Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hun Endorfin

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap este tüntetést tartottak az MTVA Kunigunda úti székházánál, az esemény arca Hadházy Ákos volt LMP-s, most független országgyűlési képviselő volt. A tüntetés apropóját az adta, hogy bár Hadházy már több mint 270 ezer aláírást gyűjtött össze az Európai Ügyészségért, a közmédia nem tartotta…..
Hun Endorfin 2018.12.10 06:56:42
@John Brennan: mondjuk abból egy fillért nem fog látni, mivel kártéritést kell fizetni az áldozat családjának.
Vidéken viszonylag könnyebb keresni, mert nincs olyan sűrű beépítettség. Budapesten műholdképen vadászni ugyan picit nehezebb, és sokszor csak olyanba akadsz bele, amit már mindenki ismer...
A kormánypropaganda párhuzamos valósága: se az MTI-nek, se a Nemzeti Sportnak nem sikerül meghallania, hogy Ronaldót buzizták a magyar nemzettestvérek. ..
- Az ember szabad, de nem korlátok nélkül az, természeti, antropológiai és szociális meghatározottsága együtt jár szabad voltával - mondta Gábor, és elgondolkodva nézte a Villányi Pinot Noir maradékát a pohár mélyén. A vele szemben ülő Ágnes erre felsóhajtott:- Ezek szerint a legnagyobb kérdés az,…..
via GIPHY Szakik jönnek, kopogtatnak, az ember jóhiszeműen beengedi őket, és hopp, máris egy orbitális rossz vircsaft közepére navigálta magát. Jól van ez így? Tisztelt Tékozló Homár! Mindent megengedhet magának az áramszolgáltató? Előre leszögezem, hogy bár sokak ebben nem fognak látni…..
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
Olvasónk szerint igen, ami akár egy kedves gesztus is lehetne a törzsutasoknak, ha nem számolnának fel érte lóvét, amit aztán az istennek se akarnak visszaadni.  Kedves Homár!  2017. január 11-én volt szerencsém a Wizzair járatával eljutni Izlandra, azonban a hazajövetelt követő elszámolásnál…..
Hiába jelentkezett, a jobbikos Varga Dániel végül nem szerepelhetett a Maradj talpon!-ban, egy fideszes háttérember, Holbok Sándor azonban játszhatott, sőt, nyert is kétmillió forintot a köztévén futó kvízműsorban, írta meg az Alfahír, amely Varga ügyéről is elsőként számolt be. Holbok novemberben…..
A Maradj Talpon! című vetélkedőben nem szerepelhetett egy férfi, mert  jobbikos képviselő (szerinte) mert a szereplőválogatás során eltitkolta a foglalkozását (MTVA) Az MTVA kérdésünkre a szereplőválogatást végző csapatra hárította a felelősséget, mondván Az történt, hogy az első casting…..
Az easyJet diszkont légitársaság vezérigazgatója szerint nincs még egy olyan szakma, ahol a nők annyira alulreprezentáltak lennének, mint a kereskedelmi pilóták között...
Végre megérkezett a mozikba a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet, amiben helyén van a látvány, a sztori és a színészi játék is, ugyanakkor a klasszikus Csillagok háborúja-hangulat mégis mintha hiányozna belőle. Ettől függetlenül kötelező mozis nézés, hiszen abszolút van…..
Az a szerencse, hogy az MTI-ben szerkesztői szabadság van, és eldönthetik, mi jön le és mi nem, pl. az Együtt Rogánról szóló közleménye, az nem, de a CÖF-é igen, mert a Civil Összefogási Fórum, az kóser. Az a CÖF, amit ugye közpénzből tart fent a Fidesz, és az állami szócső egyik szelvénye, aránylag…..
Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll,…..
Hun Endorfin 2016.12.05 22:38:15
@Bricostro: Kevered az Alfahírt(néhai barikád) a kuruccal, a kuruc mostanság rendszeresen támadja a jobbikot(és érdemes megnézni, ezzel együtt elözönlötték a fideszes érzelmű hirtelen bereggel disqus-os nickek, és ontják a baromságaikat), Novák volt aki publikálgatott a kurucon, de tán sose volt a jobbik médiája.
