Regisztráció Blogot indítok
Adatok
THX1138

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      "Az összes pozitív esetszámhoz képest a kórházban ápoltaknak az aránya növekszik - mondta Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs szerdai tájékoztatóján. "     De vajon miért? M lehet ennek az oka? Képzeljük el, kedves tiszti főorvosasszony, hogy maximálisan hatszáz embert…..
THX1138 2020.10.01 12:00:14
@incze: remek meglátás.
Részemről még ennyit tudok hozzátenni (már napok óta motoszkál bennem), kösz Douglas Adams: ".E nap kedvéért szánta el magát arra, hogy induljon az elnökválasztáson, bár döntése a megdöbbenés hullámait keltette mindenütt a Birodalmi Galaxisban: Zaphod Beeblebrox? Elnökké? Tán csak nem Zaphod Beeblebrox? Tán csak nem Elnökké? Többen csattanós bizonyítékát látták ebben annak, hogy a teremtés, már amennyire megismerhető, teljesen megbolondult. (...) Az Elnök csupán jelképes figura, aki az égvilágon semmiféle hatalmat nem gyakorol. Tényleg a kormány választja, de a legfőbb követelmény, melynek eleget kell tennie, nem a vezetői rátermettség, hanem a finoman mérlegelt közbotrány. Emiatt az Elnök mindig ellentmondásos személyiség, egyszerre tenyérbemászó és elbájoló. Nem az a feladata, hogy gyakorolja a hatalmat,hanem hogy elterelje róla a figyelmet.E szempontok alapján Zaphod Beeblebrox egyike a Galaxis legsikeresebb elnökeinek: tíz elnöki évéből kettőt már börtönben töltött csalásért."
illetve még ennyi kiegészítés: "...ha egyszer Zaphod Beeblebrox bejelenti, hogy indul az elnökválasztáson, akkor a dolog többé-kevésbé el is dőlt: Zaphod ideális töltelékaz Elnök posztjára. Csupán azt nem értették, hogy Zaphod miért vállalja."
Ez utóbbi kérdés bennem is megfogalmazódott, de megmaradt költőinek.
        Viktor Gyozovics Orban miniszterelnök úr családi rádiója, ami  sajnos még mindig a Ľudovít Košút nevű liberálzsidó felforgató nevét viseli, ószláv nyelven készített interjút Vidnyánszky protopópával. Azért ószlávul, mert ennek még oroszul sincs értelme, csak a   Zakarpatszka Oblaszty …..
THX1138 2020.08.17 13:24:18
@látjátok feleim szümtükkel: "@látjátok Miért csak anyám? Anyám-apám is lehet.
Nem szabad diszkriminálni!:)"
A diszkrimináció-mentesség ócska liberális trükk, ne dőlj be neki! Csak semmi PC! :) Nem olyan házból származom én, nálunk komoly hagyományai vannak a nők elnyomásáának, ezért az "anyám!", így! (bocs, mama!)
A baloldal üdvöskéi c. sorozatunk első részében Gyurcsány Ferenccel foglalkoztunk, és a mai részben is vele foglalkozunk: elkezdjük megnézni, milyen volt az ő kormányzása. Kevesen mondhatják el magukról, hogy úgy birtokolták a magyar miniszterelnöki széket, hogy nem volt hozzá…..
125 éve született a világ egyik legnépszerűbb és legjobb krimiszerzője, aki úgy nyilatkozott,hogy számára is meglepő és hihetetlen volt, milyen híressé vált. Lenyűgözőnek tartom Agatha Christie munkásságát. A regényeit pedig egyszerűen képtelenség megunni. Nővérével és bátyjával együtt már…..
Avagy milyen az, amikor a szülő egy évvel korábban kezd intézkedni, de valahogy mégsem ébred időben. Vagy fel sem lehet ébredni ebből a lidérces álomból? Ezt a történetet István osztotta meg velünk. Diagnózis megvan. Felülvizsgálat évente. MÁK-kártya * igénylés évente.…..
A Felsőtárkány (például) egy éve betiltott ál-bróker céget hirdet, 2011 óta százmilliókat kapott sportfejlesztésre, négy kiemelt utánpótlás csapata meg idén 76 meccsen 845 gólt. A főszponzor előzetesben, a futballklub máig egy piramisjáték nevét viseli, a százmilliós pályaberuházás keretében,…..