Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Basilisk Captain

0 bejegyzést írt és 650 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsony első napján a nagy fapados légitársaságok is leállnak, alig van forgalom az európai légtérben. A McDonald's se nyit ki és még azok is pihennek, akik amúgy egy évben kábé egyszer teszik ezt. Naná, hogy megnéztük, mikre bukkanhat az, aki az ejtőzés közepette olcsó…..
Basilisk Captain 2015.12.27 15:59:04
@poggY: csak ez már csak ilyen. :)
Basilisk Captain 2015.12.27 16:43:05
@Repülős Rozi: A náluk után kell egy vessző, és semmi baj nincs azzal a mondattal. Így nem is szép, meg hülyeség.
Basilisk Captain 2015.12.28 15:31:35
@csadeev: ha van eszed akkor TK-val mész.
@AirFrance KLM: mindenféle kártya nélkül is jó a TK, nem abból kell kiindulni, hogy neked van arany meg platina kártyád. TK-n a sima utasnak is ugyan olyan jó a kaja(economy-n), maximum nem zabálja tele magát a loungeban.
@Gaaast:
Pont a BKK techical stop miatt is TK-val kell menni.
Van egy nagyon sikeres autóbérlős cég Európában, Goldcar a neve. Az elmúlt években akárhányszor utaztunk olyan területre, ahol ez a vállalkozás jelen volt, mindig a legolcsóbbnak jött ki az ár-összehasonlításban. Többször béreltünk náluk, de a számla valahogy mindig sokkal…..
Basilisk Captain 2015.12.22 09:40:57
@lobster thermidor: Pont a citi kártyák miatt szigorították a lounge dolgait. Mert mindenféle jött mentnek odaadták a reptéren meg mindenhol, és a sok paraszt bement aztán szépen tette zsebre az elemózsiát...
Basilisk Captain 2015.12.22 17:35:08
@zsoltissimus: Akkor meg minek hülyíted továbbra is az embereket? (nyilván a szánalmas jutalékért). Átveszi az erste egyből megszűnik a loungeos ingyenzabálás a sok parasztnak, akit behülyítesz. De mondom, pont miattatok és az ócska citifos kártya miatt szigorították a lounge szabályait, mert minden gyökérnek kiadtátok, a sok szánalmas kretén meg már reggel 10 perc alatt kifosztotta a várót. Ja, pont ezért kellene titeket a raiffeisenes meg erstés hiénákkal együtt kibaszni a skycourtból, mint macskát szarni.
Megint durván elvéreznek egy centin a mérőszalagot hanyagoló utasok a Wizz Airnél. A légitársaság ultra szenyó csomagszabálya szerint csak egy kis hátizsák vihető fel ingyen a gépre, a mérési szigor változatlanul szinte csak Budapestre jellemző. Végül is a korábbi…..
Basilisk Captain 2015.12.19 12:21:40
@csadeev: na igen. Hivatalosan a kis kézi akkora, hogy befér az ülés alá. Tehát aki kiskézivel utazik annak a szék alá kellene tenni, hogy aki kifizette az irreálisan drága normál kézi árát, az fel tudja tenni. De nyilván nem így van. A sok sügér felfut elsőnek a fedélzetre, és szó szerint bebassza a táskáját(+ a kabátját télen) mindenféle rendszer nélkül, hogy más véletlenül se tudjon odatenni mást...
Szerencsés sorsolást kapott a magyar fociválogatott az EB-re, s ahogy ígértük, megnéztük, hogy lehet eljutni egy-egy meccsre repülővel. Sajnos alaposan a pénztárcába kell nyúlnia annak, aki a helyszínen akar szurkolni és a meccsbelépőkkel, szállással még nem is számoltunk. A…..
Megszokott, hogy januárra leesnek a fapados jegyárak, most viszont a tavalyinál mintha több elképesztően olcsó ajánlatot látnánk. Hihetetlen, de 10 ezer forint alatti retúrjegyek tűntek fel olyan messzi déli célállomásokra is, mint Málta, vagy Ciprus. Íme, hova mehet melegedni…..
Basilisk Captain 2015.12.08 12:17:28
@Kánikula:Végre valaki. Már én is épp írni akartam, hogy mindig minden cikkhez beböfög, csak azért, hogy írhasson valamit. De semmi értelme nincs a beírásainak...
