Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaszik

35 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szombaton nagyon rangos tornára volt hivatalos U-11-es korosztályunk. A több NB-I-es csapattal fűszerezett nemzetközi viadalon mely Piros Arany Kupa névre hallgatott, együttesünk végig remek meccseken, a Ferenvcváros csapatát is két válra fektetve,  a második  helyet…..
Szombaton végig magabiztos játékkal, fölényesen nyerte meg 97-98-as csapatunk a bajai és környékbeli csapatoknak kiírt tornát. A fiúkat Kovács József távollétében Késmárki Gábor irányította.Eredmények: KBSE-Bajai LSE II. 4-0Gl.:Sudár Cs.2, Késmárki K., Bodrogi J.KBSE-Bajai…..
Csütörtökön folytatták szereplésüket utánpótlás csapataink az NB II-es bajnokságban.Erdmények:U-15:KBSE-Siófok         3-0Gl.: Cser J., Sas D. 2Kovács József: - A mérkőzés 2. percében vezetést szereztünk, és a továbbiakban kissé…..
Az első forduló szabadnapja után vasárnap megkezdődött számunkra az NB II-es serdülőbajnokság tavaszi szezonja. A két korosztályunk Komlón vendégeskedett, a nagyobbak a tőlük megszokott módon simán, a kisebbek 2 góllal győzedelmeskedtek.Eredmények:U-15:Komló-…..
Tornagyőzelemmel ért véget március 2.-án az U-10-es torna a Petőfi-szigeti műfüves pályán. Csapatunk magabiztos játékkal utasította maga mögé a mezőnyt. Az utolsó mérkőzésen a már megnyert torna tudatában sajnos kiengedtek a srácok. A torna gólkirálya 5 góllal Késmárki…..
Vasárnap a Kinderball SE szervezésében U-10-es torna lesz Baján a Petőfi-szigeti műfüves pályán. A részletekről később...
àlabeck Székelykáposzta 2008.02.10 17:31:00
Bizonyára sokan tudják, hogy ez az étel, amit székelygulyásnak is szoktak nevezni, egy személyről kapta a nevét. Az Ínyesmester így meséli a történetet (itt kissé rövidítve): Történt egy napon, hogy Székely István vármegyei főlevéltáros későn tért be ebédre egy…..
Magas színvonalú erős csapatokkal teletüzdelt tornán vett rész 97-es csapatunk szombaton és vasárnap Pécsett. Gyerekeinket Kovács József távolléte miatt egy szülő, az edzői képesítéssel rendelkező Késmárki Gábor kísérte el. Fiaink és lányunk minden dicséretet…..
Véget ért az őszi szezon az NB II-es serdülőbajnokság dél-nyugati csoportjában. Álszerénység nélkül kijelenthetjük, együtteseink minden várakozást felülmúlva csodálatos szezont produkáltak. A félidőhöz érkezvén megállapíthatjuk, nagy-nagy csodának kellene ahhoz…..
OldManBlues Emeregy Kossuth Rádió 2007.11.15 17:43:00
Emeregy. Ezt muszáj mindenkinek, mindig, így bemondani. Ha a Rádiónál dolgozol. Vagyis minden nap, minden munkával (az éterben) töltött percben, órában tudatában lenni annak, hogy valakik ostobasága, ízléstelensége (de hatalma) miatt nincs többé egyszerűen: Kossuth Rádió. Mit…..
Szombaton az utánpótlásáról legendásan híres PMFC csapataihoz látogattak ifjaink. U-15-öseink papíron  rangadót játszottak a 3. helyezett hazaiakkal. A játék képe alapján azonban akár több góllall is nyerhettek volna. A csapat a bajnokságban lőtt jubileumi  100.…..
