Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axm

203 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kapitány bejelentkezik... Éééés nem sikerült nem hónapok múlva közzé tennem a következő bejegyzést sajnos. Ezért mindenkitől elnézést kérek. Elég sűrűek voltak az elmúlt hónapok, szóval nem nagyon maradt időm erre. (Tudom, a mondás szerint mindenkinek arra van ideje, amire szán, de ez…..
A Kapitány bejelentkezik... Csillagidő: 20160830 Ha minden jól megy, akkor hamarosan átköltözök egy másik bolygóra, már csak az utolsó simítások vannak hátra. Természetesen a naplót ott is folytatni fogom, nem kell aggódni. A hajómon egy kis karbantartás szükséges, de jelenleg remekül működik.…..
Novellblog Napi idézet 2016.06.20 12:10:09
"A sci-fi egy egzisztencialista metafora. Általa az emberi létről mondhatunk el történeteket.Isaac Asimov azt mondta, az egyéni sci-fi történetek talán triviálisnak tűnhetnek a vakok, a kritikusok és a filozófusok számára, de a sci-fi magja, a lényege kelleni fog a megváltásunkhoz, ha egyszer arra…..
A Kapitány bejelentkezik... Ma megfigyeltem, hogy a fecskék fraktál alakban repülnek. Ez ugyebár lehetetlen ennél fogva le is vontam a következtetést, hogy hamarosan nagy UFO jelenségnek lehetünk tanúi. No, ezt a gondolatot tovább fűzve arra is rájöttem, hogy én magam is egy ilyen…..
Elérkezettnek látom az időt, hogy újra nézzem/nézzük a sorozatot. :) A tovább után jöjjenek a részletek. Úgy gondoltam, hogy nem kell elsietni a dolgot, haladjunk csak komótosan, ezért azt tervezem, hogy egy héten két részt nézek meg, így kb. két és fél hónap alatt…..
A 3. évad utolsó részében Peter gyászbeszédet mond Olivia temetésén, de csak az elejét halljuk. A következő linken megnézhetitek, illetve meghallgathatjátok a gyászbeszédet teljes egészében, angolul: Videó megtekintése..
axm 2015.06.20 17:26:10
@fate24: Köszönöm, hogy jelezted. Már a fenti link is az angol videóra mutat. Amint időm engedi, készítek rá feliratot is. :)
Üdv Mindenkinek! Hosszas mérlegelés után arra jutottam, hogy itt az ideje dizájnt váltani. Apróbb módosítások még elképzelhetők, de nagyjából ez a végleges új kinézet. Remélem elnyeri a tetszéseteket. :)  A felső menüsorban a kiemelt kategóriákat találjátok, minden…..
A Kapitány bejelentkezik... Ez a bejegyzés már nagyon régóta íródik, és már csak nyomokban hasonlít a legelőször elmentett formájához. (Köszönhetően a szuper fejlett hajónapló szoftvernek és annak a ténynek, hogy mostanában elég sűrűn haladtam el nagy mágneses terek…..
Gyimóthy Gábor: Nyelvlecke (Firenze 1984. X. 12.) Egyik olaszóra sodrán,Ím a kérdés felmerült:Hogy milyen nyelv ez a magyar,Európába hogy került? Elmeséltem, ahogy tudtam,Mire képes a magyar.Elmondtam, hogy sok-sok rag van,S hogy némelyik mit takar, És a szókincsben mi rejlik,A…..
Novellblog Ismét egy idézet :D 2014.08.12 12:00:00
És akkor felmerül a kérdés, hogy amikor idézeteket mentettem le évekkel ezelőtt, miért nem írtam oda, hogy kitől vannak. Egy lehetséges és megbocsátható körülmény, ha már ott sem volt jelezve, ahol olvastam. :) ,,Ha szeretsz valakit, Meg ne bántsd soha. Mert lehet, hogy…..
... akkor miért hagynám abba a merevlemezemen talált idézetek megosztását. :D ,,Fontos, hogy megtanuld: NEM szerethet téged mindenki. Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek…..