Amilyen szopás Budapestről tömegközlekedve kijutni a hajnalban induló fapados járatokhoz Ferihegyre, annyira egyszerű lesz hamarosan Kecskemétről, sőt még Szegedről is. Egy új buszjárat ugyanis a két alföldi nagyvárosból úgy jut el a fővárosba, hogy érinti a repteret és a…..
Basilisk Captain 2015.12.07 10:49:41
@AirFrance KLM: Amit múltkor írtam, hivatalos lett. Lufthansa heti 3 DEB-MUC járatot indít április 11-től. CRJ-900zal. Elég szép pénzt kaphatnak a reptértől ezek is, mint a wizz a bázisra.
Ki akar a foci EB-n a magyar csapatnak drukkolni? Tuti sokan mennének szívesen Franciaországba, s aki olcsón akarja megúszni, jó, ha már ma elkezdi a szervezést. A december 12-i sorsolás előtt úgy tűnik, még nem érdemes se repjegyet, se szállást foglalni, de rögtön utána gyorsnak…..
Basilisk Captain 2015.11.29 11:23:08
@_Neville: Pontosan. :) Kvázi nettó hülye, aki lefoglal mindent a sorsolást követően, mert simán lehet, hogy nem lesz jegye. Lemondható szállást mondjuk lehet foglalni, de repjegyet hülyeség. Persze lesz másodpiaca a jegyeknek ugyan úgy az UEFA honlapján, hogy ha valakit kisorsol a rendszer, de nem tart igényt a jegyére, az eladhatja az uefa oldalán keresztül tavasszal, de ez szintén lutri. Mi a biztosíték, hogy bárki eladná a jegyét? Északi városokhoz legjobb opció CRL, onnan meg busz/vonat. Déli városokhoz meg nizza,lyon,genf.
Munkába állt a Wizz Air első A321-es repülőgépe, mely a terveknek megfelelően a budapesti bázisra érkezett. Messze nem annyira feltűnő rajta a tömegnyomor, mint ahogy azt sejteni lehetett előre, de üzemeltetésével 10 százalékot spórol a vállalat, s azt ígérik, ezt nagyjából…..
Basilisk Captain 2015.11.29 09:39:53
@Írországi Utazók: Meg ennyire vakok az emberek, hogy nem látják, hogy PEstről a wizz az utóbbi 2 évben csak olyan útvonalat nyitott, ahol nemhogy low-cost, de még hagyományos versenytársas nincsen. Legutolsó ilyen Lisszabon volt, ahol Tap a versenytárs, de ahol abszolút senki:
(nem időrendi sorrend): Alghero, Glasgow, Birmingham, Baden-baden, Nizza, Maastricht(igaz ez kuka lesz), Bologna, Tenerife, Kutaisi, Dubaj(akkor még semmi konkurencia nem volt), Baku. Szóval nem nyit olyan útvonalat, ahol van konkurencia... Párizst is Debrecenből indítják. Ami bázis igazán nagy kérdőjel, a londoni, eindhoveni járatokon kívül mindegyik járat konstans 5000 Ft oda vissza, a nem klubtagoknak is. A töltöttség meg elég siralmas, mert lehet látni foglalás alatt.
Majd pont dublinba nyitna járatot ahol 2 konkurenciája is lenne. :D Persze...
Basilisk Captain 2015.11.29 09:50:00
@Punxsutawney Mormota: zindex címlapaon is csak a cím látszott. :)
Rövid életűnek bizonyult a Wizz maastrichti járata, nagyon úgy fest, hogy legalább a téli menetrendi időszakra megy a lecsóba december elején. Viszont új budapesti járatot jelentett be az easyJet, Lyonba lehet majd eljutni áprilistól heti háromszor, majd nyáron csak kétszer - ki…..
Basilisk Captain 2015.11.26 10:13:44
@Hari Seldon 2: 3 óra buszozás, ez van. De ne várd, hogy az eu egyik legdrágább repterére fognak nyitni járatot wizék. Ott nincs annyi kétkezi melós, aki eltartson egy járatot...De nem csak fapados van. LUX-ból rengeteg hagyományossal el lehet jutni tökéletes menetrenddel Budapestre. Az ár már más kérdés. Vagy olcsón repülő+3óra busz, vagy átszállással, gyorsabban, de drágábban.