U-15:Kinderball SE-Barcs    12-0KBSE:Karpjuk (Aladics) - Szombati, Márkus, Kovács (Cser),  Princz - Bailo, Illés, Zélity (Karpjuk), Hangya - Sas, Balázs D.Gl.:Opra(öngól), Sas 4, Márkus 2, Balázs D. 2, Illés, Bailo, Hangya.Szemre is tetszetös játékkal,ilyen arányban…..
szaszik 2007.11.09 18:18:01
Szombaton U-15-öseink a 2. helyezett Kaposvári Mézgával mérkőztek meg. Küzdelmes mérkőzésen a II. félidő közepe táján sikerült az első gólt megszerezni. Onnantól kezdve aztán futószalagon jöttek a gólok s nem volt kérdéses ki a jobb csapat. Ezzel a győzelemmel immáron 10…..
A pénteki bajai tornán legkisebb korosztályunk is megméretetett. Faragó Gábor edző elmondása szerint szép játékkal örvendeztették meg őt gyermekei. Reméljük reményteljes  jövő előtt áll ezen korosztályunk is.Eredmények:Kinderball SE-Bajai…..
Pénteken a már megszünt Bozsik-torna folytatásaként létrehozott tornán vett részt 97-98-as  csapatunk. A döntőben egy kapitális védelmi hiba jóvoltából szenvedtünk vereséget.Eredmények:Kinderball SE-Sükösd              …..
98-as születésű alakulatunk kedden kalocsai sportbarátaink meghívásának tettek eleget egy villámtorna keretében. A tornán elég kemény 2x20 perces meccseket rendeztek. Mivel sajnos csak egy fős kispaddal rendelkeztek, a végére nagyon elfáradtak.Eredmények:Kindreball SE- Kalocsa…..
U-15-ös együttesünk folytatta fantasztikus szereplését, U-13-as fiaink sajnos vereséget szenvedtek.U-15:Nagykanizsai UFC-Kinderball SE      1-4Gl.: Sas D.3, Balázs DEzzel a győzelemmel megőrizte első helyét csapatunk a tabellán.1 (1) KINDERBALL SE …..
Kedden Kaposváron az NB I-es felnőtt csapattal büszkélkedhető Rákóczi FC ellen léptek pályára fiataljaink, s ismét kettős győzelemmel tették le névjegyüket.U-15Kaposvári Rákóczi-Kinderball SE       0-6Gl.:Sas 4, Balázs D., Hangya.U-13Kaposvári…..
Szombaton Kalocsán nagy szabású tornán vett részt 97-98-as gárdánk. Az igen magas színvonalú eseményre többek között az NB I-es Vasas és a Győri ETO is meghívást kapott. Azzal a ténnyel,miszerint negyedikek lettünk 12 csapat közül, elégedettek lehetünk. A mutatott játék…..
Felemásra sikeredett csapatainknak a szombati nap. A Siófok B csapata kisebb csodát hajtott végre azzal, hogy gólt szerzett U-15-ös együttesünknek. U-13-as csapatunk sajnos vereséget szenvedett.U-15:Siófok B- Kinderball SE    1-7U-13:Siófok-Kinderball…..
Szombaton folytatódtak a küzdelmek az NB-II-es serdülő bajnokság dél-nyugati csoportjában.Eredmények:U-15:Kinderball SE-Nagykanizsai TE    8-O (6-O)KBSE: Karpjuk(Aladics) - Szombati, Márkus, Princz - Snyehola, Illés, Zélity, Hangya - Bailo(Kovács) - Sass, Balázs…..
Vasárnap folytatódtak az NB II. délnyugati csoportjának küzdelmei. Fiaink ezúttal Kozármislenyen léptek pályára. Az eredmények tudatában kijelenthetjük U-15-öseinknek ebben a bajnokságban sem lesz ellenfelük valamint U-13-as csapatunk kezd egyre jobban…..
U-15: Helyezés Csapat Meccsek Gy D V Gólok GK. Pontok 1 (2) KINDERBALL SE  5  5  0  0  36:0  36  15  2 (1) PMFC …..
Szeptember 26.-án szerdán jótékonysági mérkőzést rendeznek Baján a Vasvári P. utcai sporttelepen.A Bajai LSE vendége az élvonalbeli Újpest FC csapata lesz. A mérkőzés teljes bevételét a sajnálatos balesetet szenvedett ifjú bajai futbalista Janicsák Gábor gyógykezelésének…..