Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapuciner

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Igazából nem sokat értek a miértekből, és annyira tele van öres helyekkel a sztori, hogy felteszem, hátha megtudunk részleteket isHát megirom én is a történetem.Én 27 éves vagyok. 2008. júl.28-án kezdett dolgozni nálunk egy kedves fiatal lány 24 éves aki nekem rögtön…..
 Rendkívül hosszú történet egy nyárról, egy szerelemről. Az élet iróniája, hogy nem én vagyok a blog rendszeres olvasója, hanem az akivel nemrég szakítottam, sőt a blogról is tőle hallottam először. Egyesek talán azt gondolják, hogy egyfajta revans, hogy itt írom le a…..
kapuciner 2009.06.22 13:13:57
Kedves posztoló hölgy !

Belenéztél a telefonba. Megtaláltad, lebuktattad, megbüntetted és még világgá is kürtölted. Dőlj hátra és örülj magadnak, hisz a női nem, illetve a becsületes pár mintapéldánya vagy és ez a szemét meg átvert, meggyalázott és sárba tiport. Kemény tapasztalataid lesznek még azzal kapcsolatban mi éri meg. Remélem sokat változol majd

Kedves társposztoló úr !

Félrekeféltél ami idővel gyanús lett és le is buktál egy apró részleten. Civilizált viselkedést kell tanulnod. Egy olyan világban ahol hazugságban kell élned. Vagy magadnak hazudsz vagy a körülötted élőknek. Teljesen mindegy, hogy miben. De hidd el a civilizált viselkedés nem egyenlő a becsületes idealizált pár viselkedésével csak annak látszatát kelti. De ezt nagyon jól kell csinálnod mert az önjelölt erkölcscsőszök mindig ott lesznek körülötted és megbüntetnek. Még akkor is, ha semmi közük hozzá. De nem szabad félned mert tudnod kell, hogy ezeket az embereket nem az építés érdekli, hanem a pusztítás és az igazság. Az ő igazságuk.

@huhaaaa: Szerintem hagyd ezt rá a közönségre. Nem jutnak tovább annál, hogy beletetted a farkadat másba. Ez a megcsalás dolog is elég furcsa nekem. Mint ahogy a szerelem és a szeretet is. Életünk végéig lehet arról vitázni, mi a helyes és mi nem. Éld úgy az életed ahogy tetszik. Sosem fognak megérteni. Nekik a párkapcsolat egyenlő a becsülettel, de annak is egy olyan részével amit sajátosan értelmeznek.

És végül Kedves Emberek !

Rohadtul jó korban élünk ám ! Ma már nem azt jelenti a megcsalás, hogy jó eséllyel becsúszik egy gyerek és tönkrevágja az egész életedet. Értelmesen felkészülve el lehet kerülni ezt sőt a fertőzéseket is. Kellemetlen ha megkapod, de korántsem vagy olyan helyzetben mint 40 évvel ez előtt. Teljesen mindegy, hogy nő vagy-e vagy férfi a tét már határozottan kissebb. Tetszik vagy nem aki szeret kefélni az szeret kefélni és fog is. Mással is. Ha hazugságra és bújkálásra kényszeríted a párod akkor meg fogja tenni. Lehet, hogy az első olyan beszélgetésnél ahol mélyen elítéli a megcsalást az egyik, a másik már meg is kötötte azt a kompromisszumot a párja értékesebb attól, hogy nyíltan ennek ellentmondjon. Már meg is ágyaztál a jövőnek. Aztán meg azon is érdemes elgondolkodni, hogy lehet-e 30 évig egy farkat szagolni vagy egy puncit nyalni. Ha lehet akkor egészséges-e. Ha igen akkor olyan vagy-e. Ha olyan vagy akkor te vagy az 1 a millióból. A posztolókból arra következtetek, hogy m.o.-n lakunk kétmilliárdan. Én inkább azon vagyok, hogy ne keverjem a megcsalást olyan fogalmakkal mint a becsület vagy a szeretet. Mert egy szimpla félrekefélésnek semmi köze nincs ehhez. Tetszik vagy nem a párod, meg fog csalni ha sokat vagytok együtt. Ha mégsem akkor szerencsés vagy, de felmerül a kérdés, hogy érdemes-e keresni azon keveseket akik nem csalnak. A másik érdekesebb kérdés, hogy miért nem teszik meg, mert erre nem mindig a becsületesség vagy a fenkölt fogalmak adják meg az egyértelmű választ.

szumma: sokkal nagyobb bűnök vannak egy párkapcsolatban annál mint a megcsalás. Remélem a hosszú ideje házasságban élők legalább ennek igazat adnak.

na csók, jó fröcsögést.