Basilisk Captain 2015.11.26 11:47:32
@_e30st_: uborkaszezonban jó hogy akcióznak. Muszáj, mert másképpen üresen mennének a gépek... Nyáron emg hülye lesz akciózni, akkor minden gép tele van...
Basilisk Captain 2015.11.26 12:42:06
@_e30st_: hát régebben mindig így volt. Első nap dc akció, utána mindenkinek. Mostanában volt olyan, hogy csak tagoknak. Annyira nem fogynak a jegyek, hogy muszáj volt mindenkinek adni most, aki tegnap csak gondolkozott. A ryanair is folyamatosan adja az 5€s jegyeket. Meg az akciók ott is.
A párizsi terrortámadás és a brüsszeli, hannoveri események fényében felmerül a kérdés: utazzunk vagy sem? S ha igen, akkor inkább hová? Mire számítsunk és mire készüljünk fel? Senkit sem szeretnénk rábeszélni semmire, vagyis ha valaki nagyon fél vagy tart attól, hogy…..
Basilisk Captain 2015.11.23 10:51:57
@csadeev: Attól függ mikor veszed... Előre vásárolva továbbra is 5€ a buszjegy be a városba.
Basilisk Captain 2015.11.25 14:20:53
@Ultras1899: easyjet tökéletesen leszarja az EB-t. nem az a 3-4 hét fog neki segíteni. Április végén már elindul a járat.
Pontosan 20 éve, 1995 november 10-én szállt fel az easyJet legelső járata, ezzel az európai légiközlekedés egyik legsikeresebb története vette kezdetét. Az easyJet ma is a második számú európai fapados és döntő szerepe volt az árak zuhanásában, az iparág átalakulásában. A…..
Basilisk Captain 2015.11.11 13:26:58
@AirFrance KLM: Abszolút nem hasonlít semmiben sem a cég a DY-re. :). Mindenki írja, hogy jaj mert az Easy az elitebb cég, mint a 2 ultra. Aztán miben? Már szarabb szolgáltatást nyújt sokkal drágábban, mint a ryanair... Náluk sincs garantált átszállás, kb ugyan annyi központi reptérre repülnek már. Náluk csak 1 kézi megengedett. Szóval semmiben sem hajaz a DY-re..
Basilisk Captain 2015.11.12 14:06:05
@Fillér B. Gusztáv: a széktáv kapásból 1 collal kisebb az easy mindkét gépén, mint a ryannél. (29vs30).
Kevesebb utast már egyre nehezebb lesz kifogni, mert folyamatosan kapják az A320 gépeket.
Személyzet? Kit érdekel, lehet ignorálni őket.
Központi reptér ahova ők járnak, de ryan nem, az münchen,genf meg talán párizs CDG. Amsban is már megjelent ryr, igaz 1 várossal.
De még mindig tartom magam, hogy átlagárakat tekintve SOKKAL magasabb áron kínálnak azonos szolgáltatást, és K-európát telibe szarja az easy.
Basilisk Captain 2015.11.25 09:48:31
@Fillér B. Gusztáv: Április 26-tól heti 3 Budapest-Lyon.
JÖVŐ NYÁRTÓL HETI HÁROM LYON JÁRAT BUDAPESTRŐL – AZ EASYJETTEL!
A 2016. nyári menetrendben ismét lesz lyoni járat a Budapest Airport kínálatában. Az easyJet heti három alkalommal biztosít légi összeköttetést a magyar főváros és Franciaország második legnagyobb városa között.
Lassan két héttel az orosz gép lezuhanása után úgy döntött a Wizz Air, hogy felfüggeszti hurghadai járatát. Még szombaton és talán jövő szombaton is lesz járat, amire ugyan foglalni már nem lehet, de hazahozza a kint levő turistákat, utána viszont vége. Nem árulják el, hogy…..
Basilisk Captain 2015.11.20 18:21:33
@Darth Revan: Szokásos cigánykodás. Nem kell ezen meglepődni.