"... hogy a gyengébb értelmi képességű választók" pl "aranka szomszédja"? :D
Hun Endorfin 2016.12.06 08:08:14
@elemes: hát inkább vmiféle szimpátia , elég megnézni mostanság őket , egyre több a negatív felhangú cikk. A saját , hivatalos, médiája mindig is a barikád(alfahír) volt. Slusszpoén hogy ennek ellenére függetlenebbnek tűnik , mint mondjuk a 888 kormányoldalon...
Tregard nicknevű olvasónké az érdem, aki ma hajnalban, a köztévét nézve szembesült azzal, hogy az AIDS világnap alkalmával a köztévén elhangzott az, hogy Sheen halála hívta fel a figyelmet a betegségre. Nyugi, Sheen nem halt meg, sőt, a Crackle nevű online tévénél/streamingszolgáltatónál januárban…..
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
A káromkodásrekordot egy óra alatt 113 trágár kifejezés elhangzásával a Való Világ 8 szeptember 20-i adása tartja derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Való Világ barométeréből...
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Hun Endorfin 2016.11.14 22:22:52
@Pop40: Akárhogy nézzük, jelenleg egyedül Vonának van esélye a fidesz ellen, független attól , mennyire volt hátba szúrós pl Nováknál(tudom szükséges volt hátrébb szorítani, a nagy pártosodás miatt, de így...), vagy mennyire voltak idióta gondolatai régebben, lásd az iszlám az emberiség utolsó reménye, vagy mi(végülis mindenki változhat, a vélemények is ).
A jelenlegi baloldalt mint olyat el lehet felejteni. (Schiffer volt talán az egyetlen vállalható, így hirtelen)
Persze ha így folytatja a fidesz, a végén még tényleg a jobbik nyer, lásd mi történt a Trump ellenes negatív kampány után..
Hun Endorfin 2016.11.15 11:26:29
@közösperonos átszállás: az indexre már én is írtam példát , akár hamisítás (kezdve mortimertől egészen egyik-másik migris hírig), akár elhallgatás ( pl : füredi lincselési kísérlet , csak ők nem írtak róla a komplett médiában). Az rtl nem hamisít , szimplán csak aránytalnul többet szerepel mondjuk a dk , mint a jobbik. Persze tudjuk, kölcsönösen nem kedvelik egymást. :)
Kedves fideszesek: az nem esik le h minnél többet ütitek vonát , annál bizonytalanabb a 2018-as választás nektek? Trump effektus..
A mai tüntetések lementek. Orbán kapott füttyöt, Vona előre menekül és előrehozott választást emleget, civilek és pártok végre és örömteli módon közösen demonstráltak - sok ezer ember előtt. Gyurcsány beszéde volt a legerőteljesebb, de jól szerepelt Molnár Gyula is. Karácsony Gergely úgy érezte,…..
Tibor vagyok, 38 éves, tisztes budai polgár. Fideszes, meggyőződéses. Szögezzük le az elején, sokadjára: bár hívő, gyakorló keresztyén vagyok, és a gyűlölet minden megjelenési formáját elutasítom, téged tiszta szívemből gyűlöllek. Illetve nem is: leginkább megvetlek, és kicsit sajnálom, hogy…..
A 24.hu szúrta ki a Mérték Médiaelemző Műhely észrevételezése után, hogy az MTVA augusztus 22-i Híradója, hogy is mondjuk, hogy érthető legyen, megint nem a teljes igazságról számolt be egy hír tálalásakor. A rendkívül szomorú történet azzal indult, hogy augusztus 21-én a törökországi Gaziantep…..
Mi az informatika órák legjobb része? Naná, hogy a szabad foglalkozás! Manapság már nem csak a számítógépes termekbe, hanem a mobil eszközökön keresztül a szünetekbe is begyűrűzik a facebook-őrület, és a kezünkből bárhol és bármikor netezhetünk. Annak idején örültünk, ha az iskolában egy kicsit…..
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
Hun Endorfin 2016.02.07 10:31:27
@hollario: pl azt hogy egyik szám se tetszett igazán nekik. Ennyi erővel kiküldhetnénk a veresegyházi asszonykórust, lenne akkora sikere mint a ruszkiknak , amikor hasonlóan cselekedtek.
A Városi levegő blog sorozatában tesztelheted, hogy mennyit ismersz fel Budapest legszebb épületeiből, apró szépségeiből. Az eddigi részekben a legszebb tetők, tornyok, homlokzatok, szecessziós házak, illetve Budapest eltűnt tornyai kerültek bemutatásra. A legszebb brazil modern épületeket pedig itt…..