Regisztráció Blogot indítok
Adatok
watch-man

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Horváth országban, Brac-szigetén, közvetlen tengerparti, mediterrán hangulatú, luxus üdülő komplexumban,2 személyes apartman üdülési joga kedvező áron eladó ill. bérelhető! A jog megvásárlásával egy exkluzív clubtagság is jár, mely lehetőséget biztosít arra,…..
                      A 13 ezer lakosú, szőlők és olajfák szigetének is nevezett Brač Dalmácia legnagyobb szigete.Itt található a legmagasabb csúcs az Adriai-tengeren lévő…..
Óra csak neked! Tissot 2009.06.22 23:43:49
Tissot              / 21.000,-Az óra automata szerkezetű. Természetesen a segédszámlapok is működnek, nem csak dísz. A számlapon dátumkijelzés található. A mutatók a sötétben fluoreszkálnak. A számlapon, illetve az óra hátoldalán is szerepel a…..
Vacheron Constantin - Geneve        / 23 000 FtAz óra automata. Természetesen a segédszámlapok is működnek, nem csak dísz. A csaton, a felhúzón, a számlapon, illetve az óra hátoldalán is szerepel a márkajelzés! A tok rozsdamentes acélból, a szíj pedig barna…..
Óra csak neked! TagHeuer - Monaco 2009.06.22 23:39:14
TagHeuer - Monaco       / 23.000 FtAz óra automata. Természetesen a segédszámlap is működik, hiszen az a másodpercmutató!!! A számlapon, a 3-as helyén dátumkijelzés található. A csaton, a felhúzón, a tokon, a bújtatókon, a szíjon és a számlapon, illetve az óra…..
Óra csak neked! Longines 2009.06.22 23:36:42
Longines      / 21000 FtAz óra automata szerkezetű. Természetesen a segédszámlapok is működnek, nem csak dísz. A számlapon dátumkijelzés található. A mutatók a sötétben fluoreszkálnak. A csaton, a felhúzón, a számlapon, illetve az óra hátoldalán is…..
Óra csak neked! Longines 2009.06.22 23:33:33
Longines              / 21.000 FtAz óra automata szerkezetű. Természetesen a segédszámlapok is működnek, nem csak dísz. A számlapon dátumkijelzés található. A mutatók a sötétben fluoreszkálnak. A csaton, a felhúzón, a számlapon, illetve az óra…..
Óra csak neked! Cartier 2009.06.22 23:31:00
Cartier                / 12.000 FtAz óra quartz szerkezetű. A csaton, a szíjon, a számlapon, illetve az óra hátoldalán is megtalálható a márkajelzés! A tok rozsdamentes acélból, a szíj pedig bőrből van. ..
Panerai Luminor - Luminor Marina    / 23.000 FtAz óra automata. Természetesen a segédszámlapok is működnek, nem csak dísz. A mutatók a sötétben fluoreszkálnak. A csaton, a számlapon, illetve az óra hátoldalán is szerepel a márkajelzés! A tok rozsdamentes acélból, a szíj…..
Patek Philippe - Geneve    / 23 000 FtAz óra automata szerkezetű. A csaton, a szíjon, a felhúzón, a számlap elején, illetve az óra hátoldalán is szerepel a márkajelzés, ráadásul még sorszámozott is. Karc-ujjlenyomat-kopásmentes. Természetesen a segédszámlapok is…..
Patek Philippe - Grand        / 23.000 FtAz óra automata szerkezetű. A csaton, a szíjon, a felhúzón, a számlap elején, illetve az óra hátoldalán is szerepel a márkajelzés. Karc-ujjlenyomat-kopásmentes. Természetesen a segédszámlapok (hónap, hét napjai,24 órás…..
Omega - Seamaster 007    / 19.000 FtAz óra automata szerkezetű. Természetesen a segédszámlapok is működnek, nem csak dísz. A számlapon dátumkijelzés található. A mutatók a sötétben fluoreszkálnak. A számlapon, a felhúzón, a csaton, illetve az óra hátoldalán…..
Breitling -Navitimer Heritage   /19.000 FtAz óra automata. Természetesen a segédszámlapok is működnek, nem csak dísz. A mutatók a sötétben fluoreszkálnak. A csaton, a felhúzón, a számlapon, illetve az óra hátoldalán is szerepel a márkajelzés! A tok rozsdamentes acélból, a…..
Breitling- Breitling for Bentley Motors    / 19.000 FtAz óra automata szerkezetű. Természetesen a segédszámlapok is működnek, nem csak dísz. A számlapon dátumkijelzés található. A mutatók a sötétben fluoreszkálnak. A csaton, a felhúzón, a számlapon, illetve az óra…..
Rolex - GMT-Master II,   /19.000 Ft-Automata szerkezettel- -Márkajelzés mindenhol megtalálható (hátlap, felhúzó, csat, számlap, ráadásul még sorszámozott is) -A lünetta forgatható. -A 3-as helyén dátumkijelzés található. -A tok és a szíj is rozsdamentes…..
Óra csak neked! Rolex-Cellini 2009.06.22 22:56:13
Rolex- Cellini  /19.000 FtAz óra quartz szerkezetű. A csaton, a szíjon, a számlapon, illetve az óra hátoldalán is megtalálható a márkajelzés, ráadásul még sorszámozott is! Természetesen a segédszámlap is működik, nem csak dísz. A tok rozsdamentes acélból, a szíj pedig…..