Basilisk Captain 2015.11.20 19:48:27
@Repülős Rozi:
""csak majdnem. ha jól értem, azoknak nem adják vissza a pénzt, akiknek olyan retúr foglalásuk van, hogy ki is viszik és vissza is hozzák őket. holnap ki, jövő szombat vissza. ""

Ja, hogy 28-án még lesz járat, ami hazahozza az utasokat, csak kifele már nem visz senkit? Áhhá, akkor tényleg nem jár vissza annak pénz akinek mondjuk egy nov 21-28 foglalása van. én azt hittem, hogy holnap megy a járat, aztán viszont látásra. És aki holnap menne ki, az oldja meg a hazautat, nem adják vissza a jegyárat.
Basilisk Captain 2015.11.22 08:19:00
@AirFrance KLM: mivel ez a klényege a lowcostnak. Nem fog foglalkozni az utassal, ilyen törlés terén, és ezt nem is lehet elvárni tőlük. A hűde nagyon 'elit' fapados norwegian se foglal át senkire, pedsig ott szép törlések vannak a long haul részen, aztán 2-3 napot várhatsz a következő gépre ha felférsz...
Nem ciki az a legnagyobb európai fapados légitársaságnak, hogy a lesajnált kistestvért koppintja? Úgy tűnik, nem. A Ryanair elmúlt időszakban bedobott új budapesti útvonalai Wizz-utánlövések, de Malaga, Málta és Korfu után most legalább egy szigettel odébb indítanak járatot. A…..
Basilisk Captain 2015.11.18 11:10:28
Basilisk Captain 2015.11.20 14:32:11
@enpera: aha. és melyik céggel? 2 cégről van szó a cikkben...
Áll a bál Egyiptomban. Még nem lehet tudni, hogy valóban terrortámadás miatt zuhant-e le múlt hétvégén egy orosz utasszállító, de az valószínű, hogy az egyiptomi turizmusnak az utasok kimenekítésével és a légiforgalom leállításával a brit és az orosz kormány is bevitt egy…..
Basilisk Captain 2015.11.09 10:37:19
@AirFrance KLM: Hagyjad rá... Aki egy bulvárszennylap feltételezését (korrupt reptéri személyzet) kész tényként kezel, azzal nem kell a továbbiakban foglalkozni...
Basilisk Captain 2015.11.19 14:56:19
@nerock1234: hogy mi? :D légvonalban 30km? :D Hol tanultál te földrajzot? Jó lesz az 250km-nek LÉGVONALBAN... te vagy hurghadát vagy aqabát nem tudod hol van...

Eilatba ott van a ryanair járata, max az fillérkúró ponthuszárok mennének sokkal drágábban aqabába, Eilat helyett, ha odavágynak. Mert ryanair viccesen alacsony áron árulja a jegyeket.
Három fantasztikus új útvonallal kedveskedik a Ryanair a magyar utasoknak jövő nyártól, legalábbis erről szólt a cég budapesti tájékoztatója. Milyen kár, hogy ebből az egyiket már télen is nyomják és már fél éve bejelentették, a másik kettő pedig annyira új, hogy a Wizz…..
Basilisk Captain 2015.11.11 15:18:40
@Repülős Rozi: Mégsem tesz magasról Ryanair a pesti piacra. 2016-tól Jön Gran Canaria! :)
Basilisk Captain 2015.11.11 20:13:45
@Basilisk Captain: Április 3-tól indul. Kanári bázisú gép, hazafele korán reggel indul Budapestre a gép. Árak már most olcsóbbak, mint a wizz tenerifénél.
Basilisk Captain 2015.11.12 17:58:14
@Fillér B. Gusztáv: Ahhoz képest, hogy fél éve mit nyilatkoztak, amit Ti meg is írtatok, hogy eszük ágában sincs nyitni kanári járatot, mert inkább betesznek napi 89475 london-dublin járatot, ez nagy előrelépés.
Nem kell hozzá nagy ész egyik cégtől se, hogy megnyissa a wizz oldalát, és ránézzen mennyire megy a tenerifei járat. 2 évvel ezelőtti évhez ez brutál nagy előrelépés, hogy nem csak Halálfasza brüsszel, és london útvonalon versenyeznek, hanem klasszikus nyaraló/szabadidős útvonalon is. Most már: Málta, Malaga, Korfu, akkor igaz nem közös sziget, de az a térség: Kanári Szigetek. Tőzsdére lépés után lehet az Indigo partners már nem szól le, hogy ne baszogassák Pesten a wizzt, és nem kell kartellezni az árakkal, meg a városokkal, hogy ellentétes napokon repüljenek(2013-ban nagyon látszott ez..). Reptérnek lehetne annyi esze, hogy köt a ryanairrel egy 5-10 éves szerződést, ahogy London, és Modlin esetében... De úgy néz ki, ez nem kell a reptérnek, pedig a Ryan garantálná azt az utasmennyiséget, amit elvárnak tőle...
