Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maxatee

116 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stockphoto blog Facebook :) 2011.08.22 21:33:00
FB.init("9b2772166ef396e76206481d8ca6ea69");stockphoto.blog.hu on Facebook..
Én is akarok ilyet! - kiáltottam amikor megláttam a videót és felnéztem a zöld falamra, amelyen nagy sárga kockák vannak (illetve máshol ugyanez inverz). Már nagyon régóta benne van az agyamban, hogy valamit kéne kezdeni a falaimmal. Valami nagyszabásút, nem csak szimplán lefesteni…..
Maxatee 2010.11.20 12:33:33
                                      Két pasi meg egy kicsi amerikai sorozat - 3. évad 1 darabban letölthető, letöltés után nem kell…..
atom 500 baleset 10 perc alatt 2009.12.10 10:45:00
Tegnap láttam egy videót a stipistop-on. Egy 10 perc 19 másodperces alkotásba van összesűrítve 500 autóbaleset. Különféle filmek azon jeleneteinek gyűjteménye, amelyekben rommá- vagy legalábbis széttörik az autókat. Sosem szerettem, amikor egy filmben szétzúzták az autókat,…..
Maxatee 2009.12.10 12:51:53
Még júliusban esett meg az esett, hogy Sándortalanítottak, azaz ellopták a biciklimet. Azóta már lett egy Fülöpöm, s persze nem merem a folyosón tartani, így a konyhában kapott helyet, a konvektor mellett. Itt van az ősz, itt van újra, Fülöp ácsorog a konvektor mellett, esőben nem…..
atom Így alszanak a macskák 2009.10.28 07:00:00
Vannak akik nem szeretik a macskákat, sőt ismerek több embert is, aki azt hangoztatja, hogy utálja ezeket a "kétszínű-számító dögök"-et. Én kutyás-macskás háznál nőttem fel, mindig is szerettem a macskuszokat, és ez azóta sem változott. És találkoztam már olyannal…..
Egy másik blogon böngészve találtam erre. Egy tíz részből álló fotósuli. Minden rész egy-egy témát ölel fel, 3 amatőr fotóst tanít egy profi fényképész.Itt találjátok a ksifilmeket: klikk..
Koch Snowflake, Silbury Hill, England La Digue Isle, Seychelles La Reunion Island, Lava Flow, December 1975 Lake Matheson Reflects Mount Tasman Narada Falls, Mount Rainier National Forest..
Kapa'a Sunrise, Kauai, Hawaii Kenai Mountains, Canyon Creek, Alaska Kepler Track, South Island, New Zealand Key Biscayne, near Miami, Florida Kilauea, Hawaii Volcanoes National Park..
Julia Set, Liddington Castle, near Swindon June Lake, California Jupiter Sunrise, Florida Kaleidoscope of Fall Kao Pun Temple Waterfalls, Kanchanaburi Region..
A 2009-es őszi kerekezés is megvolt tegnap előtt. Elég sokan, a szervezők számolása alapján 168-an vettek részt a városi túrán, én 132-t számoltam, de az a pár fő ide vagy oda... Nem tudtam végigtekerni a távot, ugyanis most többször a mezőny elé vágtam Fülöppel, hogy…..
Maxatee 2009.09.27 12:55:13
Banner Peak and Thousand Island Lake, Ansel Adam Bridge Over Sol Duc Falls, Olympic National Park Crimson Twilight, Kentucky Dreamscape Julia Pfeiffer Burns State Park, near Big Sur..
Brilliant Colors of Denali National Park, Alaska Ice Lightning Island of Tahaa, French Polynesia Mirror Lake, Mount Rainier, Washington Mono Lake Sunrise, Low Water Tufa Towers, California..
Dusy Basin and the Palisades, Kings Canyon El Capitan as seen from the Merced River, Yosemi Fiery Light, Horsetail Falls, Yosemite, California Light Inside, Slot Canyon Mono Lake, California..
Dunes Beach, Half Moon Bay, California Eerie Silence Sunrise, Bryce National Park, Utah Tioga Falls, Fort Knox Military Reservation Twilight Paradise, La Digue, Seychelles..
Fogline, Namib Desert, Namibia, Africa Forest Frost, Edwin Warner Park, Nashville Morning Dew, Everglades National Park, Florida Mount Sneffels, Uncompahgre National Forest Sunset at the Point of the Arches..
After the Storm, High Sierra, California Aurora Borealis, Northern Lights, Alaska Colorado River at Horseshoe Bend, Glen Canyon Fallen, Monument Valley, Arizona..
Aerial View of Niagara Falls, Ontario, Canada Alpine Tranquility, Olympic National Park, Washington Autumn Light, Canada Big Leaf Maple Trees along the Quinault River. Q Morning Light..
  Nos. Megvan a végső válasz minden kérdések legkérdésebbikére. Hosszú vajúdás volt, mostanra megszületett a válasz. Shutterstock tax center felállt, s egyértelmű tanácsokkal szolgál az eddig kétséges részletekre. Shutterstock adózási útmutató A megszerzett jövedelem…..
Stockphoto blog Shutterstock adó 2009.07.23 11:38:00
Frissítve!Végleges leírás az adózási formula kitöltésére!Link: http://microstockphoto.blog.hu/2009/07/20/shutterstock_tax_saga_a_nagy_igazsag GO PHOTO blogján találtok infót a Shutterstock adóról! Jó olvasást és várom a véleményeket!Link:…..
HuStockPhoto.com - egy magyar kezdeményezés Nemrég indult útjára a HuStockphoto.com stockfotós oldal. Tagjai és a feltöltött képek száma folyamatosan növekszik. Egységáras és egyedi áras képek feltöltésére is van lehetőség. A feltöltött képek zsűrizés után…..