Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sphynx77

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
Ha gonosz akarok lenni, a VW-csoportnak semmi szüksége egyliteres fogyasztású tanulmányautókra, csak bele kell ültetni valamelyik normálisabban fogyasztó modellbe Gerhard Plattnert, a nemfogyasztás pápáját. Előbb-utóbb megoldja. Hiszen ugyanezzel a típussal már egyszer produkált…..
Belsőség Gyűlölök és szeretek 2009.08.13 20:27:00
„Odi et amo quare id faciam fortasse requiris, nescio sed fieri, sentio et excrucior.” Catullus Ez hosszú lesz, ezért szerintem csak az kezdjen bele, akinek bírják az idegei, az ideje, és szereti a nehezen emészthető szellemi nyűglődést három felvonásban. Jobb-e a…..
Tévedtem. Tudják, még a múltkor. Hogy is fogalmazzak pontosabban – előre ittam a medve bőrére. Akkor azt írtam, hogy kicseréltük Erában a kuplungszerkezetet, -tárcsát, -kinyomócsapágyat, és ezzel meg is szűnt a dobálás, ami kezdett az agyamra menni. Hát egy…..
sphynx77 2009.07.19 10:39:12
Belsőség Vissza a gyerekkorba 2009.06.24 15:14:00
Nyolc-kilenc éves lehettem, amikor először játszottam Csabi barátomnál, a panelház kilencedik emeletén azzal, amit mai magyar definíciójával élve vájatkormányzásos autópályának hívunk. Nem hinném, hogy akad olvasóink közül, aki nem ismerné az egyes elemekből összerakott, 12…..
Na nem a kilométeren, nem. Nem is a lépésen és nem is a fontos bankjegyen, hanem. Annyi bizonyos, hogy egy ilyen projekt hasonló egy építkezéshez, már ami a költségvetés tervezését illeti, csak itt nagyobb hibaszázalékkal lehet mellé (fölé) lőni, mint ez esetünkben is történt.…..
sphynx77 2009.06.25 18:07:07