Novellblog Újabb idézet 2014.08.05 05:00:00
Ismét egy korábban lementett idézetre bukkantam a gépemen, és sajnos megint nem tudom kitől származik, de nem véletlenül mentettem le mert még mindig tetszik. :) "Egy idő után megtanulod a finom különbségtételta kézfogás és az önfeladás között. És megtanulod, hogy a…..
Novellblog Téli történet... 2014.08.03 17:00:00
A lent olvasható történet 2011. január 10-én született, de ettől függetlenül úgy gondoltam megosztom. :)   Tél volt. A fák csupasz ágain, néhány fenn maradt levél didergett. Nagy pelyhekben hullott a tiszta, hűs, fehér hó. Egy piros ruhás kislány sétált az elhagyott utcán.…..
Sajnos nem jegyeztem fel, hogy kitől származik az idézet, és nem is emlékszem már rá, mert évekkel ezelőtt mentettem le magamnak, de örülök, hogy rábukkantam a gépemen és annak is, hogy ezt megfogalmazta, és a nehezebb időszakokban erőt meríthetek belőle. Egyúttal ezúton…..
Novellblog A múlt 2014.07.30 17:53:33
Mi elmúlt, a múlt.Ne keresd, hogy miért.A pillanat a jelenbe fúlt.Figyeld jól a célt.A jövendő feldúlt.Bármi jöhet még.De mi elmúlt, a múlt. ©axm..
Novellblog Pioneer One websorozat 2014.07.29 11:46:40
A sorozat teljes egészében a rajongók és nézők támogatásából készül. Az első évad teljesen elkészült 2011-ben (6 rész) és már folyik a gyűjtés a 2. évadra. Az első évad részei, illetve az egész első évad egyben legálisan és ingyenesen letölthetők innen vagy…..
Nagyításhoz katt a képre! Hivatalosan bejelentették a Star Wars 7 szereposztását:Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Kenny Baker visszatérnek, mellettük pedig Oscar Isaac, Adam Driver, John Boyega, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow és…..
Végre folytatják szinkronosan a Rejtélyt! A COOL TV-n lesz látható a 4. évad április 26-tól, 22:00 órai kezdettel. Információim szerint minden szinkronhang megmaradt.   További információ a sorozatról: Rejtély rajongói oldal..
Végre folytatják szinkronosan a Rejtélyt! A COOL TV-n lesz látható a 4. évad április 26-tól, 22:00 órai kezdettel. Információim szerint minden szinkronhang megmaradt.   ..
Novellblog Ne add fel soha 2014.03.06 01:06:58
Hogy nem lehet belőled akárki,azt mondhatja bárki.Figyelj a dolgodra,s ne add fel soha. Ne add fel soha,de ne légy ostoba.Álmaid elérheteds lehet szép életed.Lehet szép életed,küzdj és megélheted.Hiába mondja bárki,hogy nem lehet belőled akárki. ©axm..
Novellblog Nézem, ahogy... 2014.02.28 22:25:45
Nézem, ahogy autók suhannak elaz őszi szélben.Érzem, ahogy minden elmúlik,mi volt régen.Az idő felém vicsorítjavas fogát,s néma kedvvel rágja tovább, éltem tavaszát.Halkan fülembe súg a régmúltnyár,s a tél is itt van, csak a soráravár. Sárga levél némán hullik lea…..
Kevin Corrigan 1969. 03. 27-én született, New York-ban. 15 éves kora óta ír és színészkedik.  A Lee Strasberg Theatre and Film Institut-ban végzett. 17 éves korában szerepelt először filmben. Tapasztalt gitáros és több New York-i bandában játszott már. 2001-ben nősült meg, egy…..
Az RTL KLUB ugyan még mindig nem válaszolt, de azóta megkérdeztem az időközben Magyarországon is elindult FOX - Magyarország csatornát, hogy tervezik-e folytatni a Fringe-et. Tőlük ezt a választ kaptam:,,Egyelőre sajnos nincs információnk róla, hogy a közeljövőben adnánk ezt a…..
Novellblog Verselek 2014.01.24 17:00:00
Versek honába látogatok,hol szóból építhetsz várat,s rímek közül válogatokversnek valót egy párat. ©axm..