Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pasolini

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A 2011 Magyarország 11 rendező személyes vallomása hazájáról 11 stílusban. 11 világ, 11 antológia egy évről, melyet nulla forintból készítettek barátok, kollégák – konferálta fel a szárnyai alatt leforgatott filmet Tarr Béla. A pályája csúcsán…..
  Az újonnan elinduló (?)  "sorozatban" olyan emberekről lesz szó, akik emlékezetes alakítást nyújtottak egy vagy több filmben úgy, hogy az arcukat nem igazán láthattuk. (Szóval nem a lényről, vagy éppen a "smink" megvalósításáról pötyögök.)  Ragadozóként…..
Nemsokára látható a Doctor Who karácsonyi epizódja, ami elé a BBC volt szíves egy hatvan másodperces előkét forgattatni a készítőkkel, és ha már így történt, mi meg is mutatjuk a remeket. ..
Vettem valamit a német eBayen és az ottani eladók nem igazán szeretik a PayPalt, mert alaposan lehúzza a rajta keresztül kifizetett dolgokért őket. Ezért átutalással lehetett csak fizetni.Mikor megkérdeztem a CIB-et, mennyi lesz a költsége, azt mondták, minden devizaátutalásnak van…..
Felháborítónak találom, hogy az OVB szerint nem lehet népszavazást tartani arról, hogy lehessen-e ügyvéd és közjegyző nélkül ingatlant vásárolni. Jónéhány ingatlan adásvételen túl vagyok már, és elmondhatom, hogy fent citált kiváltságosok hozzáadott értéke az…..
Űrhajók, szörnyek és sajtótájékoztató. George Lucas távol maradt. Valószínűleg már többen értesültek arról, hogy Talmácsi Gábor tegnap sajtótájékoztatót tartott a Boscolo New York Palace-ban. A sajtótájékoztató külön érdekessége, hogy mi is meghívást kaptunk rá…..
Pasolini 2009.06.22 12:06:43
@gentry: "nem is állítom, hogy rossz motoros lenne"
Nos ,nem állithatod ,mert egy világbajnoknak ,nincs erre szüksége !!! Viszont ,véleményt mondani szerződés bontásról ,amikor nem ismered a tartalmát ,naivitás . Tudod a blogokon az a jó hogy bárki véleményt formálhat , a nyolcadikos kisgyerek ,meg a szakértő .( te szakértő vagy ? ) Azért az is megérne egy misét kitaglalni ,hogy ki az ,és milyen lelkivilággal rendelkezik ,aki nem örül egy magyar fiú sikerének . De ne rólad beszéljünk ,mivel látom nagyon értesz a jogi kérdésekhez ,ezenfelül a motorsporthoz én nem .Mint kivülálló azt láttam hogy Jorge Aspar Martinez ( aki egy úriember , egyben persze üzletember is ) harag nélkül vált el Gábortól ,sőt sok sikert kivánt neki ,pedig ha úgy nézzük meg tudta volna gátolni a kategória váltását ,aminek te sajnálatos módon nem örülsz .Tudod én láttam Martinez urat versenyezni még a 70' években ,biztos te is láttad ,hisz szakértő vagy. Szerencsére te vagy a kisebbség itthon ,mert a nagy többség örül egy magyar fiú világsikerének .