Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dke

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adam Brayton számíthat rá, hogy vasárnapi produkciója végigkíséri a 2014-es versenyévét. Az ausztrál nagy díjon készült videójával már most biztosította helyét az év nagy bukásai válogatásokban. Brayton az UCI Mountain Bike világbanjokság Cairns-ben rendezett versenyen…..
A Kitts Kingdom - remélem - nem a címben szereplő kérdésről fog szólni. Van ugyan valami alapsztori, amit én skippeltem, így számomra egy egyszerű várvédős játék.Hős cicánkkal kell megvédeni a várunkat rút kutyák és madarak ellen. Van itt minden, kis zsebkutyus, nagy bunkós…..
Subba Mérges T-rex mérges! 2011.06.06 20:58:36
dke 2011.06.06 23:25:36
Ami az Indexen a figyelemfelkeltő cím, és a mindent tisztázó líd a kattintás után, na pont ugyanez a Blikknél a címlap felső fele, és az alsó, amit csak akkor látunk, amikor már megvettük az újságot, és kényelmesen kihajtogattuk. A Blikk eddig is tartogatott meglepetéseket, de a…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
dke 2010.02.24 11:58:50
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
dke 2009.10.30 08:04:55
@szürke_tag: Ez igen...
Nagyon érdekes, hogy míg az angoloknak történelmükből adódóan a múlt század második felében már nem kellett olyan sokszor gyakorolniuk a tömeges sorbanállás művészetét, mégis jobban csinálják mint mi itt Közép Európában, ahol egy guriga sajt megszerzésének lehetősége…..