Szerencsétlen fapadosok most kezdik kiszórni a jegyeket az év legkisebb forgalmú időszakaira, s ahogy kell, bezuhantak az árak. Karácsony előtti isztambuli bevásárlásra ugyanúgy elrepülhetünk négyezer forintból, mint henyélni egy sort a Vörös-tenger csücskében fekvő izraeli…..
Van még Budapesten kívül olyan város Európában, ahol a nemzetközi reptérről nincs közvetlen tömegközlekedési kapcsolat a belvárosba? Mi nem találtunk. Öt napig járt a 200K busz a Deák térről Ferihegyre, nagyon kellett volna, hogy maradjon, de persze vége lett. A reptéren már…..
Basilisk Captain 2015.10.31 11:49:12
@vAfotóriporter: ezzel újat nem mondtál. Gusztiék is írták, hogy a konferencia szervezői fizették a járatot, és nem a BKK. Igen az EU soros elnöksége alatt volt az a közvetlen busz, fél évig. A reptér, a város, és egyben a bkkbkv szégyene, hogy nincs NORMÁLIS közvetlen kapcsolat a városkp és a reptér között. Ahogy a cikk is írja a reptér félti a kis hasznát amit bezsebel a taxisoktól és a saját minibusz cégén keresztül... De mennyire boldog lenne mindenki ha az easybus megjelenne itt is, és bevinne MEGÁLLÁS nélkül a városba, nem ilyen szar virágszedő 200E-vel, majd átszállni a szakadt szar metróra...
Basilisk Captain 2015.10.31 13:50:40
@FeketeMacska73: szeritned? sima buszjárat... a bkv jegy jó volt rá...
Basilisk Captain 2015.11.02 13:24:29
@AirFrance KLM:
Amit azonnal csinálnék ha én lennék valami reptéri fejes.:
-Az összes tirpák bunkó feketéző hiénataxist eltakarítanám a reptér 5 km-s körzetéből, kerül amibe kerül.
-Kitakarítanám a szánalmas árfolyamon ( eur vétel: 240, eladás: 350 huf) operáló pénzváltót. (kerül amibe kerül...)
-Megkörnyékezném a nagy nyugati buszos cégeket, hátha lát valamelyik potenciált a reptérben.(easyBus,terravision, etc...)
-Kiegyeznék a BKK-val egy NORMÁLIS nem csak nevében 'E' buszt, ami nem vecsési virágszedőként funkcionál, és nem a hányadék kőbányán dob ki...

De ez sosem fog megvalósulni...

Amúgy én már nem taxit használok, ha kell gyors bejutás, hanem UBER-t, ahol elérhető. Olcsóbb, mint a taxi, megbízható, kp mentes, telefonon látom, hogy a legrövidebb útvonalon megy.
Hosszú szünet után újra szép számmal vannak budapesti indulással is tízezer forint alatti jegyek az easyJetnél, sőt befigyelt néhány ötezer alatti is. A cég árazása egyre inkább kezd az ultrákéhoz hasonlítani, lefelé is mennek az árak, egyre inkább néhány hónappal az út…..
Basilisk Captain 2015.10.30 13:06:53
@csadeev: 'Kar, hogy a ryanair weboldala megint nem mukodik. :('

akkor megnyugodtam, azt hittem, hogy az én böngészőm/gépem a sz*r.. Ezek szerint nem. Másnak se működik.

Jaja easyhotel is akciózik Londonra, Old streeti hotelük igen kedvező áron foglalható. :) IHG_nak is most lesz UK sale-je. Nov 5-től.
Amikor a légitársaságok nagy hűhót csapnak egy-egy akciójuk mellé, az jó, ha már elsőre gyanús. Akkor is, ha minden jegyre 20 százalék kedvezményt ígérnek, mint most a Wizz Air. Persze el lehet csípni ilyenkor kimondottan jó árakat, de a profik inkább az agyonpromózott akciókon…..
