Regisztráció Blogot indítok
Adatok
velorex777

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét Magyarországon ad koncertet a progresszív metálzene amerikai óriása, a Dream Theater: a csapat ezúttal Fehérvári Zenei Napok (FEZEN) keretében augusztus 4-én lép fel, immár az új dobossal, a zenekarhoz a múlt pénteken csatlakozott Mike Manginivel. A Dream Theater eddig…..
A népszerű doktoros sorozat központi figurája, Hugh Laurie sokmindenhez ért a színészkedés mellett, most a pár éve kiadott könyve után hamarosan blueslemezt jelentet meg. Laurie Los Angelesben vette fel a Let Them Talk című bemutatkozását Joe Henry énekes-dalszerző…..
velorex777 2011.03.23 14:51:08
@kén-e egy nick?: Albert King-ről hallottál-e már? (ld. Flying V)
Remélhetőleg senki nem gondolta komolyan, hogy Ildinéniék tényleg aaaannyira rettegtek Vonától és a parlamenti hacukájától, mint amilyen hangosan sipítottak. Két dolog van: - Az MSZP csúnyán kikapott a választáson, és mondhatni semmiféle érdemi dolgot nem tud majd tenni az…..
Eddy Grant lopással gyanúsítja Damon Albarnt. Állítása szerint a Gorillaz aktuális slágere, a Stylo egészségtelenül hasonlít az általa 1983-ban megírt Time Warp című számra, és akár bíróságra is hajlandó menni az igazáért. "Damon Albarn tudja legbelül, hogy szerette…..
A B-oldal álomzenekar természetesen mit sem érne egy valamire való basszusgitáros nélkül, itt az ideje, hogy megválasszuk.Mielőtt hirtelen döntést hoznánk, az alaposság okán nézzük végig, hogy mitől lehet valaki jó és kevésbé jó ezen a hangszeren. Szokták mondani, hogy a…..
Nem hiszek a szervezett vallásokban, csak hülyítik az embereket, akik nem képesek önállóan talpra állni – hallani gyakran a nem hívők, esetleg „maguk módján vallásosak” érveit. Esetleg hozzáteszik, hogy akinek igazi hite van, azoknak nem kell közvetítő Istenhez.…..
velorex777 2009.08.29 14:15:14
@Hellscream: azért ennyiből azt a következtetést levonni, hogy a blog antijudista, enyhén hiperszenzitív korlátoltságra utal.
a szerző nem arra utal, hogy ő maga nem kér az ószövetségi istenből, hanem, hogy az emberek nagy része így gondolja.
csak kicsit kell mögé nézni a dolgoknak és nem rögtön zsidózást kiáltani.
Olvasónk interneten veszi a jegyét, amikor összegyűlik belőle jó pár darab, kiállíttat róluk áfás számlát. Ez hosszú idő, de ezzel nincs baja, megvárja. Problémája a pénztárosok gorombaságával van. Valahol megérti őket, azt nem tudja, hogy egy akkora cégnél, mint a MÁV…..
velorex777 2009.08.18 12:27:35
@martinasz: élsz te rendes nemi életet, barátom? lehet, hogy kicsit higgadtabb lennél...
már elnézést.
Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings (2009 Roadrunner) A Dream Theater-problémakört többféleképpen meg lehet közelíteni, de ezeknek a megközelítéseknek a nagy része túlzó módon szubjektív, épp ezért hamis. Vannak ugye azok, akik számára a „progresszív”…..