgyhogy eltűnünk a hét további részére. De nagyon nem akarunk kihagyni benneteket, ráadásul a Tibi…..
Jajj, nem írtam már napok óta, kicsit nagy volt most a pergés. A vasárnapot gyakorlatilag átaludtam. Megint rengetegen voltak szombaton, most a Lipsticben dolgoztam, meg persze megint belecsúsztam egy hajnali berúgásba, aztán persze nem alvás, hanem strand, meg ilyenek. Nem is mondtam,…..
Ma kacsa napot tartunk.Kitti egy csodálatos kacsamentésről írt nekünk és küldött olyan cuki fotókat, hogy egészen elvagyunk gyengülve. Kitti, a kacsák nevében is köszönjük! "A Balatonfüredi Sundanceparkban a korábbi építkezés zaja miatt a kis tóból felköltözött a…..
Most jövök a parkból, lógtam még ilyen EÜ kiskönyvvel, meg hasonló hülyeségekkel, hogy bizonyítsam, nem vagyok tbc-s, meg semmi ilyesmi :)Aztán gondoltam lenézek a rádióstúdióba, megkérdezem Jutasi bácsit, hogy milyen volt a volt meg ilyenek. Erre azt látom, hogy a telejes…..
barbi bloggerina 2009.07.04 16:20:29
@labigabi: sajnos egyelőre nem tudom, de gondolom hamarosan meg fogom tudni :))) Majd jelzem, jóóóóóó? Pusziiii
Megkértem andit, hogy írjon már egy posztot erről a Chicaneről vagy kicsodáról, mert mindenki arról beszél még mindig, én meg végig be voltam zárva a Honeyba. Mondjuk Blackiék csapattak az éjjel rendesen, meg volt teltház is meg minden de azért ez a medencés party érdekesebb na.…..
Nem volt semmi a hétvége, most igazából nincs is idő megírni, majd holnap. Most csak annyit akartam, hogy egyes embereknek megdöbbentő élmény, hogy egy aquapark attól aquapark, hogy víz van benne XDTücsi nem jött le, de Andi átjött Alsóőrsről a Chicane-re. Szegény csajszi nagyon…..
Pultosbarbi Fürdőruha 2009 2009.06.27 12:50:00
Nincs könnyű dolga annak, aki meg akarja venni az idei fürdőruháját! Most nem is az árakról beszélek, hanem inkább a divatról... Kivágott? Egyvállas? Virágmintás? Állatmintás? Retró? Szerintetek én tudok dönteni?! :)) Itt vannak először is virágmintás bikinik. Nekem nagyon…..
Pultosbarbi Strandlabdaaaaaa XD 2009.06.25 12:13:00
Úúúúú, annyit strandlabdáztunk pici koromban a Fertőtóban! Aztán meg egy idő után már apa nem nagyon akart beengedni mert hogy szar a víz, ami igaz, de akkor is... Meg Rusztra is átjártunk néha Tücsivel, még a biciklivel is! Ott van a tóparton, de nincs strand, van viszont…..
Pultosbarbi Éljen a telitalp! 2009.06.24 12:14:00
Cipők... Mint minden rendes nő, nyilván imádom a cipőket! Tűsarok forever. Az van, hogy elképesztő mennyit dob a ember lábán egy jó tűsarok, nyújtja a vádlit, hosszítja a lábat, nőiessé teszi a járást. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb férfi ismerősöm cipőfetisiszta,…..
Pultosbarbi Elkezdődött a nyár 2009.05.21 16:49:00
Túl vagyunk a nyitáson. Hát nem semmi izgalom volt, így rögtön az elején. Dolgoztunk a 3 klubban vagy 30-an, senki nem tudta senkinek a nevét, se a számát. Ki hol áll, hol a vécé, hol a mérce, mennyibe kerül és hol van a Bacardi, elfogyott a Gin, kitől kell kérni,…..