Az olcsó fapados légijáratok mellett eljött a pár eurós buszok ideje is, a földön is fillérekért lehet utazni. Teszteltünk két faszának tűnő külföldi szolgáltatót Párizsból Amszterdamba és Finnországban, meg utaztunk pár órát itthon is. Gyors összehasonlításunkban nem…..
Basilisk Captain 2015.10.13 14:10:48
@Fillér B. Gusztáv: maradt 3,7 font az oysteremen, így (akkor, abban a pillanatban) ingyen lenne a metro(mert már kifizettem) :) De köszi, megfontolom majd azt is. Bőven lesz időm az esti busz/vonatig.

@hajnalkámtenagyonhülye: Krakkóba már lux a lengyel luxexpressel kell menni. :) fullos buszokkal járnak. www.luxexpress.eu/en , aki bírja a buszt az mehet Varsóba is velük, közvetlen. De ki az a h*lye aki 3090 Ft-os wizz jegyek mellett busszal menne Varsóba? :)
Basilisk Captain 2015.10.15 15:42:28
@Yumurdzsak: Új honlapot nézed? A régi már árakat is lehetett látni, már tegnap. :) májusra elég baráti árakat adnak. És igen, reméljük lesz verseny, és végre letörik a wizz nyári árait...
Az emlékezetes módon megszívatott egyiptomi Wizz Air-utasok megtapasztalhatták a cég kártalanítási rendszerét. A lényeg: minden fillérért meg kellett küzdeniük, de végül sok kamuzás és összevissza variálás után a légitársaság beadta a derekát és fizetett. Az eset…..
Basilisk Captain 2015.10.16 06:56:49
Le a kalappal az utas türelme, és rámenőssége előtt! Ki lehet belőlük szedni a pénzt, csak figyelni kell, és folyamat b*szogatni őket... De mindegy, úgyis sokat vesztettek ezzel a balhéval, ha már 1 utas nem megy velük ez miatt, az már bukás, és @AirFrance KLM: írta, hogy pont ez miatt megy mással nyaralni. :)

Amúgy valaki elárulhatná, hogy a 30-i budapest-tenerife járaton, amire már csak 6 jegyet el a cég, tehát ha megjelenik mindenki, akkor 174 ember lesz a fedèlzeten,nyilván sok csomagot is visznek, és sokkal messzebb van, mint Hurghada, lehagynak ott is csomagokat?:)... A másik meg dubajnál létszámstop van 144 emberrel, és kb olyan messze van, mimt tenerife, itt pedig nincs létszámstop.. Ki èrti ezt? :) Bár amilyen k*rva drága a tenerife jegy, simán kifizetik a drágább átrepülési és leszállási illetékeket...
Basilisk Captain 2015.10.16 22:50:10
@the crow: "hogy mi az a kár ami a búvárcucc/bőrönd pár nap késéséből adódik, a bosszúságon kívül.
"
mondjuk az, hogy k*rva drága a búvárcucc, és sokan csak bérlik időre. Ami +7 nap esetén eléggé gázos ÉS drága... Szóval tud kár keletkezni ilyenből...
Fantasztikus újítás: közvetlen reptéri busz indul 200K jelzéssel a Deák térről a budapesti repülőtérre. Az azonban vicces, hogy a meghirdetett menetrend szerint csak egy hétig közlekedik majd. Ennek meg mi értelme? Úgy tűnik, egy konferencia miatt indul be a járat, de lehet, hogy…..
A fapados szolgáltatók alapvetően ugyanazt kínálják: olcsón elreptetnek A-ból B-be. A részletekben azonban sok kis ördög bújik meg, mindenki úgy próbál meg bevételt növelni, hogy közben többé-kevésbé egyedi kiegészítő szolgáltatásokat is bevezetnek. Mivel a fő cél a…..
Basilisk Captain 2015.09.30 17:00:32
@ZX71: Az összes híroldalon. Már bejelentették. Például:
www.origo.hu/utazas/hirek/20150930-raszall-a-ryanair-a-wizz-air-ket-utvonalara.html
20Ft meg hiba.
Basilisk Captain 2015.09.30 17:28:57
@ZX71: hát nem csak nálnuk van a hiba. Csak pestre/ről repül Ryanair? nem.
Evidens, ha van hiba, akkor több helyen felüti magát.
Basilisk Captain 2015.09.30 18:48:15
@csadeev: nincs akció... ez HIBA.