Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seatdealer

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, kedves emberek, elég sokat iszom szakmailag és emberileg egyaránt, ezzel együtt rég rúgtam be olyan egyértelműen és megfellebbezhetetlenül, mint pénteken a Pannon Bországgyűlésen. Előtte azt gondoltam, ebben az embertelen melegben nem is lehet rendesen bort fogyasztani, de…..
Varánusz Hazudtunk, bocsesz! 2010.06.06 08:00:00
Konszolidált a gazdaság helyzete, a kormány igyekszik tartani a költségvetési hiánycélt - mondta Csontvázfeltáró Varga Mihály a tegnapi Nagy Csontvázfelfedő Szemináriumon.De az ország helyzete azért bibis, ő maga talált szikkadó hullákat különböző szekrényekben. Össze is…..
seatdealer 2010.06.06 18:41:48
@Unommáazegészet:
te tudod...
seatdealer 2010.06.06 18:38:55
@Unommáazegészet:
azért báthatod, ha butaságokat beszél, de a külsejével nem illik viccelődni.
Ha esetleg nem tudná valaki Gyurcsány nem is olyan rég kiadott egy könyvet Gyarapodó Magyarország címmel. A könyv az utóbbi nyolc év MSZP-SZDSZ kormány sikereiről (nyehehehe) szól. Beharangozásképp Feri közölte, hogy "az ország bizony gyarapodott, csak mi más fele…..
seatdealer 2010.04.20 11:46:49
@csillagkutya seven:
már ki a söpredék?
seatdealer 2010.04.20 11:52:33
@színjáték az egészvilág:
Igazad van. Hány embertől hallottam: nem fizetek adót ezeknek... Na, most fizethetnek. Nincs kifogás. Kiváncsi vagyok...
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Szaisztok!   Panaszom a következő:…..
seatdealer 2010.04.11 13:21:17
Mai történetünk helyszínén én is minden nap járok, gyakran égnek áll a hajam attól, amik a gyalogosok, kerékpárosok, robogósok, autósok, egyszóval mindenki művel nap mint nap. Persze ez biztosan máshol is ilyen mértékű, csak itt járok a legtöbbet. És ez még egy nyílegyenes…..
seatdealer 2010.04.03 17:19:06
@Interlock: ez így helyes! Csatlakozom!
A sokak által kedvelt, és a magyar borászat utolsó húsz évében rendkívül fontos szerepet játszott Gál Tibor Pincészet - egészen pontosan a Gál család - az alábbi nyílt levelet jutatta el az Alkoholistának: A Gál Tibor Pincészet Nyílt levele Kedves Barátaink! Nagyböjt van. Ez…..
- Hiába dizájnos a konyhád, ha romlott halat sütsz benne. - mondta Leo Hillinger, az egyik legnagyobb osztrák bortermelő, majd csattanósat köpött az asztalivázába. A burgenlandi borász büdös halas hasonlatával azt az egyszerű elvet kívánta szemléltetni, hogy a jó szőlőből jó…..
Új MÁV blog Vác-Bp expressz 2010.02.08 10:52:28
A MÁV-nak egy hét alatt sem sikerült gatyábaráznia a közlekedést a váci vonalon, holott ez az egyik legnagyobb forgalmú és mellesleg állítólag nyereséges elővárosi vonalak egyike. Mindig van valami, amire a káoszt fogni lehet. Pedig szerintem (és ide a követ vállalom) normális,…..
seatdealer 2010.02.08 17:51:07
@Vörösbe esett fedezőjelzőre előjelzést adó főjelző:
igaz, de azok (rendőr, hivatalnok)nem sztrájkolnak azért, hogy az ellopott forintokat pótítsuk ki a közpénzből.
Ha netán mégis sztrájkolnak, nem szívatják az embereket ilyen keményen. Hány embert rúgtak ki, mert a gaskó sztrájk miatt többször elkésett?
Hány ember autózott azokon a napokon, holott ki volt fizetve a bérlete?
Persze abban igazad van, hogy vannak normális vasutasok is! Tőlük elnézést!
seatdealer 2010.02.08 18:00:57
@seatdealer:
elindult...:)))
Nem rajongok kifejezetten Villányért, ha magáról a városról (?) beszélünk: igazából a pincesor se egy nagy durranás, és ezen, plusz pár bortermelő bázisán kívül nem sok érdekességet tud felvonultatni a település. Ha az éttermeket nézzük, a Baross utcán van pár egység,…..
seatdealer 2009.08.17 16:43:35
@Luiji73:
Hidd el, a borászok már csak ilyenek: előre köszönnek, normális emberek, szeretnek beszélgetni, borozgatni a barátokkal, ismerősökkel, vendégekkel. Ha legközelebb Maul bort iszol, biztosan "látni és érezni" fogod Őt a borban.
Ez a szép ebben a "műfajban". :)))
A villányi Mandula Gere Attila és családja Crocus hoteljének az étterme, de nyitva áll az utcáról betérők számára is. A Crocusban megszállva muszáj volt kipróbálni annak ellenére, hogy áraik egy fokkal húzósabbak annál, amit normális esetben szívesen kiadok egy éttermi…..
Miért ne történhetne meg, hogy az ember kerékpárt vesz egy autógumis műhelyben, a tulaj talán megunta már, vagy vett egy újabbat. Nem is ez a lényeg, hanem hogy főhősünk megveszi, átmászik vele a szögesdrót kerítésen, aminek másik oldalán tökéletes minőségű kerékpárút…..
Legalábbis annak a Citroen tulajdonosnak mindenképpen, aki a nagy sietség közepette szakított arra időt, hogy ráfékezgessen Ferenc autójára, miközben ő épp egyben szerette volna hazajuttatni az új csempéit. A példa ismét megerősíti, hogy nem csak nagyon olcsó és nagyon drága…..
seatdealer 2009.06.22 16:42:02
@tamas74: Én elmúltam 50, de nem vagyok ekkora paraszt. A fiatalok se piték...
Egyébként a Xarás xarjon sünt!