Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bitbandita

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán ajánlata munkanélkülieknek a cégeknek adott mentőcsomag helyett: állami vállalatok, közmunka, hadsereg. "Három hónap álláskeresési támogatás után jár három hónap jövedelempótló támogatás, amiből nem lehet megélni, ismerte el Orbán. Ezért kínálnak mást is mellé vagy ehelyett: részt lehet…..
bitbandita 2020.05.02 16:32:50
Parlament, 2020-ban Magyarországon a "szabad országgyűlés" 30. születésnapja. És így néz ki: 4cdn.hu/kraken/image/upload/s--BqhUpwqX--/7RsAlzREyFueX2M3s.jpeg
Slusszpoén: az oldalán Orbán az összefogás fontosságáról szóló okosságával foglalja keretbe a képet.
Arról, hogy a 20th Century Fox újra kívánja éleszteni az Alien-franchise-t, már jó ideje tudunk, de csak július végén derült ki, hogy nem hajlandók belevágni, ha nem Ridley Scott rendezi a folytatást. A marketinghúzás egyből lázba hozta az internetet, de tényleg ő az…..
bitbandita 2009.09.08 01:17:40
bitbandita 2009.09.08 01:28:35
@ssjani: szerintem látogass el a (már lezárt) Battlestar Galactica blogra és böngészd végig, aztán lehet drukkolni annak az űrhajónak...
Subba Kajatetkó 2009.09.07 14:15:00
Vajon ki az a balfasz, aki képes valami béna kajarajzot magára varratni? Például ők huszonöten, jó nézegetést! Kedvencem az alább látható mosolyogva szaró muffin, de vannak még jópofák. ..
Christopher Nolan új filmje egy nagyköltségvetésű, akcióval és thrillerrel vegyített sci-fi lesz, főszerepben olyan nevekkel, mint Leonardo DiCaprio, Ellen Page, Marion Cotillard, Cillian Murphy vagy Michael Caine. A forgatás ugyan még tart (Tokiótól Londonon át Kaliforniáig mindenhol…..
bitbandita 2009.08.25 11:05:41
@honphibu: ember, Te miről beszélsz??? "Azért Pitt már bizonyított a 12 majomban, a Hetedikben.... DiCaprióról ezt még nem lehet elmondani" Hát ezen konkrétan befostam-behugyoztam a röhögéstől:) Brad Pitt, lol, na nem mintha rossz színész lenne, de hogy ki mit és mikor bizonyított: Gilbert Grape, 1993-ban mutatták be, DiCaprio ekkor 19éves (a forgatás alatt nyilván még fiatalabb, kb 17), Oscarra jelölik érte - teljesen megérdemelten, egyszerűen zseniális. Brad Pitt ekkor 30 éves és még nem igazán van mit felmutatnia B-kategóriás szerepeken kívül, egyedül a Tiszta Románcban van egy villanásnyi mellékszerepe, mondjuk az vicces. 2év múlva 95-öt írunk, és igen, a 12 majom és a Hetedik jó filmek, jól is alakít (főleg a 12m.ban), és igazad van Pitt bizonyítja 32évesen, hogy ő sem rossz színész. DiCaprio ekkor 21, a Rómeó és Júlián dolgozik és olyan filmek vannak a háta mögött, mint a Gyorsabb a halálnál, Gilbert Grape, Egy kosaras naplója, Ez a fiúk sorsa, Teljes napfogyatkozás... majd ezután jön a Titanic és az olyan filmesztéta zsenik, mint Te, akik egyből tehetségtelen nyálgépnek könyvelik el, akiknek fingjuk sem volt az addigi alakításairól, max az arcát ismerik Popcorn meg Bravo poszterről, azt is csak azért mert az osztályban az összes csaj arra maszturbált...
A nyolcvanas években az MTV berobbanásával hódító útjára indult egy új műfaj, a videoklipek műfaja. Az addig csak lemezről, rádióból hallgatott zenék beköltöztek a tévéképernyőre, hogy aztán az ezredfordulót követően még szélesebb rétegek számára váljanak…..
bitbandita 2009.07.20 11:04:40
Az egyik (ha nem A) legfontosabb mérföldkő (szerintem) a sci-fi videoklippek evolúciójában:

www.dailymotion.com/video/x147nn_front-line-assembly-mindphaser_music

'92-ből a Front Line Assembly nevű EBM zenekar "Mindphaser" című száma a "Tactical Neural Implant" lemzükről.
A jutyúbon jobb minőségben megtalálható, viszont kiszedték alóla a hangot (frak youtube!)
Bizony, és ezt nem akárki mondta, hanem a Queen legendás dobosa: Roger Taylor. Miről is van szó? A progresszív metál elsőszámú zenekara, a Dream Theater feldolgozta a Queen 1974-ben - bizonyos Sheer Heart Attack című albumán - megjelent dalfolyamát, a 3 dalból álló Tenement Funster…..
bitbandita 2009.06.29 14:26:38
@mîkæl: kivéve azt, aki nem csak a Greatest Hits albumokat ismeri....
Index anyánkon megírtam, hogy lassan befejeződnek az Elit alakulat kvázi folytatásának tartott The Pacific című minisorozat munkálatai, amiben az elődöt is jegyző Tom Hanks - Steven Spielberg páros a csendes-óceáni hadszíntér eseményeit dolgozza fel és lesz benne Okinava, meg Ivo…..
Az Exit fesztivál 2000-ben még a Milosevicsi diktatúra valamiféle ellensúlyozására jött létre, hogy legyen valami más is. Aztán hét év alatt, azaz 2007-re, kis helyi megmozdulásból az „Európa legjobb fesztiválja" címig jutott, de ez nem volt egyszerű menet. Nemcsak…..
bitbandita 2009.06.22 15:15:10
@Silent Bob: még mindig nem vágod. A CNN amcsi hírcsatorna, értem?